Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Tillbaka till vardagen.

Publicerad 2013-08-19 13:51:55 i Allmänt

 
Långhelgen var väldigt välbehövlig och lugn; var ledig fredag till söndag och spenderade dagarna i Gislaved hos familjen. (Och ett antal timmar i bilen, fler än vanligt pga oändliga vägarbeten. :/) 
 
I lördags åkte vi till Bredaryds marknad vilket faktiskt var över förväntan. Jämfört med det sorgliga utbudet Gislaveds marknad hade dom sista åren innan nedläggningen var det helt okej. Slog på stort och köpte årets första julpynt! Hahaha. Snart kommer manin sätta igång. Fast det är ju faktiskt inte ens september än, så jag får allt dra i tyglarna lite till. 
 
Det var en mysig helg och skönt att hinna umgås lite med familjen. Synd att det inte var något badväder, men det var nästan väntat. Det känns i luften att sommaren börjar lida mot sitt slut, och det är visserligen lite sorgligt. Samtidigt kan jag verkligen inte deppa med tanke på hur underbar den har varit. 
 
Dessutom är ju hösten - när den väl är bra - min absoluta favoritårstid och det ska bli riktigt spännande att uppleva den från huset. Tror att det kommer vara helt makalöst fint med färgerna på alla träd i omgivningen. Sen är det ju alltid lika mysigt att skaffa sej en ny höstgarderob! Med tanke på hur lite jag köpt till mej själv den här sommaren tänker jag unna mej en ordentlig uppdatering. :) 
 
Strax ska jag åka iväg till jobbet, börjar kl 15 idag. Har hunnit med en hel del idag faktiskt, skönt!
Gick upp samtidigt som Fredrik och åt frukost ihop med honom. När han åkte iväg till jobbet vid klockan sju gick jag och la mej igen och sov två timmar (!) till. Himmelrike!! Sen snörade jag på mej skorna och sprang en löprunda och efter duschen har jag hunnit med att storhandla, packa upp väskan samt laga mat så att jag har matlåda och Fredrik har middag. Inte så illa pinkat, tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela