Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Sommarens soundtrack.

Publicerad 2014-06-02 12:44:02 i Allmänt

 
Kan lägga ännu en lyckad helg till handlingarna. 4-årskalas för Junie, kompisdejter, Gisledagarna och Aerosmith-konsert har avverkats i en rasande fart. Livet känns rätt konstigt ibland, när man börjar dygnet i Sigges Loges öltält dansandes till Barbados och avrundar samma dygn till att få gåshud av Steven Tyler på Tele2 Arena
 
Det kommer inte att bli mycket annat än just Aerosmith som spelas här dom kommande veckorna. Eller kanske hela sommaren. För nu är den ju faktiskt här, årets första sommarmånad. Håller tummarna att den blir lika lyckad som den förra, då har jag inte mycket att gnälla på. 
 
 
Vi hade finsällskap i framsätet både på dit- och hemresan. Lilla nakenfis!
 
 
Det blev inte många bilder tagna under helgen, men några stycken i alla fall! Lotta och Tomas hade förfest i lördags! Efter att bilden var tagen kom vi på att Lotta hade slängt på sej sina Foppatofflor, men det bjuder vi på. :) 
 
 
Bästa gänget i öltältet!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela