Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Saker att se fram emot.

Publicerad 2013-10-18 11:17:17 i Allmänt

 
Om en timme ska jag styra kosan mot jobbet; vi ska ha gemensam fys innan det är dags för nattpasset. 
 
Det känns i ärlighetens namn lagom roligt att jobba två helger i rad, men en tröst är åtminstone att jag gör det i sällskap av otroligt bra människor. Nu är det dessutom bara tre pass kvar (kväll idag och imorgon, natt söndag) innan jag kan se fram emot en lugn vecka. 
 
Har mycket att se fram emot nu, vilket känns riktigt roligt. Nästa fredag har vi turlagsdag (turlag är detsamma som arbetslag, för er som inte har koll på det) och på kvällen blir det turlagsfest här hemma! Ska bli riktigt kul. Jag erbjöd mej att vi skulle ha det här så att vi slapp leta med ljus och lykta efter lokal, och jag tror det kommer bli bra. Nästan alla i turen kommer, och många har med sej sin partner. Kommer bli spännande att få ett ansikte till alla namn. :)
 
Dagen efter bär det av till Uppsala och min och Fredriks lyxhotellvistelse. Kan inte fatta att det redan börjar bli dags för det, när jag bokade var det typ två månader kvar. Galet. Det ska hursomhelst bli underbart att komma iväg, bada jacuzzi, strosa runt på gatorna, gå på kondis och bara vara. Om så bara för ett dygn. 
 
I november väntar en massa efterlängtat umgänge med familjen, vilket jag verkligen behöver. Men mer om det när det närmar sej!
 
Idag har vår nya luftvärmepump blivit installerad, inkassera vuxenpoäng tvåhundra! En skön grej att checka av från listan. Något annat som skulle vara hemskt skönt att fixa innan jul är ommålningen av köket/matsalen. På söndag ska vi åka och samla på oss lite färgprover, så förhoppningsvis kan vi komma igång snart. 
 
Ha en skön helg, allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela