Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Duktig flicka!

Publicerad 2011-01-04 22:56:31 i Allmänt

Fått mycket gjort idag. Plockat ner och stuvat undan alla julsaker och fortsatt att rensa, sortera och packa ihop. Det som ska lämnas och det som ska med. Ska väl inte ropa hej, men det känns som att jag ligger ganska bra till i tid. Hoppas att den här energin är ihållande!

Har åkt på nån slags förkylning mitt i alltihop men har inte tänkt ta nån större notis om den och det verkar funka. Mår inte dåligt och har inte ont, men stämbanden har fått sej en törn vilket gör att sången just nu är SÅDÄR (vilket den kanske är för jämnan enligt vissa, vad vet jag, haha).

Ikväll var jag på zumba med Isabelle, kommer verkligen sakna att göra såna vardagssaker med henne. Vi har dock redan bokat in hennes första Sollentuna-besök, tjohooo!

Det är en riktigt skön vecka, det här. Nattpass igår, ledig idag och imorgon, dagpass 8-18 torsdag och THAT'S IT. Skulle egentligen ha jobbat 21-timmarspass på fredag men eftersom mina kära kolleger ska tacka av mej och eftersom det är astråkigt om alla inte kan vara med "offrade" jag mej och tog semester så att en vikarie sattes in och vi kan vara samlade allihop. Ska bli så kuuul! Och förmodligen lite vemodigt.

På tal om vemod... Toast to M med Britta Persson är veckans favoritlåt och ger en sån där tonårig, The Knife-aktig känsla. En låt jag aldrig hade hört om jag inte lyssnat på världens bästa radiokanal. Älskar P3!

Kommentarer

Postat av: Magnus

Publicerad 2011-01-05 10:50:48

Precis, ignorera förkylningen! Den vill ju ändå bara ha uppmärksamhet, rackarns"linslus":)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela