Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

I'm going through changes.

Publicerad 2013-09-03 19:01:30 i Allmänt

 
Japp, det är mycket som förändras nu. Mycket som läker. Och det låter förmodligen hur djupt och mystiskt som helst, men icke! För jag läker BOKSTAVLIGT talat. På två ställen! :)
 
För...
 
 
 
 
... i söndags tatuerade jag mej! Och det läker så fint, så fint. Vicki och jag fick äntligen tummen ur och gjorde vår vänskapstatuering som vi pratat om i flera år. Skymd av min arm är Tyson, den mycket duktiga och trevliga tatueraren som tog emot oss utan att vi hade bokat tid. Har velat ha Ola Salos ord förevigat hur länge som helst och det känns obeskrivligt bra att äntligen ha det. Och att Vicki har andra halvan!
 
 
Och andra, mindre roliga, saker läker minsann också!
Nu värker inte handen längre och det gör bara ont när man trycker precis på såret. Och det är ju onödigt att göra. :) På fredag tar jag bort stygnen och på måndag är jag ute och jobbar i verkligheten igen. Fint!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela