Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Perspektiv.

Publicerad 2013-02-19 20:31:47 i Allmänt

 
I mars är det sju år sen jag startade den här bloggen. SJU ÅR!!
 
Det är inte ens lönt att försöka sammanfatta vad som hänt i mitt liv under dom åren. Frågan är om jag nånsin kommer vara med om så många och stora förändringar under så förhållandevis kort tid igen. Men varför inte. Är det något jag lärt mej om tillvaron så är det att man aldrig vet vad som väntar bakom nästa hörn.
 
Mitt nuvarande hörn är väldigt bra. Jag är nöjd att jag hittade hit. Vägen var lite vinglig, det påminns jag om när jag skummar igenom vissa inlägg som skrivits genom åren, men det var värt det. Här kan jag nog stanna, vila och hämta andan ett tag innan jag fortsätter mot nästa.  
 
 
   

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2013-02-19 21:06:29

Jaha! Och vart ska du någonstans då?! :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela