Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Viktiga investeringar.

Publicerad 2010-03-30 23:19:40 i Allmänt

Det har varit full rulle idag, i så hög grad att jag glömt bort hur trött jag egentligen är. Men jag klagar inte!

Har nu äntligen nya löparskor! :D Och som av en ren händelse hade Stadium väldigt bra erbjudanden på löparset, så jag var såklart tvungen att köpa båda. Nu är jag visserligen drygt 2000 kr fattigare, men fatta vilka bra grejer jag har i min ägo! (Kan dessutom rättfärdiga dagens frosseri med att jag inte köpt ett "vanligt" klädesplagg" på över en månad, kanske inte så imponerande egentligen men likväl en prövning.) Det kommer bli en fröjd att inviga dom imorgon.

Var även och gjorde mina naglar påskfina och inhandlade en väääldans massa godis till barnen. Hann nätt och jämnt lämna av grejerna hemma innan det var dags att åka in till stan igen och läsa danska. Mycket trevlig stämning där idag, och vår söta lärare hade köpt påskägg som hon bjöd oss på. Gulligt!

Och nu behöver jag samla energi till morgondagens rep.

Godis natt, pepparkakenatt!

Moget beteende.

Publicerad 2010-03-28 22:49:20 i Allmänt

När jag var ute med Isabelle och några tjejer till för ett tag sen kom det fram ett gäng killar till oss som skulle gissa ålder och yrke på samtliga. Två av killarna sa till mej att jag var svår och att jag skulle ta det som nåt positivt. Det hade jag visserligen lite problem med att göra eftersom "svår" för mej är en synonym till "dryg" eller "arrogant". Ytterligare en kille i sällskapet menade att han nog hellre skulle valt att använda ordet avvaktande.

Avvaktande, ja. Tacka fan för det.
Särskilt när det gäller er män. Eller ja, vad man nu ska kalla er.

Faktum är att jag snart, vilken dag som helst nu, snarare kommer definiera mej som misstänksam.

Och med all rätt. För vet ni vad. Jag är trött nu, på riktigt. Det är mitt hjärta det här, och det får vara färdiglekt med det.


Därmed har jag sagt allt jag vill säga om den saken.

Imorgon kl 12.30 får ni hålla tummarna för mej, babies. För nu börjar det på riktigt!

Ikväll tänder jag ett ljus för dej, Loo.

Publicerad 2010-03-28 21:06:50 i Allmänt

Minns ni att jag skrev om hur orättvist livet är?

Precis hemkommen efter en helg hemma och en tågresa full av tankar på hur mycket jag har att vara rädd om (och hur alla dom känslorna totalt utklassar sakerna i mitt liv som då och då känns ganska jobbiga), slår jag på datorn och surfar precis som vanligt in på hennes blogg för att kolla hur det går i kampen.

Och nu finns hon inte mer.

Jag vet inte hur rimligt det är att reagera som jag gjorde, om det finns nån logik i att sörja någon man aldrig träffat. Men fy fan vad ledsen jag är.

Vem behöver spa?

Publicerad 2010-03-27 12:18:33 i Allmänt


Lääänge, läääänge sov jag inatt. Säkert nio timmar utan att vakna en enda gång. Och kände mej ordentligt utvilad när jag gick nerför trappan och möttes av färskt kaffe och en tokglad hund.

Nu ska jag duscha av mej svetten efter dagens runda och göra mej redo för Lottas kalas.

Jag mår BRA!

I got soul, but I'm not a soldier...

Publicerad 2010-03-26 09:46:02 i Allmänt


Idag är det bara en vecka kvar tills jag får träffa världens bästa bebbe igen (än så länge, snart har han delad förstaplats med en annan liten skrutt). Jag längtar! Har saknat Alde ända sen jag åkte därifrån och det ska bli alldeles magiskt att känna hans andetag mot halsen igen. Min lilla stjärna.

Det kommer bli en jättefin påsk, tror jag. Med mina fina. Och dom som jag inte träffar då kommer jag ju umgås med nu i helgen. Ja, ni läste rätt. TVÅ lediga helger på raken, det händer ju liksom inte. Hipp hipp hurra för sparade semesterdagar!

Nästa vecka är det dags att skaffa nya löparskor. Det kommer nästan bli högtidligt. Har haft mina i nästan två år nu och dom är, milt uttryckt, ganska väl använda. Frågan är om det ens är nån stötdämpning kvar. Och en ännu mer relevant fråga är hur mycket deg jag egentligen kommer sätta sprätt på när jag går in i vilken affär det nu blir. Varje tidning svämmar ju över av annonser med svinsnygga träningskläder. Vill ha, vill ha, vill haaa.

Ska bli kul att springa i ett vårigt Gislaved i helgen. :)

Jag undrar en sak. Varför kan ingenting bara vara lätt? Eller är det i själva verket så att saker och ting inte är så komplicerade egentligen, men att hjärnan vant sej vid att trassla in sej fjortontusen varv och att man därför på egen hand lyckas förstöra saker som var ganska bra från början? Fan vet.

 

Men godmorgon.

Publicerad 2010-03-25 08:33:40 i Allmänt


Äter frukost i godan ro och surfar in på aftonbladet för att se vad som hänt i världen när jag läser det ofattbara.

Ola Salo har gift sej. Och ska bli pappa.

Grattis, verkligen.

Vad KUL.

Helglängt.

Publicerad 2010-03-24 08:35:00 i Allmänt


Ska strax göra mej i ordning och åka till jobbet. Personalmöte och handledning idag. Jag gillar dom dagarna, för då träffas vi alla samtidigt, jag och mina elitkollegor. Bäst!

Gillar även att det snart är helg. På fredag sätter jag mej på tåget till Småland, känns som det var evigheter sen jag var hemma. Fredagkvällen innebär hemmamys med mamma och Lövbiffen och på lördag ska jag på Lovisas 25-årsfest! :D Kommer bli väldigt bra. Ska dessutom fira Lotta och Cilla som har fyllt år.

Det är mycket bra som händer nu. :)

Underbara människa.

Publicerad 2010-03-24 00:10:22 i Allmänt



Vill ni skratta så att ni gråter, gå och titta på Mia Skäringer och hennes föreställning Dyngkåt och hur helig som helst. Fantastisk är hon, helt fantastisk.

Hon gjorde mej på så gott humör och fick mej att må så bra att jag inte ens har dåligt samvete för att jag äter Ballerina kladdkaka mitt i natten. Det är stort!

Ingen återvändo.

Publicerad 2010-03-22 19:19:13 i Allmänt

Jo, det är det väl alltid iofs...

Men nej.

Nu är det fan bara att köra på. Jag VILL och jag SKA.

Äntligen börjar det hända saker!

Världens bästa repa.

Publicerad 2010-03-19 22:43:40 i Allmänt

Vi har verkligen haft oflyt den senaste tiden. Det tycks alltid komma nåt i vägen; insnöade bilar, inbrott och sjukdomar. Men IDAG var det äntligen dags för bandet att träffas och jävlar vad bra det gick.

Ingen hade nån tid att passa och vi var avslappnade, effektiva och på grymt bra humör.
Och jävligt bra, måste jag säga. Idag körde vi Joker and The Thief med Wolfmother för första gången nånsin och det kändes snudd på magiskt. Den kommer bli fantastiskt bra live!

Sjunga, sjunga, sjunga! Vill jag göra hela tiden. Har hittat den ultimata låten till Aldes dop nu, hoppas att föräldrarna godkänner den. Ifall dom gör det måste jag råöva hemma så att jag kan sjunga den proffsigt utan att lipa. Den är så fin, så fin.

Jobbhelg coming up, och jag planerar att springa imorgon bitti innan det drar igång. Så jag tar en tidig fredag.

Natti!

Babes!

Publicerad 2010-03-17 23:58:22 i Allmänt


Har haft en väldigt bra dag. Vaknade tidigt, gick och tränade och hade sedan en underbart lat lunch/eftermiddag då jag bara slappade. Vid fem var jag inne i stan och gjorde några ärenden och en timme senare mötte jag upp Isabelle och Kristin. Vi gick till Da Vinci och åt, mycket god mat! Och - såklart - mycket trevligt sällskap.
Det finns en maaaassa roliga detaljer att ta del av/dela med sej av när det gäller oss tre. Tror att det var en och annan på restaurangen som spetsade öronen en aning.

Förhoppningsvis träffas vi på fredag igen, det vankas nog en after work på Excet. Hoppas det!

I övrigt... så är den här känslan som jag har nu en sån där man bara vill konservera och spara för alltid och alltid.

Fyra!

Publicerad 2010-03-16 23:02:08 i Allmänt

I söndags fyllde den här bloggen fyra år, vilket jag glömde uppmärksamma.
Men nu gör jag det!

Samtidigt som jag minns känslan bakom varje inlägg är jag på många sätt en helt annan människa nu än när jag satte igång. Ska inte heller sticka under stol med att skrivlusten går i vågor, och att jag just nu är inne i en period där den inte precis blomstrar.

Men jag tror nog att jag fortsätter lite till.

Så häng med in på det femte året om ni har lust. :)

Och jag ser himmel och moln och vänner som går bredvid mej.

Publicerad 2010-03-12 11:30:42 i Allmänt


Okej, jag får ge mej till slut. Har inte fattat grejen med Hästpojken och stört mej ganska mycket, utan att egentligen veta varför. Men nu har Gitarrer och Bas, Trummor och Hat spelats nästan varje gång jag varit på gymmet den senaste tiden och nu har jag den i skallen hela tiden.
Jag kan bara tänka mej hur älskad den hade varit av mitt 17-åriga jag. Nu är jag snart 25 och tycker mer att den är ganska mysig. Men det är inte heller fy skam!

Och det är VERKLIGEN inte fy skam med ledig helg och att Sofie snart sätter sej på tåget hit!

Dagens bästa kommentar.

Publicerad 2010-03-11 22:44:33 i Allmänt


På jobbet ikväll:

Caroline: Hur är läget i afton?

Man med mycket brytning: I afton, snälla du, det är bra, i min hjärna händer inga saker speciella.

Allt blir poetry grand slam när vissa människor pratar, det är så coooooolt.

F.ö. så hade jag rätt. Det blev en väldigt bra dag igår. Vad hände där, liksom? :D

 

Till min pärla.

Publicerad 2010-03-10 18:56:09 i Allmänt

Hej lilla illbatting. Lyssnade på den här låten och kom att tänka på dej, och vilken sjuhelvetes rolig helg vi ska ha tillsammans! Kom ihåg att jag alltid tänker göra mitt bästa för att muntra upp dej, no matter what. Du och jag för alltid. <3


Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, chiquitita

So the walls came tumbling down
And your love's a blown out candle
All is gone and it seems too hard to handle
Chiquitita, tell me the truth
There is no way you can deny it
I see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, chiquitita



Äkta.

Publicerad 2010-03-09 23:36:48 i Allmänt


När man inte kan låta bli att skratta högt när man sitter själv på vagnen och inte bryr sej det minsta vad folk i ens närhet tänker, det är då man vet att man har att göra med en sjukt rolig människa.

I år har jag känt Jonathan i sex år, och under denna tiden har jag många gånger tänkt att det inte finns någon annan relation som kan pendla så mycket så snabbt. Ena stunden djupa samtal, i nästa andetag förlösande skratt som är omöjliga att stoppa. Och båda uppskattar jag lika mycket.

Vänner är det bästa, och jag är bortskämd med så många fina.

Ringde mamma ikväll för att höra hur hon har det i Skåne. Hon hade precis klätt på Alde pyjamas och jag blir så avundsjuk för jag vill också vara där och ha honom i famnen. Men samtidigt är jag glad för mammas skull. Glad för allas skull, för den delen!

Nu ska jag snart sova. Tror att det kommer bli en bra dag imorgon. :)

Söndagssummering.

Publicerad 2010-03-07 23:33:04 i Allmänt

Vilken vecka det har varit, va! Den bästa på obeskrivligt länge.

Och nu är jag tillbaka i vardagslunket, vilket känns helt okej.
Körde ett cirkelfyspass efter jobbet - mycket skönt! Känns bra att vara igång på riktigt igen.

Imorgon ska jag träna tidigt innan dagens punkter ska avhandlas; fräscha upp håret, träffa Isabelle och plugga danska med Jonathan. Skönt med ledig måndag!



Storebror och lillebror.



Moster och ljuvlig systerson.




En mycket glad och stolt familj!

En evighet.

Publicerad 2010-03-06 19:38:36 i Allmänt


27.

Så många dagar är det kvar tills jag får träffa Alde igen.

Får trösta mej med att det inte är fullt fyra veckor, då känns det lite lättare. Ska bli så kul att åka dit igen i påsk!

Jobbar monsterpasset nu, men det känns inte jobbigt alls. Stämningen är (peppar, peppar) så god här nu och jag var redan på ett löjligt bra humör när jag kom hit. Tack vare min familj, tack vare våren och allt som kommer med den.

I ugnen står en björnbärspaj (jag är grym) och snart blir det Andra chansen.

Hoppas ni också har en mysig lördag!

Little star.

Publicerad 2010-03-05 18:43:16 i Allmänt



Lite tidigare än väntat ville du komma ut, och det fick du mer än gärna
Då fick vi ju äntligen träffa dej till slut - en alldeles ny liten stjärna

Och fastän du precis börjat finnas och börjat lysa upp våra liv med din glans
är det som att vi inte kan minnas att du en gång var nån annanstans

Så välkommen till världen, det är ingen hemlighet
att tillsammans med dina syskon är du det finaste jag vet

Moster älskar dej!

Magiska lilla människa.

Publicerad 2010-03-05 00:10:22 i Allmänt


Tänk att man kan göra såhär lite under en dag och ändå få ut så mycket.
Tänk att någon kan lukta så gott.
Att en blick som inte ens vet vad den vilar ögonen på är det mest förtrollande som finns.

Att man från det allra första ögonblicket skulle göra allt som stod i ens makt för att den här lilla varelsen ska ha det bra.

Snart blir det morgon och då ska jag titta på dej igen.

Jeg glæder mig til at se min nevø i overmorgen.

Publicerad 2010-03-02 22:28:04 i Allmänt


Produktiv dag, minst sagt.

Den startade med ett tvättpass och följdes av lite träning (börjar lugnt efter förkylningen), lunch med Isabelle, lite shopping till lillen och en sväng hem till Jonathan för danskaplugg innan det var dags för del två av själva kursen.
Det är så roligt, det här!

Och nu sitter jag på jobbet. Det är, hence the blogginlägg, vääääldigt lugnt här. Även imorgon ska jag hinna med en hel del, men roliga saker så det blir inte särskilt betungande.

Bokade biljetter till Häljarp, så på torsdag får jag träffa mini. :) Operation namngivning ska påbörjas också - jag har lovat att göra mitt bästa och gnugga geniknölarna på vägen ner.

Trollungen.

Publicerad 2010-03-01 17:02:29 i Allmänt



Här är den nykläckta krabaten.
50 cm lång och 3070 gram tung.

Längtar efter dej, mitt lilla gos.

Nu är han här!

Publicerad 2010-03-01 09:17:15 i Allmänt


Klockan halv fem i morse tittade han ut, Carinas och Jonas son. Fick reda på det strax efter klockan sex när mamma ringde och sa "grattis, moster!" Kan inte finnas så många bättre sätt att vakna på.

Och nyss fick jag ett mms. Han är, naturligtvis, så fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han mår bra, och min duktiga storasyster mår bra.

Och bloggmostern är så lycklig att hon stod och grät när hon kokade havregrynsgröt.

Känslan att längta efter någon man aldrig träffat är väldigt märklig, men gud vad jag gör det nu. Hoppas kunna åka till dom i veckan, orkar dom det så sticker jag direkt!

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela