Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Knäppt.

Publicerad 2007-03-05 10:32:52 i Allmänt

Ett inlägg som jag publicerade i fredags kom inte upp förrän nu. Mycket skumt.

Anyway, helgen har varit helt underbar. Ny vecka, nya tag. Idag hämtas datorn.

Vi hörs!

Kommentarer

Postat av: Glorified

Publicerad 2007-03-05 10:40:25

Hej! Ursäkta att jag frågar, men jag blev nyfiken då jag läste. Vad pluggar du? Går du fortf gymnasiet eller pluggar du ngt annat? Är det en linje med teater? *nyfika jag* :) ciao!

Postat av: Dan

Publicerad 2007-03-06 00:11:06

Förlåt vännen! Jag satt upptagen i ett infomöte när du ringde å så glömde jag att ringa upp dig igen. Blä, blä... hoppas datorn fungerar.

Postat av: Glorified

Publicerad 2007-03-06 14:12:47

Jag hittade till din sida av en slump, faktiskt. Satt och klickade mig vidare hela tiden, och så hamnade jag hos dej. Har du avverkat många år av din socionomutbildning? Jag har inte börjat på högskolan ännu, men planerar att göra det till hösten. Skulle börjat i höstas, men ville ta ett år off först, för att samla mej och fundera på om jag verkligen ville plugga till jurist. Det vill jag. :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela