Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Kaoset som komma skall...

Publicerad 2010-11-24 21:50:22 i Allmänt

Idag var vi på en tre timmar lång medicinutbildning, vilket var lärorikt och väldigt intressant.
Nu ska jag ju visserligen inte jobba med det här särskilt länge till, men det skadar aldrig att få en bättre uppfattning om den där djungeln.

Antidepressiva hit, neuroleptika dit, ångestdämpande härs och tvärs. Jag är mest tacksam över att jag inte behöver ta nåt av det där själv. Men är samtidigt väldigt glad att alla dom här preparaten finns. Det talas tyvärr alldeles för lite om hur mycket dom faktiskt hjälper väldigt många människor.

Om det däremot fanns ett piller som gjorde att det kunde bli fredag snabbare så skulle jag ta det utan att blinka.

Jag tror inte ni FATTAR hur sjukt kul vi ska ha det i helgen! Det ska talas om det här till döadagar, det är ett som är säkert. Längtaaaar!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-11-25 11:27:48

Själv skulle jag kunna tänka mig det där pillret som Pippi tar. "Lilla fina krumelur, jag vill aldrig bliva stur", eller hur det nu var ;-)

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-11-25 21:45:04

Jag tror att både du och jag har fått i oss såna redan.Hur skulle man annars kunna förklara "Odessa" och "Blå örnen"? Hahaha!Bästa julaftonsminnet nånsin. :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela