Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Snart slut.

Publicerad 2006-12-28 15:50:01 i Allmänt

Julen är över (inte enligt kyrkoåret, men vem bryr sej om det egentligen?), och tusen kilo onyttigheter ligger i magen. Sitter hos Lotta och Tomas nu, så nån längre blogguppdatering blir det inte förrän i helgen. Imorgon åker jag nämligen tillbaka till Göteborg och min älskling. Nyåret firas hos Frida och Gabriel, dit även Sara och Mattias kommer! Ska bli roligaste kvällen på länge!

Hörs mer en annan dag.

Kaputt.

Publicerad 2006-12-20 09:39:59 i Allmänt

Att datorn pajar några dagar innan jul är kanske inte det bästa som kan hända en student. Som tur är har jag ett fondkonto samt en mycket god och datorkunnig vän, så det fixar sej nog ändå. Idag ska dom nya delarna hämtas ut.

Tack för hjälpen, Dan!

Sucka mitt hjärta men brist dock ej.

Publicerad 2006-12-14 18:48:00 i Allmänt

Jag mår bra och känner mej lite lyckobubblig.

Det var en fin och mysig dag på praktiken. På personalmötet delades det ut julklappar och även jag fick en. :) (Haha, och jag som totalsågade allt vad julklappar heter för ett tag sen... hycklerii, hyckleraa...)

På hemvägen bestämde jag mej för att göra ett stopp i Nordstan. Mark Levengood skulle nämligen vara där och signera sin nya bok. Hade väntat mej en enorm köbildning, men jag hamnade faktiskt först! Fina, fina Mark skrev gulliga saker och ritade ett hjärta i min bok, efter att jag berättat för honom att den skulle bli en julklapp till mej själv . Tänk vad ett sånt litet möte kan göra en glad! Så fort jag får tid ska jag fixa en kopp te, lägga mej ner i soffan och ha en lugn läsestund.

Först ska dock lite andra saker fixas. Det är slutseminarium på måndag och eftersom jag ska till Gislaved och jobba i helgen måste jag göra klart allt imorgon. Så det blir studier för min del hela morgondagen. På kvällen ska det dock bli mästerskap i myspysighet med middag och bio. Daniel och jag har nämligen vår tvåårsdag.

Två år med min kärlek. Nu ska jag alldeles strax packa min lilla väska och åka iväg till honom.

Göteplask.

Publicerad 2006-12-11 20:09:11 i Allmänt

Tja, jag antar att jag ska vara tacksam för att jag inte drunknat ännu. Men förutom det är jag (liksom alla andra) förbaskat trött på det här vädret. Att stirra genom hela stan i desperat jakt på gummistövlar är INTE nåt man vill sysselsätta sej med i december!

Fattar inte att det KAN regna såhär mycket. Kändes helt overkligt att åka förbi Mölndal idag. Just nu är det väldigt skönt att man inte är husägare eller egen företagare. No worries, liksom.

Men...

I'm dreaming of a white Christmas.

Mer än nånsin.

Julgott.

Publicerad 2006-12-10 22:08:49 i Allmänt

Ikväll har jag varit duktig och gjort julgodis. Världens enklaste iofs, men gott blir det ju ändå. Först gjorde jag fudge med marshmallows, och sen var det dags för ischoklad. Eftersom vanlig ischoklad lätt blir ganska tråkig piffade jag upp den och gjorde på mitt eget vis. Jag skippade blockchokladen och tog apelsinkrokant i första omgången och Marabou Daim i den andra. Mycket, mycket gott. Nu har jag fixat allt till lussefikat på tisdag kväll. :)

Det ringde från Preem i eftermiddag och jag fick veta att jag trots allt inte kan följa med på julbordet på lördag kväll. Det visade sej att ingen extrapersonal kunde hoppa in och jobba åt mej. Blev faktiskt ganska besviken, särskilt som jag aldrig har varit med på nånting sånt förut. Men men..sånt är livet när kjolen är randig. Får se det från den ljusa sidan; i och med att jag jobbar som vanligt på lördag förlorar jag ju inga pengar. Dessutom är mammas julmat ändå överlägset godast!

Det börjar verkligen dra ihop sej nu, jag fattar inte det riktigt. Snart är det bara en månad kvar på praktiken, men egentligen blir det ju bara tre veckor eftersom en vecka faller bort mellan jul och nyår. Sen är det en del dagar med studiebesök, seminarier och Unga möter unga-avslutning som faller bort. Nåväl, jag ska nog hinna med allt som behöver fixas. Som tur är så är det inte särskilt mycket.

Prutt.

Publicerad 2006-12-08 20:39:29 i Allmänt

Jag har ingenting att berätta, förutom att jag har väldigt tråkigt. Så därför skriver jag inte mer.

Miss Universum-kavalkad.

Publicerad 2006-12-04 22:28:25 i Allmänt

Visst är det konstigt det här med digitalkameror? Att alla liksom blir så jävla...perfekta på bild? Hundratals vinklar hit och dit, allt för att hitta en bra och representabel bild att använda på nätet. Efter Vickis och min nostalgitripp i eftermiddag tänkte jag göra precis tvärtom. Här kommer ett potpurri av ren och skär fulhet, men framför allt är det minnen från en tid som jag aldrig kommer glömma med människor jag alltid kommer hålla av. Det var tiden innan allt började, eller var det kanske då det höll på som bäst?

Det var hursomhelst innan Göteborg. Och det är skitkul att se tillbaks. OBS! Var beredda på det värsta.

62179-40

Ettan på gymnasiet. Vi repeterar in vår musikal. Vicki är den stackars problemtjejen och Olle är den snälla läraren som sedan visar sej vara ett riktigt äckel. Lovisa och jag (sittandes) i bakgrunden.

62179-41

Sommaren 2002 hette paradiset på jorden Emmaboda. Sara räcker ut tungan, Sanna posar i Reftele-kepsen och rödtotten (varför?!) Caroline trivs med tillvaron tillsammans med Frida.

62179-43

Carin fotograferar mej i skogen, förmodligen nån gång 2003. Fillifjonkan släng dej i väggen.

62179-44

När man har skadad humor kan man inte vara allvarlig ens på en så viktig sak som bandfotografering. Vicki och jag förstör allt för Mollie. Haha. Kolla in världens fulaste uppvik på mina byxor. Ta bort!!

62179-45

Här fortsätter spektaklet. Stackars Emma (i mitten) försöker verkligen hålla sej. Återigen undrar jag varför jag är så ful i håret.

62179-42

Teaterlektion igen, den här gången i trean, 2004. Flitens lampa lyste i vår klass...

62179-46

På fest hos estet-David 2001 (!). Dan ser inte ens ut att försöka förstå vad jag håller på med. (För er som vill veta vad det är jag sysslar med, hyr "Thinner" av Stephen King. Haha.) Svart hår också... herregud.



SÅ. Nu finns det liksom inga hållhakar på mej! Nu är det gjort!

Jubileum.

Publicerad 2006-12-03 23:40:57 i Allmänt

Idag är det precis ett år sen jag flyttade in i min lägenhet. Den är liten med knappt existerande förvaringsutrymmen och den har en hutlös hyra. Men den är min och ojojoj vad jag älskar den!

Avgjort.

Publicerad 2006-12-01 23:06:51 i Allmänt

Yes, nu står det klart att Markus är Idol 2006. Han är utan tvekan en värdig vinnare eftersom han inte gjort ett enda dåligt framträdande, och han var min favorit redan i audition-tävlingarna. Men Erik gjorde vinnarlåten mycket, mycket bättre. På ett sätt hade det nog varit bättre om Erik vann och fick spela in skivan med poplåtarna, så kunde Markus göra sin rockiga grej liksom. Men nu blev det som det blev!

Och det spelar egentligen ingen roll, eftersom Sebastian precis som väntat sopade mattan med allihop. Den här gången stod han praktiskt taget still, men ändå förmedlar han så mycket energi att man nästan blir snurrig. Han har inte bästa rösten av alla som varit med i programmet, och han har inte den största talangen, men han har LÄTT den bästa utstrålningen. Min favvo!

F.ö. är Daniel Lindström ett riktigt sömnpiller. Synd på så rara ärtor.

Och den som understår sej att klaga på mitt Idol-intresse kan ta sej där bak, alternativt gå och lyssna på sin pretto-emo. Jag älskar musik, gillar underhållning, tycker om att se på snygga människor...  därför är Idol ett ypperligt program för mej. Det betyder dock inte att jag skulle gå och köpa en skiva (varför jag nu ska behöva försvara mej med det). Kalla mej gärna ytlig och hemsk, men jag gillar IDOL! Och står för det :D

Nu är det dags!

Publicerad 2006-12-01 20:00:32 i Allmänt

Herregud, jag orkade till slut!

Jag har städat, tvättat, duschat, julpyntat och handlat. Detta trots att jag fortfarande inte är tip top.
Nu är det så mysigt här som det nånsin kan bli.

Ska bänka mej framför Idol nu. Håll tummarna för...båda två!

Le grande finale.

Publicerad 2006-12-01 12:15:35 i Allmänt

Gårdagen bestod till största del av sömn och stirrande på datorskärmen. Orkade inte uträtta ett handtag! Jo, jag diskade faktiskt, det var iofs bra. Men jag är alltså hemma idag också, för det är fortfarande förkylt och febrigt. Känns lite viktigare att jag är frisk och pigg på söndag då jag ska jobba i 19 timmar.

Idag ska det bli städning och adventsmys. Det blir även årspremiärspelning av Absolute Christmas Classics. :D Imorgon ska jag ta mej in till stan och strosa runt på några mysiga julmarknader och sen blir det pepparkakor och julmust med älskling. Myspys!

Men först är det ju Idol-final!! Tyvärr är det inte lika spännande som det brukar vara, för jag hejar på både Erik och Markus. Båda är riktigt värdiga vinnare. Men det bästa med kvällens final kommer vara att se Sebastian uppträda, för ingen av årets finalister har ens varit hälften så tuffa.

Nu ska jag... ehm... vila lite till innan jag sätter igång och är duktig.

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela