Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Kulturell sjukling.

Publicerad 2006-05-29 22:47:02 i Allmänt

I helgen var det dags för dom beryktade Gisledagarna, en tradition man inte vet om man ska älska eller hata. Det är ju onekligen ganska speciellt... Hursomhelst var det det mest lyckade arrangemanget på flera år. Höjdpunkten var helt klart när Lotta och jag röjde till Lordi i öltältet. :D

Idag hade jag tänkt skriva klart min hemtenta, men det ville tydligen inte min kropp som dragit på sej en förkylning. Har snorat hela dagen, och feber har jag också. Skrivförmågan har därmed inte varit på topp idag. Jag blev dock så rastlös att jag la mej ner och läste en skönlitterär (!) bok för första gången på evigheter. Det kändes faktiskt väldigt bra, och "Doktor Glas" av Hjalmar Söderberg kändes som en bra start på vad som förhoppningsvis ska bli sommarens läsperiod. Om jag känner mej lika dassig imorgon ska jag plöja igenom "Äcklet" av Jean-Paul Sartre, ännu ett verk som bara stått och dammat i hyllan sen bokrean.

Jag älskar att läsa klassiker, och det finns ju ett antal jag vill avverka. Blir lätt en tripp till biblioteket snart.

Måste bli ett IKEA-besök snart också, jag behöver det. Och så vill jag gå in och spionera på den nyrenoverade Preem-macken i Bäckebol.


Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2006-05-30 13:39:19

Det var inte kul att min lilla snäcka blivit sjuk.. Krya på dig!! Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela