Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ursäkta...?

Publicerad 2007-09-30 18:15:06 i Allmänt

"Dels har jag fått ut min musik, och dels har jag kunnat visa att det finns hopp för alla människor. Nu ska jag satsa på musiken."

Idol-Knut om varför han känner sej som en vinnare, trots att han inte tog sej till final.

Vad är grejen med att Idol-människorna pratar i termen "min" musik. MIN? Jag trodde att ett kriterie för att få kalla något för min eller mitt var att man själv ägde eller hade skapat det. Det är nog knappast er musik. Säg "min sång", "min stil" eller vad som helst.

Garlic.

Publicerad 2007-09-30 17:36:04 i Allmänt

Det blev lyckat igår! Veronica och jag kommer riktigt bra överens, alltid lika skönt när det klickar med folk!
Att hon sen har världens sötaste katter gör ju inte saken sämre. :)

Vi var alltså på rockklubb i Trollhättan igår och det var trevligt. Men naturligtvis måste man ju alltid störa sej på något/någon och den här gången var det på det kassa mikrofonljudet samt en äcklig hårdrockskilles envisa hårfladderi. Han headbangade inte, utan tog sats och slängde håret bakåt stup i kvarten. Jag vill INTE ha skabbiga hårstrån i min öl och du är knappast med i en schamporeklam, okej?

I övrigt hade vi kul. :) Och på hemvägen åt jag den godaste hamburgaren jag någonsin ätit i hela mitt liv, utan överdrift. Garlic Max. Det var som en symfoni i munnen. Synd att Max inte finns på så många ställen, för dom är verkligen bäst!

Förutom hamburgaren har jag ätit tzatziki både igår och idag. Så jag lär kunna dräpa med min andedräkt nu.

Snart ska jag hem till Daniel, mysa och titta på Love actually, bästa kärlekskomedin ever.

Mellerud.

Publicerad 2007-09-29 08:31:33 i Allmänt

Yes, klockan tio går tåget till Mellerud och Veronica. Tillsammas med Ellen ska vi förbereda nästa veckas seminarium, och senare på kvällen ska V och jag på rockklubb i Trollhättan! Ska bli skitkul att gå ut i en ort jag aldrig varit i förr med en tjej jag aldrig festat med. :)

Dags att diska, göra mej i ordning och pysa iväg.

Family.

Publicerad 2007-09-26 16:16:39 i Allmänt

Av nån jävla anledning har invånarna i Gislaved (speciellt vissa familjer...) börjat annonsera som illbattingar på family.se. Antingen är det väl för att det är gratis, eller för att alla har så in i norden tråkigt. Eller båda kanske.

Hursomhelst. Ibland vill man bara slå till folk som annonserar där. Så förlåt Lennie och Jessica, om ni läser det här, men jag tycker att ni borde portas från att någonsin komma i närheten av ett annonsforum igen.

Jessica idag på morgonen

Lennie i eftermiddag

Vem i helvete bryr sej? Grattis att ni har varit ihop i fyra månader, starkt jobbat. INTE. Kom tillbaka när ni pallat fyra år tillsammans, då är det nog annat ljud i skällan. Och det här med att "ingen kan ta vår kärlek ifrån oss" vill jag bara säga... är det nån som vill det då? Eller i och för sej, efter dom här puckade annonserna förstår jag om folk vill det.

Ganska spännande...

Publicerad 2007-09-26 09:34:22 i Allmänt

Nu har jag skickat iväg två jobbansökningar via mail, och så fort jag får tillgång till skrivare (dvs imorgon) ska jag skicka iväg en via vanlig postgång också. Det är faktiskt rätt kul! Även om jag i nuläget inte hoppas på nåt överhuvudtaget så känns det skönt att ha satt igång. Ju snabbare jag börjar, desto snabbare får jag in en bra rutin och kan därefter formulera värsta killer-breven. Jag tänker ICKE stå utan jobb i januari, det finns liksom inte. Och då spelar det mindre roll om jag inte får drömjobbet på en gång.

Ang. min tevekväll i förrgår måste jag säga att Boston Tea Party vann ganska överlägset. Filip och Fredrik är som vanligt djävulusiskt roliga, och programupplägget var snudd på genialiskt. Synd bara att F & F har för vana att avbryta folk, ibland fick man ju inte höra klart svaren från expertpanelen. Jag tänker iaf lätt titta nästa måndag igen!

Dexter var jag dock inte lika imponerad av. Häftig idé, visst, men det kändes inte särskilt trovärdigt. Och sen är det ju inte världens bästa grej av TV6 att lägga det kl 23. Stör mej. Men jag ska ge det åtminstone en chans till, Michael C. Hall är ju faktiskt en favorit.

Den här dagen handlar bara om superroliga saker. Tvätttid, pluggpress och diskberg, kan det bli bättre?

Idol 2007.

Publicerad 2007-09-24 16:56:20 i Allmänt

62179-94

Här var jag fortfarande ganska glad och förväntansfull efter nästan sju timmars väntan (det blev totalt tolv). Såhär i efterhand är jag nästan lättad över att jag inte kom vidare, för då hade man väl inte haft några nerver kvar. Men jag tycker faktiskt att jag förtjänade att få komma till den riktiga juryn, för jag var fan så mycket bättre än många som fått den chansen. Och jag blir nästan upprörd över att "juryn" inte ens kunde bemöda sej med att titta på mej, än mindre ge mej en förklaring till att jag inte fick gå till steg två. Nåja, så är det. OM jag ska söka nån mer gång ska jag iaf se till att vara snyggare (hur tänkte jag?!). Ikväll börjar publikröstningen!

Fullspäckat.

Publicerad 2007-09-24 11:38:42 i Allmänt

Kom tillbaka från Gislaved med ett stort lass packning. Vi (Lotta, mamma och jag) var ju i Ullared i fredags och jag hittade en hel del. :) Dock inga höstskor, men jag får ta en rajd på stan snart. Dessutom har mamma skickat med mer lingonmos och inlagd gurka, vilket väger en del. Men nu kan jag fortsätta lyxa! Hehe. Mamma är bäst i hela världen. Jag tror att hon tycker det är kul att pyssla om och skämma bort, för bortskämd, det blir jag varje gång jag är hemma och hälsar på.

På tal om att vara bäst så har Bond sovit på "mitt" rum två nätter i rad nu och jag kan inte med ord beskriva hur sött det är när han sätter sej med huvudet bara några decimeter från mitt huvud för att kolla om jag är vaken. Saknar honom redan, faktiskt. Känns jättekonstigt att mamma bara haft honom i ett halvår, han är så självklar i vår familj nu. Snacka om skänk från ovan.

Upptäckte till min stora förvåning (och lättnad!) att det inte är nån skola varken imorgon eller på onsdag. (Och inte fredag heller, för den delen, haha.) Men det betyder ju knappast att man är ledig, måste plugga som fan den här veckan och skicka in jobbansökningar. Det underlättar dock en hel del att man slipper ta sej in till stan, sparar så otroligt mkt tid på det. Hinner med att träna och träffa älskling utan att stressa.

Idag är det dock skola, ska åka in om en timme ungefär. Och ikväll blir det världens tevefest. Jag som brukar säga att jag aldrig tittar på teve får äta upp mina ord. Kommer bo framför teven den här hösten känns det som. Ikväll är det Idol, Boston tea party och Dexter. Och både onsdagar och torsdagar är ju spikade, för jag har redan hunnit bli Heroes-tokig.

Nu är det dags att piffa till sej lite. See you!

Every street with no name reminds me of you.

Publicerad 2007-09-19 10:08:47 i Allmänt

Jag tror att varje bloggrubrik hädanefter ska bestå av ett låtcitat. För det är ju ascoolt, typ. Överhuvudtaget tycker jag att det är jobbigt att skriva rubriker, som om varje inlägg skulle vara viktigt nog att namnge liksom. (Hej och välkomna till dagens i-landsproblem.) Kanske ska börja numrera istället så är alla jobbiga bekymmer ur världen?

Gick upp halv åtta idag och pluggade en timme. Sen kollade jag nätet, ställde mej på min kära Orbitrek och svettades lite. Ett ganska bra sätt att starta dagen på. Nu ska jag strax duscha och ge mej in till stan. Ska hitta en födelsedagspresent till Frida som blir 22 bast idag, träffa Veronica på skolan och förbereda seminariet, ha seminarie och sen ta en öl med födelsedagsbarnet och Carin. Blir nog en bra dag!

Ikväll är det Heroes, glass och persikohalvor som gäller. MUMS.

Jag. Vill. Inte. Gå. Till. Skolan. Imorgon.

Publicerad 2007-09-16 21:25:16 i Allmänt

Så var den här myshelgen över då. Den blev lyckad, vi har ätit och druckit gott (och MYCKET, vill inte ens veta hur många kalorier man vri't i sej dom här dagarna), umgåtts och skrattat. Hoppas att mamma är nöjd.

Imorgon drar det igång igen då. Panikkänslan har redan smugit sej på... men man brukar ju alltid tycka att nya kurser känns övermäktiga, vi får hoppas att det blir bättre. Blir dock utmattad av bara tanken på morgondagens två föreläsningar. Och att man måste prata med folk. Och le, och vara social. Jag o r k a r inte.

Jag har iaf nåt att se fram emot. Åker till Gislaved på torsdag, då blir det maratongosande med världens gosigaste vovve. Och på fredag åker Lotta och jag till Ullis där jag tänker handla tusen saker. Allra helst några snygga höstskor. Längtar efter lördag också, för då är det ju dags för Sofies hejdå-fest. Saknar henne!

Ingen vila, ingen rast.

Publicerad 2007-09-13 18:08:02 i Allmänt

Idag har jag:
  • Varit på föreläsning
  • Dammtorkat
  • Dammsugit
  • Moppat golvet
  • Tvättat
  • Bakat bröd
  • Tränat
Och jag ska:

  • Duscha
  • Plugga
  • Titta på Idol
  • Titta på Heroes
  • Vika tvätt
Men visst är det så, att oavsett hur mycket man än gör så klingar en röst i bakhuvudet som säger att man borde göra mer? För mej är det så iaf. Det gäller att lyssna lite lagom mycket på den där rösten, då blir det nog bäst. (Hej och välkomna till dagens snusförnuftiga ord!)

Dagens skrattsalva.

Publicerad 2007-09-11 23:00:45 i Allmänt

I början hade jag väldigt svårt för Alex Schulman, men nu har jag, precis som resten av det här landet, börjat följa hans blogg och jag vill bara buga mej.

Han kan nästan, nästan, jämföras med Filip Hammar.

Time out.

Publicerad 2007-09-10 13:25:55 i Allmänt

Kände att jag behövde åka till Gislaved i lördags, vilket jag i all hast också gjorde. Behövde krama familjen och gosa in mej i Bonds lena päls.

Ju äldre man blir, desto mer smärtsamt medveten blir man om det faktum att livet ganska ofta är skitjobbigt. Undrar om det kommer fortsätta i den riktningen? Kan inte kännas särskilt kul att bli gammal i så fall.

Just nu är det väldigt mycket på en gång.

U can't beat the feelin'!

Publicerad 2007-09-05 18:44:14 i Allmänt

Ännu en hemtenta att lägga till handlingarna. UNDERBARA känsla. Skönt att J och jag resonerar likadant vad gäller skoluppgifter; bättre jobba på som fan och sen vara lite lediga. Fredagen kommer bli underbar, känner jag redan nu. Då ska jag ju dessutom gå till Frida och bli fin i håret. :) Ett halvår sen jag slingade håret nu...ta det lugnt.

Dagens träning är också avklarad, jag kör ju en halvtimme om dan på min kära Orbitrek. Är man dessutom smart och tajmar in träningen med nåt bra teveprogram känns det bara som fem minuter. Nu måste jag dock öka lite, man kan ju inte stå och stampa på samma ställe (även om det är just det man gör med en träningsmaskin....haaaahaaa). Nästa vecka ska jag avancera till trettiofem minuter. Många bäckar små, vet ni.

Ikväll ska det bli spännande att se om Heroes är så bra som alla säger. Daniel och jag kollar in det kl. 21.

Dååååligt.

Publicerad 2007-09-04 17:53:12 i Allmänt

Jag är sämst på att blogga. För att inte tala om hur usel jag är på att uppdatera mobilbloggen, evigheter sen ju!

Det mesta handlar om skolan just nu. En grupptenta och en enskild uppgift ska vara inlämnade på måndag, men Jonathan och jag har jobbat på bra idag, så vi lär vara klara med åtminstone gruppuppgiften imorgon. Men jag är inte mindre stressad för det. Igår sa en klasskamrat "nu är det bara 19 veckor kvar" och jag vågar knappt ens tänka på det. Hur ska allt bli egentligen? På ett vis är det ju spännande att inte veta hur vardagen kommer se ut om drygt fyra månader, men för tillfället känns det mest jobbigt. Var ska jag bo? Var ska jag jobba? Kommer jag överhuvudtaget få ett jobb? Bläää.

För övrigt längtar jag efter nästa helg då mamma och alla systrar kommer hit. Vi ska ge mamma en försenad födelsedagspresent i form av en myshelg i Gbg. Det blir kul! Jag längtar även till helgen därpå då det blir Gvd och en lite hejdå-fest för Sofie som flyttar ner till Malmö. Kommer kännas riktigt tomt utan henne i byn, men jag är glad för hennes skull. :) Samma helg har jag storslagna planer på att åka till Ullis och shoppa loss, det verkar som att Lotta också är sugen. :D

Ikväll börjar för övrigt Idol. Äntligen!

Men innan dess ska jag diska och laga mat.

Lite skumt.

Publicerad 2007-09-01 20:08:24 i Allmänt

Har alla tevekanaler fått Mel Gibson-feber eller? Dödligt vapen-filmerna går på fullvarv, igår sändes Braveheart och ikväll kommer Tequila sunrise. Och det var inte sådär jättelängesen man visade We were soldiers, Payback och Sammansvärjningen. Inte för att jag klagar. Mel är liksom alltid Mel.

Det blev alldeles för sent hos Frida igår med tanke på att jag hade satt upp mej på att jobba idag. Men vi hade riktigt trevligt. Mitt dåliga samvete till trots skippade jag kvällens inflyttningsfest och stannade hemma istället. Men jag kände bara att jag behöver vara hemma, ha tid för mej själv och göra absolut ingenting. Så kvällen tillbringar jag i sällskap med min godispåse, Ola Salos röst, Eurovison dance contest och så kanske Mellan vid midnatt då.

image93

Yes.

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela