Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Inte en sekund för tidigt.

Publicerad 2010-10-10 22:45:12 i Allmänt

Ikväll har jag äntligen gått ur Facebook.

Har under en längre tid tänkt att jag borde lägga mindre tid på ren och skär skit och mer tid på saker som faktiskt tillför något. Och det här är ett steg i rätt riktning.

Det kommer bli ovant att inte kunna känna sej viktig genom statusuppdateringar och det kommer vara lite småtrist att inte kunna snoka runt i brist på annat. Men framför allt kommer det bli skönt att slippa ta del av en massa trams, samt kunna gå tillbaka till en tillvaro där "ja, jag vet, jag såg det på Facebook" inte är en mening som upprepas gång på gång.

Alla som vill ha kontakt med mej på riktigt kommer ju ha det ändå och vice versa.

Bloggen lever hursomhelst kvar ett tag till.

See you!

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2010-10-11 11:52:58

jag vet! hur läskigt är det inte att man inte kan föreställa sig ett liv före fb? usch.. men ändå kan jag inte slita mig. starkt jobbat bejb! Lill-anna facebookvägrar, men snokar in genom min ibland, så det är ju fusk. Håll kvar bloggen, jag är en trogen läsare! Ses om inte ens en månad =) Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-10-12 09:07:30

Bra beslut. Jag har dragit ner till endast 150pers på facebook + full sekretess på wallen, vill nån nått får de skriva till mej personligen elr smsa. Bra beslut att bara se bra filmer osv. Jag har rensat hårt i vänkretsen åsså. Det kan bli ensamt men hellre det än lägga tid på skräp och idioter. Har man väl börjat ställa krav så är där no turning back.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela