Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Jobba, jobba, jooobbaaa.

Publicerad 2008-05-10 22:44:19 i Allmänt

Jahaja. 27-timmarspasset är det som gäller just nu, och det är lite lagom långtråkigt eftersom alla tycks ha gått och lagt sej. Men jag ska inte klaga, det finns teve och internet.

Skånesyrran och hennes karl kom till mej igår, vi hade en trevlig kväll med god mat, vin och cheesecake. Yum! Idag får dom klara sej på egen hand, men jag tror inte att det går nån nöd på dom direkt. ;)  Imorgon kommer dom förbi här innan hemfärden och lämnar tillbaka nycklar och sånt.

Har egentligen inte så mycket att säga, blir ett lite pliktskyldigt inlägg, det här.

Det värsta med att jobba såna här långa pass är dötiden och att man ständigt känner en impuls att gå till kylskåpet eller skafferiet. Hittills har det gått rätt bra, men det är fan inte lätt alltså. :/

Veckan som kommer är rätt blank, hittills. Daniel jobbar dubbelskift hela veckan, så det blir en kärleksfattig period. Vicki kommer iaf till stan i några dagar, så på måndag när jag är ledig blir det en dejt med henne. :D 

Nu ska jag fortsätta låta bli att gå till kylskåpet. Hej hej! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela