Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Min dag!

Publicerad 2013-02-07 18:16:56 i Allmänt

 
En av dom absolut bästa sakerna jag vet, det är att gå och lägga sej igen när man ätit frukost. Så det gjorde jag idag. Visserligen hade jag kunnat välja att inte gå upp alls, men eftersom det är mycket mysigare att äta frukost tillsammans gick jag upp idag fast jag inte behövde. Men när Fredrik hade gått hemifrån vid åtta kröp jag ner i sängen igen, la mej tillrätta med del två av Torka aldrig tårar utan handskar och hann läsa några sidor innan jag slocknade... och vaknade igen halv elva! Hahaha. Så GRYMT skönt. Och behövligt. Jag samlar på sömntimmar nu, mitt löfte till mej själv är att vara supernoga med den varan.
 
Tycker inte att jag gjort särskilt mycket idag ändå, en dag svischar förbi så snabbt. Förutom den sedvanliga träningen har jag uträttat lite ärenden, bland annat köpt doppresent till Ellen. Ny toning är dessutom iklibbad i kalufsen och väntar på att bli ursköljd i detta nu. Det är för jävla tråkigt att tona håret, en pina varje gång. Men värt det! Allt för att slippa Den Fasansfulla Utväxten, fienden nr 1.
 
Ska packa en väska också, för från och med imorgon är det Värmdö som gäller igen. Hus- och hundvakt, ska bli riktigt mysigt! Har visserligen ingen aning om vad jag ska packa med för nåt, precis ALLT i min garderob känns supertråkigt och minst tre år gammalt. Skulle så gärna vilja kunna gå in i en affär och spontanshoppa, men det kommer inte på fråga. Det kommer bli lite bättre nu dock; i januari fick jag inte en enda krona men nu i slutet av månaden kommer lite lön. LÖN alltså, inte lån. Skönt!! Det blir fortfarande inte något att "sätta sprätt" på precis, men betydligt bättre än den senaste tiden. Jag behöver i och för sig inte bekymra mej särskilt mycket om vad jag ska ha på mej, för dom närmaste veckorna kommer jag ha uniform varje arbetsdag och när jag är hemma åker ändå myskläderna på, morgon som kväll. Så vad gnäller jag för, egentligen? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela