Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Myshelg med mamma.

Publicerad 2007-03-30 13:30:17 i Allmänt

Jajjemen, alldeles strax ska jag iväg och möta mamma. Hon är verkligen värd att komma bort och bara njuta! Jag hoppas att det blir en bra helg, men det är jag rätt säker på.

Har precis varit och köpt varsin Napoleon-bakelse (hennes favorit) till oss. Och ikväll blir det final i Let's dance med pizza och annat gott. (Ja, det kommer bli en väldigt stor syndarhelg, som ni hör, men det skiter jag i för det här är första gången mamma kommer och hälsar på.) Imorgon blir det shopping på högsta nivå, och på söndag tänkte jag ta med henne till Slottsskogen, om vädret tillåter.

Blir inget mer bloggande förrän söndag kväll nu, så puss på alla jag känner och (den uttjatade, men ändå lika viktiga repliken) TREVLIG HELG! :D

Vad var det som hände?

Publicerad 2007-03-29 14:30:44 i Allmänt

62179-67

Då.


62179-68

Nu.


Måste tyvärr konstatera att det inte bara är Bretts snygghet utan även hans förmåga som låtskrivare som har stagnerat. Känns väldigt synd. Visserligen fyller han 40 bast i år, men Bowie är liksom 60 och fortfarande lika cool.
Ja, lite sorgligt är det allt. Brett var ju trots allt min första kärlek. Jag kan inte låta bli att undra om det var när han satte saxen i sitt svall som allt började gå fel. Tror nästan det.

Okej, skivan är inte kass, men den sa mej i stort sett ingenting. Kommer kanske inte ens lyssna på den fler gånger. Förutom på singeln, Love is dead, som jag tycker om.

Nej, nu när jag fortsätter med min städning tänker jag istället lyssna på Suede och Dog man star som är dom två bästa skivorna nånsin.



Premiär!

Publicerad 2007-03-28 20:43:04 i Allmänt

Japp, nu är min vår officiellt invigd. Hade ingen jacka på mej när jag gick ut idag, bara en kavaj. Och jag frös inte det allra minsta! Hoppas bara att det här håller i sej nu. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om det kommer snö i mitten av april, haha. Men jag ska inte gnälla, just för tillfället är det som sagt VÅR. Och jag behöver verkligen hitta ett par snygga solglasögon.

Ännu en produktiv dag har det varit. Skrev en stund på förmiddagen och efter lunch åkte jag in till stan för att träffa och skriva kontrakt med min nya hyresvärd. Kvinnan som har hand om uthyrningarna i Kortedala var jättetrevlig även i verkliga livet. Det är nästan så jag blir lite förvånad, det är ju inte den bilden man har av hyresvärdar, direkt. Jag tror hursomhelst att det kommer bli kalasbra med nya lägenheten. :)

Var förbi Rocks också och köpte Brett Andersons nya (och första) soloalbum. Har dock inte lyssnat på det än, (vad är det som har hänt egentligen?) eftersom resten av dagen ägnats åt... just det, ja. Paperskrivning.

Brettan får bli min städmusik imorgon istället. För imorgon, förstår ni, är det ingen pardon. Mamma kommer som sagt på besök över helgen och det ska SKINA härinne innan dess. ;)

Blä, usch och tråk.

Publicerad 2007-03-27 14:31:09 i Allmänt

Underbart väder även idag och här sitter man inomhus och skriver på den förbannade skiten! Det är riktigt motigt nu. Kanske för att slutet är inom  räckhåll, kanske för att jag mest av allt vill springa ut i solen och äta glass, kanske för att det är så sjukt jävla tråkigt att skriva sånt här.

Är dessutom ganska trött. Började jobba kl 13 igår och slutade inte förrän 10.30 idag. Tre-fyra timmars "sömn" (det kan man knappast kalla det) är kanske inte den bästa förutsättningen för att gnugga geniknölarna.

Känns till och med motigt när jag tänker på att dansa ikväll, men det vet jag kommer upphöra när jag väl är där.

Hoppas jag skrivit en del innan dess...

"Är du nervösch....s...?"

Publicerad 2007-03-26 10:38:40 i Allmänt

Jag är faktiskt lite orolig när det gäller lägenheter och hyreskontrakt och tjofaderittan. Nu är det iaf klart att det blir kontraktskrivning gällande den nya lägenheten på onsdag. Och det känns ju bra.

Men det verkar vara lättare att få tag på Jimmy Hoffa än min nuvarande hyresvärd, och det gör mej allt annat än lugn. Egentligen är det ju tre månaders uppsägningstid på en lägenhet, men jag flyttar ju in i Kortedala 1 juni. Därför känns det ganska angeläget att säga upp lägenheten NU så att dom eller jag hinner få tag i en ny hyresgäst tills dess!

Äh, jag borde lyssna lite mer på Timbuktu.
Det ååååårdnaaar saaaaj, det gör det aaaalltiiiid.

Det absolut värsta som kan hända är att jag får betala dubbla hyror en månad. Vilket kommer innebära att jag inte kan hitta på nåt i sommar. Men jag kommer i vilket fall som helst ha ett jättefint HEM.

Och det är ju det viktigaste.

Onyttigt, men mysigt.

Publicerad 2007-03-25 22:51:18 i Allmänt

Ja, så kan man sammanfatta hur det har varit i helgen. Egentligen skulle ju älsk och jag gå på bio igår, men efter att ha läst alla usla recensioner av The number 23 fick jag lite kalla fötter. Vi bestämde oss för att se den på video sen istället. (90 spänn är ju lite väl mycket för en potentiellt usel film.)

Istället gick vi till ett ställe i närheten och åt (han hamburgare, jag kebab) och därefter hyrde vi film samt köpte godis. Efter en glufsig kväll somnade vi som två stockar och sov i tio timmar! Haha, helt overkligt.

Och idag har vi ätit våfflor (mums!) och tagit en vårpromenad in till stan där vi åt korv med bröd. Jag kommer drömma mardrömmar om kalorier inatt. :(

Ska simma med extra mycket energi imorgon bitti. Hehe. Imorgon ska jag för övrigt jobba ihop med Jonathan för första gången, han har fått timvikariat på Kombo nu, känns riktigt kul! Så imorgon är det vi som håller ställningarna. Känns jättebra att jag ska dit imorgon, det var ett tag sen nu. Saknar faktiskt alla där.

Fråga sju på paperuppgiften är klar. Nu återstår bara fyra frågor och jag har nio dagar på mej att skriva dom. Känns rätt lugnt, va? :)

Dagens resultat.

Publicerad 2007-03-24 16:34:06 i Allmänt

Sjukt mycket folk i Nordstan! Men det är ju inte så konstigt eftersom det är lönehelg och vårväder. Alla vill ut, liksom. Jag orkade inte gå i lika många affärer som jag hade tänkt, men en liten skörd blev det allt iaf! Tyvärr ser man inte så bra på bilderna, men ni får ett hum iaf.

62179-66

Bruna linnebyxor från H&M, svartvit stickad tunika från Lindex, rosa och grå top från Lindex och caprijeans från Kapp Ahl.

62179-65

Svart skortklänning från Kapp Ahl, svartvitmönstrad tunika från H&M, grönsvart hårband från H&M och guldiga ballerinaskor från Din Sko.



För övrigt är jag fullt medveten om att jag aspirerar till titeln "Världens sämsta fotograf". Nåväl, jag är rätt nöjd med det inhandlade. Särskilt skorna och klänningen, lär använda dom mycket i sommar. Nästa helg blir det nog ännu mer shopping eftersom lilla mamma kommer hit. Det ser jag fram emot!

För det är jag värd.

Publicerad 2007-03-23 19:16:42 i Allmänt

Ojojoj, vilken slappkväll det är nu. Har varit iväg och köpt godis och tittat på två Vänner-avsnitt, lite senare ska jag göra lyxkvällsmat och titta på Let's dance. Sen blir det umgänge med soffan heeeela kvällen. Det blir liksom dubbelt så njutbart att slappa när man fått en massa saker gjorda, eller hur?

När mobilen ringde blev det en tripp till simhallen, efter det åt jag frukost och från klockan 10 fram till 16.30 satt jag och skrev på det jävla papret! (Förresten stör jag mej oerhört mycket på att lärarna envisas med att kalla det paper, vad hände med gamla hederliga "uppsats"?) Så jag är VÄRD att bara ta det lugnt.

Nu är det kalas i Gislaved för Lotta. Det är inte utan att man saknar allihop. Funkar ju dock inte att åka hem varje helg, även om man ibland känner att man vill. Jag får trösta mej med att det blir en lång visit över påsken. Och fortsätter jag med papret i det här tempot kanske jag kan åka hem extra tidigt! :D

Dags att återgå till det seriösa slappandet. Ha en underbar helg, allihop!

Jag kunde inte låta bli.

Publicerad 2007-03-23 00:07:02 i Allmänt

62179-64

En gamer som tycker om cigg och godis.

                                  62179-62
Ett Marilyn Monroe-fan som också gillar sötsaker, samt musik.

Söta va!

Och apropå ingenting...

Publicerad 2007-03-22 22:50:03 i Allmänt

... så är Caroline af Ugglas min favorit just nu.

Hennes svenska versioner av Janis Joplins låtar är riktigt, riktigt bra, särskilt En del av mitt hjärta och Bobby McGee.

Lyssna, vetja!

Frihet är bara ett annat ord för att ingenting ha kvar
Inget, jag säger ingenting att förlora
Att må bra var ingen konst älskad utav dej
men att må bra är inte lätt för mej, nej, nej
Inte lätt för mej här utan dej

Papertider.

Publicerad 2007-03-22 19:42:09 i Allmänt

Jag har varit riktigt duktig idag, måste jag säga. Fyra frågor är skrivna, nu återstår "bara" sju. Men jag har ju tid på mej som sagt. Rätt skönt att man bara kan få U eller G på den här uppgiften, VG-hetsen kan vara så fruktansvärt tröttsam.
Morgondagen inleder jag som onsdagen, med simning. Sen ska jag förhoppningsvis skriva lite igen, och efter det tänker jag unna mej en riktigt slapp fredag. Och på lördag blir det shopping utan dess like! :D Längtar till det. På kvällen ska Daniel och jag på bio, det längtar jag också efter. The number 23 fick inte så bra recensioner i nyhetsmorgon i morse, men det struntar vi i. Konspirationsteorier is the shit!

Förresten så fyller Lotta 33 år idag. Grattis söstra mi! :)

Klor i håret.

Publicerad 2007-03-21 10:07:28 i Allmänt

Gick upp tidigt idag och åkte genast iväg till simhallen för lite motion. 07.15  steg jag i bassängen och simmade en timme, innan jag åkte hem och åt frukost. Det går nästan inte att börja en dag bättre!

Sitter och skriver på mitt paper nu, det går väl ganska bra. Har skrivit klart två frågor och ska strax försöka sätta igång med den tredje. Det är dock lite seeegt att motivera sej när det inte ska lämnas in förrän den 4 april. Men det vore otroligt skönt att bli klar i god tid.

Det är snart bara nio månader kvar tills jag tar min examen, det börjar bli mer och mer skrämmande. Tänk om jag inte hittar ett jobb? Och tänk om jag inte kommer trivas på det jobb jag eventuellt får? Kom på häromdagen att den nya lägenheten ju faktiskt betyder att jag planerar att stanna i Göteborg efter att jag är klar. Det visste jag inte att jag hade bestämt! Haha.

Nej, dags att vara lite produktiv. Ha det!

Flax.

Publicerad 2007-03-20 14:43:27 i Allmänt

Som sagt så har jag haft världens flyt! Igår kväll ringde hyresvärden och berättade att lägenheten i Kortedala blir min. Min, min, min! Kan knappt fatta det! Ska bli så obeskrivligt skönt med utrymme! Sitter och tittar som en tok på Ikeas hemsida, men jag blir bara stressad. Känns som att det är miljoner saker som måste fixas, men jag har lite tid på mej iaf. 1 juni är det inflyttning, och ni kan ju räkna med att det blir en fet inflyttningsfest i sommar! :D

Annat som är riktigt bra (förutom att jag är helt frisk nu, skönt!) är att jag kommer få ett saftigt tillskott på mitt konto den här månaden. På fredag ramlar det in CSN, en stor lön från jobbet, samt förra årets semesterersättning från Preem. Shopping i helgen, kanske? Iofs ska jag spara mycket pengar till flytten (det kan ju hända att jag åker på dubbla hyror i juni, det blir inte roligt isf) men lite ska jag unna mej. Behöver verkligen byxor och skor. Och lite våriga kläder. Hurraaa!

Helgen som gick blev precis så bra som jag trodde. Hann med ordentligt med umgänge med familjen, Timbuktu var superbra och jag tog med Bond och hälsade på Sofie och Fia. Det var Bonds och Fias andra dejt, och med tanke på hur bra dom umgås med varandra tror jag nog att dom kan bli riktigt bra vänner! :) Så himla gulliga, haha.

62179-58

I fredags fyllde Cilla år och allihop var bjudna hem till henne.


62179-56

Bond också naturligtvis! Och som vanligt skötte han sej perfekt.

62179-57

Jag blir bara mer och mer kär i den här hunden. Här äter han på en chipsbit som han tagit från mina läppar.


image60

Jason Diakité. Kommentar överflödig.

Äntligen!

Publicerad 2007-03-16 13:25:15 i Allmänt

Jag mår mycket bättre nu! Lyckades till och med sortera tvätten utan att falla ihop. Jag sprudlar inte av energi direkt, men det känns som att febern är borta. Hurraaa! Väskan är packad också, så nu ska jag ge mej in till stan och göra lite ärenden, sen sätta mej på tåget hem. Det kommer nog bli en bra helg ändå.

Puss!

Sjukt (haha) trist.

Publicerad 2007-03-15 21:23:43 i Allmänt

Jag är så trött på det här nu! Sängen, teven eller datorn, det är det enda jag orkar. Som tur är börjar det bli bättre. Lagom ointressant information är att jag fick för mej att raka benen medan jag duschade. Det tog 35 minuter. Om det berodde på mitt tillstånd eller att jag hade en djungel på benen låter vi vara osagt.

Det stör mej att jag missade det underbara vårvädret som alla kvidelivittrar om! >:(
Förhoppningsvis kommer det tillbaka. Snart.

Dags för lite kvällsmat, sen ska jag sova skiten ur sängen, en gång för alla.

Framsteg.

Publicerad 2007-03-15 15:12:09 i Allmänt

I'm making progress!

För en liten stund sen gick jag utanför dörren för första gången sen lunchtid i tisdags. Det kändes ovant, men väldigt bra med lite frisk luft. Iofs ska betoningen ligga på lite, för jag gick bara ner i tvättstugan för att kolla om det fanns nån ledig tvättid imorgon.

Har nog inte så mycket feber idag, men är fortfarande svag i kroppen och sover helt overkligt mycket. Igår ställde jag alltså klockan på 21 och tittade på Lost, efter det ringde jag godnattsamtalet till älsk. Somnade kanske kl 23. Sov ända till 9 imorse då jag sms:ade Veronica för att tala om att jag fortfarande är sjuk. Åt lite yoggi, kollade nätet och gick och la mej igen vid 10. Sen sov jag ända till 14.30 (!) då mamma ringde för att kolla hur det var med mej. Otroligt!

Mitt mål är iaf att bli frisk tills imorgon för nu finns det ingen återvändo; jag har bokat biljetter hem som inte går att avbeställa. Lite dumdristigt kanske, men jag SKA hem!

Weak.

Publicerad 2007-03-14 19:15:54 i Allmänt

Jag har sovit i stort sett hela det senaste dygnet. Masar mej upp, dricker lite, kollar nätet sen går jag och lägger mej och sover ett par timmar igen. Är trött på det här nu!

Dessutom börjar jag bli lite orolig för helgen; tänk om jag inte blivit frisk till på fredag? Jag ska ju till Gislaved! Och fira Cillas födelsedag, och se Timbuktu! :(

Suck.

Daniel var här en sväng innan (vi pussades dock inte) och jag blev så glad när han erbjöd sej att diska och plocka i ordning här. Det behövdes, kan jag tala om. Hopskrynklat hushållspapper överallt och en överfull diskbänk. Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete för det iaf.

Nej, nu ska jag försöka få i mej lite yoggi sen blir det lite sömn igen innan Lost börjar. (Eller ska jag se Grey's anatomy istället? Har inte bestämt mej än.)

Influensa?

Publicerad 2007-03-13 17:57:49 i Allmänt

Det har inte blivit ett dugg bättre. Tvingade iväg mej själv till skolan, men det gick inte att vara kvar så jag åkte hem igen och sov fyra timmar i sträck. Näsan rinner hela tiden och det ömmar i hela kroppen, vilket gör att jag misstänker att det är flunsan jag fått. Hoppas INTE! Det funkar liksom inte att missa skolan.

I morse skrev jag att jag skulle åka till dansen och åtminstone titta ifall jag inte mådde bättre, men det kommer inte hända. Bara tanken på att gå utanför dörren får mej att vilja falla ihop.

Och imorgon är det meningen att jag ska jobba. Har ju svårt att tro att jag kommer orka det... Kanske måste sjukanmäla mej ikväll.

:(

Publicerad 2007-03-13 07:37:14 i Allmänt

Vaknade för en liten stund sen med hosta, kass hals och febrigt huvud (åtminstone känns det som att jag har feber, men I wouldn't know eftersom en febermojäng inte är det första jag prioriterar att köpa). Det blir honungsvatten och halstabletter idag, helt enkelt.

Skit också, fortsätter jag må såhär hela dan kan jag inte vara med på dansen! :/ Fast då åker jag dit och tittar på istället. Ja, så får det bli.

Tänk vad skönt det vore att krypa ner i sängen igen.

Ge mej.

Publicerad 2007-03-12 17:40:45 i Allmänt

Lägenhetsvisningen som skulle varit igår blev idag istället. Det visade sej att tvåan var exakt likadan som en lägenhet jag tittade på för ungefär ett och ett halvt år sen. Den tackade jag ja till, och det har jag även gjort med den här. Är dock inställd på att det blir som förra gången; den andra tjejen har jobb och hyresvärden väljer henne framför mej. Men man kan ju alltid hoppas att hon har en massa betalningsanmärkningar... haha.

Blir störd på att så många människor har förutfattade meningar om Kortedala, jag gillar verkligen det området. Det är riktigt fint och hemtrevligt. Bäst med lägenheten (förutom att den är på 52 kvm) är att den har en massa garderober. FÖRVARING, fattar ni? Jag ska drömma våta drömmar om Ikea inatt.

Håll en tumme för mej är ni snälla.

Om igår.

Publicerad 2007-03-11 11:04:42 i Allmänt

Det var inte bara vinsten igår som gjorde kvällen lyckad, sällskapet höll absolut toppklass. Efter jobbet åkte jag hem och tog på mej lite snyggare paltor innan jag åkte till hotellet där Lotta och Tomas väntade. Det blev en hel del spekulationer om vem som skulle vinna blandat med en och annan grogg. Sen var det meningen att vi skulle titta på finalen på O'Learys men om man inte hade tänkt att beställa nån mat gick det tydligen inte för sej att sitta ner. Tanken på att stå rakt upp och ner i två timmar kändes inte så lockande så två minuter i åtta skyndade vi iväg tillbaka till hotellet. En mycket bra idé! Det blev hur mysigt som helst och resultatet blev ju, som vi alla vet, så rättvist som det nånsin kan bli.

Glada i hågen begav vi oss ut på stan, men eftersom jag inte direkt är nån partyprinsessa visste jag inte riktigt vart vi skulle gå. Hade dock fått höra att Excet är bra, så vi chansade. Där hade dom ett 2 för 1-erbjudande så Lotta ordnade så att vi stod med två Cosmopolitan var i händerna. Mycket gott! I början kände vi oss lite lagom vilsna och det verkade inte vara något drag alls. Tills vi gick ner till nedervåningen. Visserligen var dansgolvet ganska litet, men en DJ som bland annat spelade Hubbabubba med Just D uppvägde det ganska rejält. Det blev några öl och ganska mycket dans innan vi kände oss ganska nöjda vid halv tre-tiden.

Nattens sista hållplats blev naturligtvis donken, och sen skildes vi åt.

En riktigt lyckad kväll med två av mina bästa vänner!

Idag ska vi äta sushi och fika hos mej. Which reminds me, jag måste verkligen dammsuga här nu.

Be good, for goodness saaaaake!

Rätt låt vann!

Publicerad 2007-03-11 04:07:06 i Allmänt

Åh, jag är så himla glad och stolt. Ja, stolt är rätta ordet. Det känns som att Ola och gänget äntligen har fått det erkännande dom förjänar. Nu längtar jag ihjäl mej efter 11 april då nya albumet släpps, samt 28 april då  jag får se dom live!

Har blivit väldigt mycket arksnack den senaste tiden. Men dom är ju mina favvos, så ni får helt enkelt stå ut.

Ikväll gäller det!

Publicerad 2007-03-10 12:37:55 i Allmänt

Jag är inte alls kluven inför The Arks deltagande i Melodifestivalen längre. Jag har till och med satt min fåniga lilla pin på jackan för att visa mitt stöd offentligt. Funderade på om jag skulle sätta på mej svettbandet också men det kändes lite väl.

The worrying kind ska vinna ikväll. Heja, heja!

Vinden har vänt?

Publicerad 2007-03-09 21:39:14 i Allmänt

Känslan är minst sagt surrealistisk. Sitter här framför min dator. Och hittills har den funkat felfritt. Men jag vågar knappast andas ut. Kommer nog ta en vecka eller så.
Det vore iaf så underbart skönt om hela den här mardrömmen är över nu. Snälla, snälla, låt den vara det.

Fick erbjudande om visning av en lägenhet på söndag. Det känns också overkligt! Jag är absolut inte inställd på någonting, men visst skulle det vara mycket trevligt med ett större boende. Får se, helt enkelt.

Cilla ringde förut och frågade om hon får gå med mej och Lotta The Ark i april. Klart hon får! Finns det hjärterum finns det stjärterum. Det är ju på tiden att hon kommer och ser hur jag bor.

Jag tänker strunta i att jag börjar jobba klockan åtta imorgon, nu ska det bli internetmaraton utan dess like.

Humor på högsta nivå.

Publicerad 2007-03-08 01:19:34 i Allmänt

Såg ni förresten 100 Höjdare i måndags? Säga vad man vill om Filip och Fredrik, jag håller med om att dom kan vara smaklösa och driva med folk som är uppenbart sjuka men... man kan inte förneka att dom är smått genialiska ibland.

Det absolut roligaste är alla små ord och pilar dom lägger in i rutan mitt i alla reportage. Som i måndags när man fick se gubben som hade sjuk koll på alla avstånd mellan orter i Sverige. Två gånger försöker Filip flika in i samtalet med nåt som jag antar skulle vara nåt i stil med "trettio mil", men då han blev avbruten båda gångerna var det enda han hann säga "tre...". När det samtidigt blinkade TREH i typsnitt 180 i rutan båda gångerna trodde jag att min sista stund var kommen. Och allt låter förmodligen skittråkigt, men jag skrattade allvarligt talat så mycket att jag grät.

Nu ska jag surfa in på hemsidan och kolla om man kan kolla på klippet. Sen blir det lite slummer i soffan (är nämligen på jobbet.)

Natti!

Unbefuckinglievable.

Publicerad 2007-03-07 23:20:37 i Allmänt

Tror ni att jag fick datorn i måndags? Tror ni att den är igång?

Tjenare.

Jag orkar inte kommentera det vidare. Låt oss bara konstatera att jag aldrig mer komma handla på Komplett.se. Som tur är har jag fått ett väldigt bra bemötande av en av killarna i hämtbutiken, som idag lovade och garanterade att jag ska komma hem med en fungerande dator på fredag. Det litar jag ju knappast på iofs, men det känns ju ändå bra med trevliga människor. Även om det naturligtvis inte väger upp nästan tre månader datorlös tillvaro.

Anyway... just nu ser jag mest fram emot lördag då det är finaaaal i schlaaaagerfestivaaaalen. Ska bli grymt kul! Och extra roligt för att Lotta och Tomas kommer befinna sej här i götet då. VI ska heja fram The Ark (åtminstone ska jag göra det) till seger på O' Learys har vi tänkt. Känner på mej att det blir en väldigt lyckad afton!

Hej svej!

Knäppt.

Publicerad 2007-03-05 10:32:52 i Allmänt

Ett inlägg som jag publicerade i fredags kom inte upp förrän nu. Mycket skumt.

Anyway, helgen har varit helt underbar. Ny vecka, nya tag. Idag hämtas datorn.

Vi hörs!

Duktig flicka.

Publicerad 2007-03-02 14:51:15 i Allmänt

Det går bra i skolan nu. Jag är mer engagerad än jag någonsin varit, och jag märker att jag mår väldigt bra av det. Alltför ofta känner jag (och typ 99 % av alla andra studenter) att jag inte kan nånting och bara glömmer bort allt. Men vissa saker har man faktiskt lärt sej under dom här åren. Och man blir på nåt sätt bättre och bättre.
Vi rollspelade idag, och det var väldigt kul och lärorikt. Fick dessutom rätt mycket beröm. :D

Nu sitter jag i datorsalen, har precis skrivit klart en uppgift som eg. inte ska in förrän på måndag (visst är jag bäst?). Snart ska jag lämna den i lärarens fack, sen tar jag helg! Vilket innebär en Gislaveds-tripp...Som jag längtat!

(Förresten så har datorn tydligen blivit fixad. Jag är minst sagt skeptisk. Men jag ska hämta den på måndag, upp till bevis då!)

Ha en superbra helg, alla! (Om jag nu har några läsare kvar, ni kommenterar ju aldrig längre.) Och en extra tanke till stackars älskling som ligger hemma alldeles sjuk. Kill Bill-kväll när jag kommit tillbaka, puss! <3

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela