Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Gräsänka igen.

Publicerad 2013-08-22 21:29:59 i Allmänt

 
Ikväll åkte min fina man iväg till Island. Eller ja, flyget har inte lyft än, men han åkte iväg till Arlanda. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk; hade väldigt gärna besökt Island. Meeeen det får bli en annan gång. Och som plåster på såren så har han lovat att köpa mej sej lite isländsk lakrits hem. ;)
 
Vi hann umgås lite ikväll innan han åkte. Åt indiskt, promenerade genom stan och avslutade med en kaffe (flat white för att vara exakt; dubbel espresso med ångad skummjölk, mums!) i närheten av centralen. Det gäller att ta vara på all tid vi har tillsammans, för faktum är att den numera är ganska reducerad. Det var ju verkligen ingen överraskning att det skulle bli så, men jag tycker det är jobbigare än jag hade trott att det skulle vara. Får trösta mej med att det kommer bli lite mer normalt i mitten av september när höstperioden drar igång. 
 
Nattpass väntar nu. Idag, imorgon och på lördag. Känns helt okej, men jag hoppas verkligen att jag kommer bli bättre på att återhämta mej efter dom här svängarna, särskilt med tanke på att jag kör tre på raken nästa vecka också. Det här med nattarbete är ju inte heller någon överraskning precis, men att jobba vaken natt är svårt att föreställa sej när man aldrig har gjort det förut. Sovande jour är ju något helt annat. 
 
Vi får se hur det utvecklar sej framöver. 
 
Om 45 min ska jag gå till pendeltåget, fram tills dess sitter jag och avnjuter DN-galan på teve. Missade ju tyvärr friidrotts-VM, så det gäller att passa på. Jacob Hård, Anders Gärderud och Joakim Karlsson (han heter så, va?) kommenterar. Bättre kan det inte bli. Läste förresten att SVT har fått klartecken att sända nästa VM. Vilken lättnad! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela