Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sommarpaus.

Publicerad 2014-06-25 08:38:14 i Allmänt

Som ni märkt står det still här.
 
Just nu har jag så många olika saker att fokusera på att det inte finns tid att skriva här. Jag väljer istället att lägga krut på Mind your own you-bloggen. Så ses vi här om ett litet tag! 

Lyckokänslor.

Publicerad 2014-06-09 16:43:12 i Allmänt

 
Det är nästan så att jag blir religiös. 
 
Varför? 
 
Jag är klar med en nattsnurra och gick upp hyfsat utvilad kl 14. Solen skiner. Har suttit på altanen och läst i en timme och börjat jobba på årets solbränna. Ska äntligen dansa zumba ikväll. Nyduschad och nöjd ska jag slå mej ner i soffan och se senaste Game of Thrones med älskling. Imorgon är det personaldag + fest. 
 
Den 25 maj hade vi bott i huset i ett år. Det har utan tvekan varit mitt bästa år någonsin. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över vårt hem, vår trädgård, vår tillvaro. Jag har verkligen haft världens tur.

Sommarens soundtrack.

Publicerad 2014-06-02 12:44:02 i Allmänt

 
Kan lägga ännu en lyckad helg till handlingarna. 4-årskalas för Junie, kompisdejter, Gisledagarna och Aerosmith-konsert har avverkats i en rasande fart. Livet känns rätt konstigt ibland, när man börjar dygnet i Sigges Loges öltält dansandes till Barbados och avrundar samma dygn till att få gåshud av Steven Tyler på Tele2 Arena
 
Det kommer inte att bli mycket annat än just Aerosmith som spelas här dom kommande veckorna. Eller kanske hela sommaren. För nu är den ju faktiskt här, årets första sommarmånad. Håller tummarna att den blir lika lyckad som den förra, då har jag inte mycket att gnälla på. 
 
 
Vi hade finsällskap i framsätet både på dit- och hemresan. Lilla nakenfis!
 
 
Det blev inte många bilder tagna under helgen, men några stycken i alla fall! Lotta och Tomas hade förfest i lördags! Efter att bilden var tagen kom vi på att Lotta hade slängt på sej sina Foppatofflor, men det bjuder vi på. :) 
 
 
Bästa gänget i öltältet!
 
 
 

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela