Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Klor i håret.

Publicerad 2007-03-21 10:07:28 i Allmänt

Gick upp tidigt idag och åkte genast iväg till simhallen för lite motion. 07.15  steg jag i bassängen och simmade en timme, innan jag åkte hem och åt frukost. Det går nästan inte att börja en dag bättre!

Sitter och skriver på mitt paper nu, det går väl ganska bra. Har skrivit klart två frågor och ska strax försöka sätta igång med den tredje. Det är dock lite seeegt att motivera sej när det inte ska lämnas in förrän den 4 april. Men det vore otroligt skönt att bli klar i god tid.

Det är snart bara nio månader kvar tills jag tar min examen, det börjar bli mer och mer skrämmande. Tänk om jag inte hittar ett jobb? Och tänk om jag inte kommer trivas på det jobb jag eventuellt får? Kom på häromdagen att den nya lägenheten ju faktiskt betyder att jag planerar att stanna i Göteborg efter att jag är klar. Det visste jag inte att jag hade bestämt! Haha.

Nej, dags att vara lite produktiv. Ha det!

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2007-03-21 21:24:37

Det har nog blivit en Gbg-tjej av dig iaf! Det har man ju trott sen högstadiet. =) Passar nog dig fint att bo kvar i en större lägenhet och känna på att också jobba där och bo där på riktigt ett tag! Det skulle jag nog också gjort om jag var du. Kram!

Postat av: Caroline

Publicerad 2007-03-22 19:48:32

Vad gullig du är! :)
Ja, jag tror inte att jag kommer ångra mej. Om det inte hade varit för min familj och kompisarna hade jag inte haft några funderingar på att flytta tillbaka alls. Inte just nu iaf, men jag är rätt säker på att jag kommer välja att bo i Gislaved när jag blir lite äldre. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela