Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Vrångö.

Publicerad 2009-06-30 22:27:34 i Allmänt

Satte mej på 11:an och åkte ut till Saltholmen med Jonathan. Därifrån tog vi båten till Vrångö och spenderade tre timmar med sol, bad, lite folköl (det är väl okej att dricka när man ska jobba natt sen?), cigg och jävligt bra samtal. Nu är jag röd om kinderna och har en behaglig trötthet i kroppen. Varje gång jag träffar J slås jag av hur mycket jag får ut av det. Har säkert varit inne på det här spåret förr, men vissa människor har en förmåga att få en att känna sej speciell och värd att uppmärksamma. Han är en sån, Tomas en annan. Och man mår oftast väldigt bra av att träffa den sortens människor.

Sen finns det den sortens människor man kommer sakna när dom prompt ska ut på sommarjobb och vara borta i hundra år i sträck. Känner mej lite ledsen. :(

Vännsapännsa.

Publicerad 2009-06-28 16:42:12 i Allmänt

Träffade Vicki idag innan hon och Håkan åkte hem från Metal town. Jag avskyr att vara vuxen, det är fan inte meningen att man bara ska träffa sina vänner några gånger om året. :( Men nu blir det förhoppningsvis två träffar till inom en snar framtid; vi ska försöka pricka in ett Gislaveds-besök samtidigt och så ska jag till Stockholm nån gång under min semester. Yesyes!

Innan jag tog vagnen hem smet jag in på Body shop och kollade vad som fanns kvar av rean. Fyndade en ny body butter (som om jag behöver fler) för bara 79 kronor. Och nu efter löprunda och dusch luktar jag persika och känner mej ganska nöjd. Jag har blivit besatt av dofter, tror jag kommer sniffa ihjäl mej en vacker dag.

Man in the mirror.

Publicerad 2009-06-27 11:18:06 i Allmänt

Okej, känns jävligt onödigt att avhandla ämnet Michael Jackson här, hela världen tävlar ju om att formulera dom mest kärleksfulla omdömena.

Men. Jag blev helt ärligt talat ganska ledsen. Och jag ska inte påstå att Michael varit en superidol för mej - har bara en samlingsskiva med honom. Dock kan ingen ta ifrån honom att han var helt jävla unik och att det aldrig mer kommer finnas någon i hans liga. Sen kan Stig Malm orera hur mycket han vill om den "väldigt konstruerade musiken". Stig Malms s.k.  intelligens är konstruerad.

Lyssnar på låten i rubriken nu. Den är så braaa, en av mina favoriter. Men det är svårt att välja, eller hur?

Nu ska jag snart ut och sola.

PS. Ola Salo får aldrig nånsin dö. DS.

Samma.

Publicerad 2009-06-24 20:51:53 i Allmänt

Har inget att berätta.

Det är som vanligt; jag sjunger, springer, tittar på Vänner och äter Kellogs Special K. Idag har jag visserligen köpt jordgubbar som jag ska kalasa på nu. MUMS!

Over and out!

Beroende igen.

Publicerad 2009-06-22 19:09:20 i Allmänt

Det roligaste var i helgen när jag kom hem genomsvettig efter en löprunda och mamma frågade:

"Vad får du ut av det egentligen?"

Haha, att motionera är inte riktigt mammas cup of tea.

"Jag förstår inte varför man ska slita ut sej."

Det skulle bli en hel novell om jag listade allt jag "får ut" av att "slita ut" mej, känner mej överhuvudtaget så jäkla nöjd över att vara igång med kutandet igen. Jag springer verkligen inte snabbast, men jag blir mer och mer uthållig och det går åt mindre och mindre energi till att tänka på hur jag ska göra. Det låter lite töntigt att kalla det för meditation, men det är nästan det.

Har funderat på att prova Tjejmilen i Stockholm, men har hört att det är lite Vårruset-känsla över arrangemanget. Och jag har inte lust att åka så långt för att springa ett lopp där deltagarna har ett halvdant engagemang. Ska ju ändå åka till huvudstaden i sommar och träffa Vicki. Då är det bättre jag är med i en halvseriös grej här i stan. Läste nyss om Midnattsloppet och blev lite sugen. Nån som har lust? :D

Stunder jag tycker om.

Publicerad 2009-06-20 10:39:36 i Allmänt

Vaknade hyfsat tidigt i morse, utan minsta uns av bakfylla. Steg upp, bryggde kaffe, tog en morgonpromenad och pratstund med Bond, åt lite frukost, gav mamma en grattiskram när hon kom upp, började fixa med förberedelserna till tårtan, drack kaffe och pratade med mamma, gick upp till övervåningen för att sätta mej i exakt rätt vinkel med laptopen för att kunna skriva en liten blogg.

Strax ska jag åka och köpa jordgubbar till tårtan. I eftermiddag kommer Lotta, Tomas, Cilla och Tomo.

Det här kommer bli en jättebra dag.

Grattis lilla mamma, jag älskar dej!

Vilsen midsommarafton.

Publicerad 2009-06-19 13:48:29 i Allmänt

När jag vaknade idag hade jag ingen aning om vilken dag det var, bara att det var nåt speciellt. Fick tänka efter en riktigt lång stund innan jag kunde få fram vad det var för datum. Det var lite läskigt, faktiskt. Men regnsmattret mot taket påminde mej tids nog om att det är midsommarafton, och att det nog var hög tid att stiga upp, äta lite frukost och åka iväg på jordgubbsjakt.

Inte för att jag behövde jaga särskilt mycket; det fanns ju jordgubbar i parti och minut utanför Kvantum. Varje år samma skrämselpropaganda; "det här året kommer gubbarna kanske inte räcka till". Yeah right. Haha. Köpte en massa annat gott till ikväll också, och sprang på min farbror och han  fru. Det var längesen, och dom blev glada att se mej. Att träffa honom känns faktiskt lite som att träffa pappa - samma dialekt, samma mimik. Önskar att pappa hade kunnat sitta med vid bordet idag, han älskade midsommarmaten. Fast det skulle vara ovispad grädde och inte gräddfil till sillen. Såna smågrejer ska jag aldrig glömma bort.

Tur att jag sprang tidigare idag, för faaan vad jag ska äta sen!

Det bästa jag vet, näst rabarberkräm.

Publicerad 2009-06-17 23:50:58 i Allmänt

Dagen i studion blev superbra, självklart för att det är sjukt kul att sjunga, men också för att jag pratade en massa med Jimmies flickvän Fia. Snacka om att klicka, vi babblade på i flera timmar och det kändes som att vi hade fem miljoner saker gemensamt. Blir så glad varje gång jag träffar en tjej jag inte irriterar mej på, det är inte ofta det händer nuförtiden. Antingen klarar jag inte av deras sätt, eller så känner jag mej hotad av dom/upplever dom som hotade av mej. Vadå för hot, liksom? Så jävla töntigt det är med maktkamp och revir. Fia kom i alla fall med hur många coola idéer  som helst till min framtida tatuering, så nu ska hon skissa fram ett förslag som jag tror kommer bli grymt. Pepp!

Skönt att vara hemma. Har ätit jordgubbar och glass ikväll, och strax ska jag lägga mej i nytvättade lakan som hängt på tork i trädgården. Det verkar som att det är sommar på riktigt nu.


Semester!

Publicerad 2009-06-16 19:46:33 i Allmänt

Ljuva, lediga vecka. Men egentligen börjar inte min riktiga semester förrän imorgon, eftersom jag ändå skulle ha varit ledig igår och idag enligt schemat.

Morgondagen ska iaf spenderas i studion tillsammans med Danger Avenue. Tydligen blev dom nöjda med körerna jag la för några veckor sen, så nu blir det mer sång. Skitkul! Jag vill sjunga jämt.

Och när skrålandet är klart åker jag hem till mitt älskade Småland. Riktigt peppad på att åka till Ullared på torsdag också! :D Har varit och fixat födelsedagspresenter till mamma idag; en skiva med Lars Winnerbäck, en turkos sjal och ett inramat foto på mej ska hon få. Hoppas hon blir glad! (Och att hon inte läser min blogg, men det är ingen överhängande risk för det, haha.)

Fortfarande ingen lust att blogga, som ni märker. Men det kanske bättras inom kort - kan jag tjuva på grannens nätverk därhemma blir det nog en del inlägg i veckan.

Om inte - ha en superfin midsommar allihop! Ät en massa sill och jordgubbar och skit i spriten, det tänker jag göra.

Sista rycket.

Publicerad 2009-06-14 16:00:46 i Allmänt

Snart fyra timmar gjorda, sexton kvar. Sen är jag leeeedig i en vecka!
Satan i gatan (hatar det uttrycket) vad skönt det ska bliii.

Hoppas det blir fint väder; förutom att göra dom där sakerna jag räknade upp i förra inlägget vill jag ligga på en filt i trädgården och läsa, med Bonds svans som fläkt. Jag läser bara när jag är långledig, fattar inte varför det blivit så. Å andra sidan ser jag verkligen fram emot det på ett helt annat sätt. Inga stora semesterkostnader heller, direkt... haha.

Har fått en massa griller i huvudet också. Utanför jobbet hänger det en katt om dagarna, och den tycks bli smalare och mer sällskapssjuk för varje dag som går. Om det visar sej att det inte är nån som gör anspråk på den funderar jag faktiskt på att ta hem den. Helt sjukt att jag ens funderar på det, för jag gillar inte ens katter. Men den här har faktiskt fått mej lite förälskad, har typ aldrig blivit så gosattackerad som jag blev igår. Idag har jag inte sett till den och blir nästan lite orolig över att den faktiskt har nånstans att bo.

Vill ta hand oooom. Och inga lektioner om ansvar, tack - det här är ingen "åh, vad mysigt att ha ett djur"-grej, jag har haft drömmar om att skaffa hund i flera år, och jag tänker på hur man kan lösa det varje dag. Jag föraktar folk som inte ser till sitt djurs bästa och skulle aldrig drömma om att ta på mej ett ansvar jag inte kan hantera. Men en katt skulle faktiskt bli något enklare. Det skulle gå att lösa, om jag vill. Och min innergård är nog det ultimata stället att hänga på om dagarna.

Jaja, vi får väl se hur det blir. Ska kolla om hon (tror jag) är här i krokarna nu... :)

Bloggsvacka igen.

Publicerad 2009-06-12 14:42:05 i Allmänt

Orkar inte blogga, har ingenting att säga känns det som.

Några saker dock. Är ledig hela nästa vecka, vilket ska bli mycket skönt. Ska sova sova sova (känns som jag fortfarande inte kommit ikapp med sömnen sen Sweden rock), springa så mycket jag orkar och hänga med familjen. Blir firande av både midsommar och mammas födelsedag, ska bli mysigt!

Och nu till själva grejen. Vår demo är äntligen klar!! Det är iofs en sanning med modifikation eftersom den allra bästa låten - I'll stand by you - visade sej ha sura gitarrer. Så den ligger inte uppe. Men övriga fem låtar gör! Skruva upp volymen och lyssna här!

Kommer aldrig bli van vid att höra mej själv, men jag tycker faktiskt att vi låter bra. Särskilt i Pride. Och nu blir jag om möjligt ännu mer sugen på en spelning. Blir snart galen av det här!

Nu hoppas jag bara att det kan sluta regna så att jag kan gå till affären och köpa godis.

Sweden Rock Festival 2009.

Publicerad 2009-06-09 09:29:36 i Allmänt

Jag kände mej visserligen gammal, trött och sliten när jag var där,  det var kallt, och jag missade en hel del band vilket jag skäms lite över, men... i det stora hela: fan vad kul det var.

Roligaste gänget, bästa och snällaste grannarna, miljarder skratt och inte en enda tanke på jobb och måsten. När dom svåraste besluten man måste ta handlar om huruvida man ska kissa innan eller efter man kommit in på festivalområdet, då är tillvaron ganska skön.

Glimtar jag aldrig kommer glömma: När introt till Don't stop believin' kom och Sofie, Jenny och jag la armarna om varandra mitt i solskenet, när Joey Tempest sjöng första raderna i Carrie, Johnny Cash-kvällen hos grannarna, Sandras morgonhesa "du har pyttelite bajs där" och mannen med den värsta solglasögonbrännan i mannaminne.

Och faktiskt... en av festivalens allra bästa stunder var när Sofie och jag lämnade festivalområdet och tog en cider på en bänk utanför en restaurang. Allt som behövs. Fattar liksom inte att asgarven aldrig tar slut!

Skrev ju förresten att jag hoppades på att ta en massa bilder. Och det började riktigt bra. Träffade nämligen Jimmie och Fia på festivalbussen dit och premiärfotade. Det blev också festivalens enda kort. Jag ångrar verkligen att jag inte orkade hala upp kameran, och att jag inte ens tänkte på att ta kort med telefonen. Mycket stor miss. :( Å andra sidan lär jag ju dyka upp här och där på fejjan, oavsett om jag vill det eller inte. Haha.

Har varit omänskligt trött sen jag kom hem och trodde verkligen inte att jag skulle ha nån energi kvar att repa igår. Men jävlar vad kul det var! Har verkligen saknat det. Dessutom hade Hasse med sej Rock the night och då kan man inte göra så mycket annat än att sjunga skiten ur micken.

Hoppas det blir en bra dag idag. Ska promenera in till Gamlestaden, hämta upp en cykel jag fått av min snälla kollega, cykla vidare till jobbet, duscha, börja jobba, få besök och en kram av Lotta som är med Tomas och hans klass på Liseberg, och sen åka till baby när jag slutat.

Nu drar jag!

Publicerad 2009-06-04 06:12:06 i Allmänt

Hann tyvärr inte få igång min mobilblogg, men jag ska förhoppningsvis ta massa, massa bilder.

Nu åker jag mot Festivalbussen, kl 11.25 är jag framme och kl 16 blir det första bandet, H.E.A.T.!

Fy faaan vad kul jag ska ha!

Och när jag är ledsen på söndag för att allt är slut kommer jag bli glad igen eftersom baby är i stan då.

Hej då! :D

Jajjigaste jackan.

Publicerad 2009-06-02 20:19:38 i Allmänt

Har skrivit packlistan nu, men är ändå nervös att jag ska glömma nåt. Eller att nåt ska gå fel. När jag i själva verket vet att det kommer bli en så jävla bra festival.

Ursäkta att det är mycket snack om Sweden Rock och Sofie nu, men jag har inte så mycket annat i skallen (förutom en annan S, fyndigt va!) nu. Och jag måste bara berätta om en sak som gör mej alldeles glad. Jag älskar när människor gjort saker dom verkligen inte hade behövt, saker som bevisar att dom faktiskt tänkt på en och bryr sej, vad det än kan handla om. I det här fallet handlar det om en stol. I förrgår när jag var på väg hem från jobbet gick jag och tänkte att det hade varit jävligt schysst att ha med min slöjdstol som varit mej trogen på alla Hultsfredsfestivaler, men att jag inte kan göra så mycket åt saken eftersom den ligger hos mamma. Och samma kväll, utan att jag sagt ett ord om saken, säger Sofie på msn: "Förresten, jag tog med en extra brassestol från mamma så slipper du släpa på bussen! :)"

Att veta att nån tänker på en och vill ens väl är fan den bästa komplimang man kan få. Blir SÅ glad av sånt! :D :D :D

Förresten så var jag nyss och hämtade Ed Hardy-jackan som jag till slut vann! ("Vann" antyder att det är nåt man fått, så är det ju knappast...)



Den är mycket snyggare i färgerna i verkligheten, den är min och den ska definitivt med på torsdag.
Yyyyyyyes.

Fubbigt.

Publicerad 2009-06-02 07:07:32 i Allmänt

Idag åker Malmögänget till Sölvesborg, men jag har två dagar kvar att jobba. :(
Vill på festival NUUUU!

Fast samtidigt är jag lite nervös. Men på ett sånt där roligt, pirr i magen-sätt. I eftermiddag när jag kommer hem ska jag börja packa. Och peppa!

För övrigt så är Kellogs Special K, iskall mjölk och färsk frukt (jordgubbar eller bananer) a match made in heaven och det godaste jag vet just nu.

Bye, babies!

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela