Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Av städer jag känner i världen är du den stad som fått allt.

Publicerad 2013-06-06 22:39:27 i Allmänt

 
 
Vilken fantastisk dag jag har haft!
 
Sveriges nationaldag firades på bästa sätt, med årets första dopp och umgänge med Vicki och Stefan. Vi solbadade på Långholmen med dricka, chips och jordgubbar och njöt i fulla drag. För er som aldrig varit på Långholmen råder jag er att ändra på det BUMS. Hela grejen är rätt otrolig egentligen, en badplats mitt i centrala stan.
 
Och var annars skulle det vara möjligt än i Stockholm? Som jag redan konstaterat trodde jag faktiskt att jag skulle sakna Göteborg mer än vad jag gör - det var ju mitt hjärtas stad långt innan jag ens bodde där. Det står utom allt tvivel att Göteborg alltid kommer vara väldigt speciellt för mej, och man ska egentligen inte jämföra. Men jag var aldrig, under tiden jag bodde där, med om att jag gick runt i stan och häpnade över hur vackert allt var.
 
Det gör jag väldigt ofta här. Men faktum är att hela Sverige är vackert på sommaren. Och nu har den ju ÄNTLIGEN kommit. Jag kan inte sluta tänka på hur tacksam jag är över det.
 
Igår åkte Fredrik iväg till västkusten med dykargänget i hans familj. Han kommer inte hem förrän på söndag kväll och det känns väldigt märkligt att inte ha honom här. Men jag försöker utnyttja tiden på bästa sätt. Ikväll åt jag sill och potatis på altanen och imorgon efter jobbet ska jag ha en riktig spakväll och inviga vårt nya badkar. Framför allt njuter jag av att inte ha en massa måsten eller några tider att passa. Imorgon har jag visserligen en tid att passa, för jag har planerat in att jobba istället för att ta en klämdag. Men sen är det ju snart ledighet igen! Haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela