Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Andra advent.

Publicerad 2013-12-08 19:04:52 i Allmänt

 
Sitter och inväntar Fredrik som har konsert med sin kör. På torsdag är det dags igen och då ska jag och hans familj komma och titta. Märklig känsla, satt vi inte just i Stefanskyrkan och lyssnade på kollibrisången? 
I fredags var vi på julfest på hans jobb. Satt och tittade mej omkring och tänkte "herregud, är det ett helt år sen jag pratade med den där personen?". Och snart har det gått ett helt år sen jag tog min examen. 
 
Läskigt. Men ni känner säkert likadant, att livet liksom bara ramlar förbi. 
 
Hade sett fram emot en lugn och skön december utan stress, och på pappret såg det ju riktigt bra ut. Problemet är att jag inte lyckas slappna av ordentligt. Jag har alltid svårt för att leva i nuet, men nu är det extra krångligt. Det är svårt att släppa tankarna på jobbet och vad den stora omorganisationen av myndigheten lämnar för konsekvenser. Första sparpaketet ska nu ros i hamn, och sen är det "bara" 220 miljoner kvar som ska sparas in på ett år.
Det har varit ett kämpigt 2013 och vi får hela tiden veta att det kommer bli ännu tuffare. Och när organisationen genomförs 2015 hoppas man på en ljusning. 
 
Tack för den julklappen, liksom. 
 
Nåja, mitt liv står inte och faller med jobbet. Jag orkar så länge jag orkar. 
 
Nu fick jag sms av älskling. Dags att börja med kvällsmaten. Ikväll blir det massor av tända ljus, glögg och Walking Dead. En riktigt bra andra advent, tror jag faktiskt. 
 
 
Igår var vi hos Vicki och Stefan i deras nya lya. Och deras nya familjemedlem var om möjligt ännu sötare än första gången jag träffade henne. Lilla, fina Cherie! (Jag vill understryka att det inte är jag som lyft upp henne på axeln, Hon klättrade upp dit självmant och satt så i en halvtimme, som en liten papegoja. Eller en vetevärmare. Mys!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2013-12-09 14:50:46

Men hallå! Det var ju inte vi som sjöng Humming Bird song! Det var den andra kören! ;)
Jag hoppas verkligen att dina kollegor och ert fackförbund börjar lägga fram konsekvenserna av besparingen för allmänheten. Det är ju inte hållbart att det ska sparas så mycket pengar på en yrkesgrupp som redan är underbetald, hårt ansatt från alla håll och som politikerna inte vill stå bakom så fort det sker ett våldsamt ingripande mot en stackars gärningsman med kniv. Jag kommer att stötta dig i vått och torrt i alla fall! :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-12-09 15:44:42

Haha, förlåååt då! Men om du tittar noga så ser du att jag faktiskt bara skrev att vi lyssnade på den, inte nåt om vilken kör det var som sjöng. ;) Ska iaf bli mysigt på torsdag!

Ja, jag hoppas att nåt kommer hända snart. Känns tråkigt att redan efter ett år börja fundera på att se sej om efter annat. Mkt på grund av att det skulle kännas som ett nederlag inför andra. Men omgivningen får tycka som dom vill i så fall, hälsan är viktigast! Puss, älskling!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela