Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Guld, guld, guld.

Publicerad 2012-08-11 14:00:02 i Allmänt

 
Ja, visserligen är det ju "bara" silver än så länge, men imorgon har Sverige som bekant chans att ta ett OS-guld! Vilket är HELT ofattbart. Hade nån sagt det till mej när dom gjorde bort sej totalt i VM-kvalet för några månader hade jag bara skrattat och vänt på klacken. Men nu är det verklighet! I vilket fall som helst - igår kändes det precis som förr. Samma vånda i tevesoffan, samma vilja att klockan skulle gå fortare, samma gåshud när allt äntligen var klart. Jag ÄLSKAR det svenska handbollslandslaget!
 
Och om man ska vara realistisk kanske det mest troliga är att det blir silver imorgon, men helgen innehåller en massa guld ändå. För igår anlände Moa och Snäckan, världens underbaraste golden retriever-hundar. Helt otroligt att träffa såna väluppfostrade, lugna, trygga och lydiga hundar. Det är väldigt sällsynt. Något som också märks är att husse och matte har uppfostrat sina hundar på samma sätt som jag vill uppfostra mina framtida. Hundar ska ha massa kärlek, men inte på samma sätt som man ger kärlek till en människa, utan kärlek genom regler och tydlighet. (Och en massa gos också såklart!) Det är riktigt häftigt att se att dom så tydligt vet att det är människor som bestämmer. Hundar mår bra av det!
 
Ikväll blir det mys med dom igen! :)
 
 
 
En av hjältarna igår - Kim Ekdahl Du Rietz.
Jag bugar mej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela