Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Barnens dag i Bullerbyn!

Publicerad 2010-07-02 00:02:22 i Allmänt

Full fart har det varit idag och nu är vi trötta men glada. Mötte Linnéa och Noah vid tåget klockan 12 och efter en snabb sväng i Nordstan (bland annat för att titta på "ankaffären" a.k.a. Lagerhaus) satte vid oss på en uteservering i Haga och åt en riktigt god lunch. Både Naturhistoriska och 4-gott hanns med som planerat, det är inte klokt vad vi varit effektiva!



Såna här har jag velat ha hur länge som helst och idag köpte jag äntligen! Oklart dock vad jag egentligen ska ha dom till. Barnen och jag tycker att den med rött bär på toppen ser godast ut, vad tycker ni?




Den här tacopajen gjorde en sak ikväll. GICK HEM. Det gjorde mej till en ännu gladare moster!



Det är inte ofta mitt kök har besök, speciellt inte av den här kalibern! 



Ungefär hälften av dagens fångst.



Vi skulle visa hur coola och nöjda vi var när vår film- och godiskväll drog igång genom att göra varsitt tecken, men Linnéas tumme kom tyvärr inte med. Ni får föreställa er!

Nu måste vi sova så att vi orkar åka skiten ur varenda karusell imorgon!

Godnaaaatt!

Kommentarer

Postat av: sara&sigge

Publicerad 2010-07-02 08:55:25

Så mysigt ni har det! Håller med om att den med körsbäret ser godast ut ; ) Du ska ju gömma allt dit gotter gotter där i förstår du väl! Puss! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela