Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Avgjort.

Publicerad 2006-12-01 23:06:51 i Allmänt

Yes, nu står det klart att Markus är Idol 2006. Han är utan tvekan en värdig vinnare eftersom han inte gjort ett enda dåligt framträdande, och han var min favorit redan i audition-tävlingarna. Men Erik gjorde vinnarlåten mycket, mycket bättre. På ett sätt hade det nog varit bättre om Erik vann och fick spela in skivan med poplåtarna, så kunde Markus göra sin rockiga grej liksom. Men nu blev det som det blev!

Och det spelar egentligen ingen roll, eftersom Sebastian precis som väntat sopade mattan med allihop. Den här gången stod han praktiskt taget still, men ändå förmedlar han så mycket energi att man nästan blir snurrig. Han har inte bästa rösten av alla som varit med i programmet, och han har inte den största talangen, men han har LÄTT den bästa utstrålningen. Min favvo!

F.ö. är Daniel Lindström ett riktigt sömnpiller. Synd på så rara ärtor.

Och den som understår sej att klaga på mitt Idol-intresse kan ta sej där bak, alternativt gå och lyssna på sin pretto-emo. Jag älskar musik, gillar underhållning, tycker om att se på snygga människor...  därför är Idol ett ypperligt program för mej. Det betyder dock inte att jag skulle gå och köpa en skiva (varför jag nu ska behöva försvara mej med det). Kalla mej gärna ytlig och hemsk, men jag gillar IDOL! Och står för det :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela