Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Helgen.

Publicerad 2009-05-31 23:14:56 i Allmänt

Så i fredags var det alltså dags för Gisledagarna 2009 och med tanke på hur fantastiskt trevligt det var på förra årets förfester var nog förväntningarna ganska höga. Och jag blev verkligen inte besviken för det var hur mysigt som helst hos Cilla och Tomo som  i vanlig ordning verkligen inte snålade med tillbehören. :D Synd bara att tiden rusar iväg när man har roligt, för det var precis när vi hade börjat komma igång som vi skulle gå. Vilket var kvällens största misstag, tycker gott vi hade kunnat stanna i lägenheten.

Såvida man inte tycker det är ball att hänga på en terass där man får söka med ljus och lykta efter ett enda välbekant ansikte. "Hemvändardagar"....yeah right... Det är ju samma klientel som vanligt liksom. Hade väntat mej åtminstone ett par kära återseenden, men fick istället nöja mej med oengagerat kallprat med någon jag en gång i tiden kanske varit lite halvbekant med. Lyckat.

Vi (dvs. Lotta, Sofie och jag) bestämde oss för att ge öltältet en chans och det var ju om möjligt ett ännu sämre beslut. Det första man möts av är Mats Ronander som nu blivit så gammal att han inte ens orkar stå upp på scen. Jag försökte verkligen anstränga mej för att ha trevligt och inte bara gnälla, köpte till och med  avslagen fatöl i plastglas för otroliga 55 spänn, men när DJ:n som tog över efter åldringen spelade Country roads kändes det hela ganska hopplöst. Jag övervägde på fullaste allvar att släppa all stolthet och stämma in i "too the plaaaaaace I beloooooong, West Virginiaaaaa..." men sansade mej och höll som tur var käft. Och tur var väl det för spellistan blev knappast bättre. Om man inte anser att Fågeldansen och Klappa händerna när du är riktigt gla'  är låtar som passar en vuxen målgrupp. Eller vuxen och vuxen - Gisledagarna är ju faktiskt en enda stor regrediering där folk i medelåldern får en giltig anledning att vara lite "crazy" i väntan på vad som komma skall efter hemgång; årets pipp med frugan/gubben.
(Jag fnissar fortfarande när jag tänker på vår diskussion där, Lotta.)

Ja, herregud. Det är ett väldigt speciellt spektakel, det där.

Och ännu mer spektakel väntade. Mitt monsterpass den här helgen var jobbigast på länge. Jag börjar få samma känsla inför att gå till jobbet som jag hade under dom där hemska, hemska veckorna i somras, hoppas verkligen att det inte kommer bli så illa igen. Avskyr att vara maktlös, avskyr att så många ska fara illa av att saker och ting inte tas tag i. Mer varken kan eller vågar jag säga.

MEN. På torsdag åker jag till Bleeeekinge och Sweden Rock Festival! Där ska det inte ägnas jobbet en enda tanke!NOG!

Where everybody knows your name.

Publicerad 2009-05-28 23:48:12 i Allmänt

Träffade Jönköpingsgänget idag och även om Sigge inte gör så mycket annat än att sova och äta så var det så häftigt att träffa honom. Längtar redan tills nästa gång! Massa prat hanns det med också, både om saker som är och om saker som varit. Satt och tittade i dagboken från Irland och skrattade åt vår alkoholpåverkade handstil och alla minnen därifrån och fylldes av samma varma känsla jag får varje gång jag träffar Sara.

Känner att jag blir jättesentimental nu, men jag är så glad över att ha människor som hon i mitt liv. Behöver aldrig tänka på hur jag formulerar mej, en eventuell tystnad som uppstår blir aldrig pinsam och allting är bara... äkta, liksom. Och jag vet att jag betyder lika mycket för henne som hon gör för mej. Aaaalltid du och jag, darl!

Som om inte allt detta vore nog kommer jag träffa en massa andra människor jag tycker om imorgon.
Samtidigt som jag självklart är jätteglad över det känns allt ganska tudelat. Ibland, som i morse när jag strosade längs gågatan (för det finns bara en här, det är helt fantastiskt), känns det som att jag vill bo här igen. Det är bekant, tryggt, jag hör hemma. I samma sekund minns jag hur det kändes när jag inte gjorde annat än att längta härifrån.
En liten bit här, en liten bit där. Det kommer kanske alltid vara så?

Bättre en splittrad hemkänsla än ingen alls.

Genast lite bättre.

Publicerad 2009-05-27 11:22:02 i Allmänt

Skickade mail till Alex Schulman för ett tag sen där jag skrev hur mycket jag tycker om hans bok. Och fick knappast nåt svar.

Trodde jag! För nu har han svarat, med ett mycket trevligt mail dessutom.

Älskar positiva överraskningar. Och jag älskar att jag ska hem idag!

Alltid kul med positiv feedback.

Publicerad 2009-05-27 11:01:11 i Allmänt

Mycket positiv stämning vid frukostbordet med boende som vaknat med ett strålande humör. När jag sa att jag inte hade någon tändare att låna ut fick jag veta följande:

Tanten: Åhhhhh, jag får ju ingen hjälp här!! Personal som bara sitter och bläddrar i en tidning och dricker kaffe. Sitter och ser snygg ut och är 23 år!

Jag: 24 är jag.

Sen sa jag åt henne att hon får hålla reda på sina tändare själv, varpå hon tyckte att jag är "koko i huvudet" (när sa man så senast, på lekis?). Jag återgick då till att bläddra och se snygg ut. Soft jobb jag har.

It goes on and on and on and on...

Publicerad 2009-05-26 13:03:08 i Allmänt

Börjar inte förrän 21 ikväll och det är i vanliga fall ganska skönt, men idag är jag så sjukt rastlös. Har varit vaken sen nio i morse och vill bara att den här dagen ska vara slut så att jag kan göra min natt.

Har till och med redan packat väskan liksom. Åker nämligen till Gisla imorgon eftermiddag, efter personalmötet och handledningen! Och på torsdag får jag äntligen krama Sara och lukta på bebis. <3

Dags för Gisledagarna också! Som i år blir lite annorlunda för mej eftersom jag inte kan vara med på lördagen på grund av monsterpasset. (Ovanligt att jag JOBBAR när det är helg, aldrig inträffat förut.) Men fredagen räcker, jag får iaf en liten dos av det mytomspunna evenemanget... Haha. Tänk när jag var 16 år och satt i Promille Hill och smygdrack med svart hår, röd ögonskugga och stjärnnitar på jeansjackan. Snyyyyggt!

Nu ska jag återgå till att göra ingenting.

Slappesöndag.

Publicerad 2009-05-24 16:04:01 i Allmänt

Cilla och Tomo åkte vid tolvtiden idag, och det såg ut som att det skulle bli världens segaste söndag efter det. Och det stämmer väl till viss del också.

Men jag sprang till Gamlestadstorget och tog vagnen tillbaka och tack vare det kan jag återgå till att göra inget med gott samvete. Ska bada nu, och om några timmar kommer Jonathan hit.

Dessutom har jag köpt tågbiljetter till veckans hemfärd.

En bra dag alltså!

Carrie?

Publicerad 2009-05-24 01:35:49 i Allmänt

Nej, jag kan knappast komma upp i hennes nivå vad gäller att se världsvan ut i sängläge skrivandes på sin laptop. Men man kan ju försöka.

Och på tal om Sex and the city blir det New York till hösten. Det bestämde Cilla och jag över kvällens drinkar på Tranquilo. Jag HOPPAS att det inte bara var tomt snack. Jag vill dit. Villvillvill.


Pengarna finns ju. Har sparat länge på ett "USA eller hund"-konto, men eftersom jag fortfarande arbetar tider som gör det omöjligt att skaffa en lurvig liten löööv så får det vänta. Igen. Och då kan jag satsa på det andra.

Dessutom vill jag tatuera mej. Villvillvill.

Och det här kommer bli ihågkommet som det mest logiska och sammanhängande blogginlägget ever.

Godnatt!

Ground control to Major Tom.

Publicerad 2009-05-22 11:04:25 i Allmänt

Det finns roligare saker att göra än att sitta och räkna ner till sitt 21-timmarspass. Hoppas, hoppas, hoppas det blir lugnt idag.

Blev iaf uppmuntrad av att Jimmie skickade låten som jag var med och körade på för ett tag sen. Alltid skumt att höra sej själv, men jag är rätt nöjd. Ska bli kul att höra hur min insats på Danger Avenues låtar blev också. Det  börjar dock faktiskt kännas som att jag aldrig kommer få lyssna på vår demo. :( Har nästan glömt bort hur allt lät, minns bara att I'll stand by you kändes som min bästa prestation nånsin. Vill hööööraaaaa!

Och så vill jag ha en massa Ed Hardy-tröjor. Har inte varit aktiv på Tradera på skitlänge, men nu har jag blivit helt fixerad. (Fick PRECIS mail att jag blivit överbjuden nu, jävla skit!!)

Imorgon kommer Cilla och Tomo hit. Visserligen kommer dom till stan redan idag, men eftersom jag jobbar i trehundra år kan jag inte träffa dom förrän imorgon. Det ska hursomhelst bli riktigt trevligt!

Knappast ledig.

Publicerad 2009-05-21 06:30:28 i Allmänt

Antar att alla jag känner ligger och sover nu. Och gottar sej åt en ledig dag. Troligen har ni tagit en klämdag imorgon också.

Själv ska jag strax åka iväg till jobbet då schemat inte tar någon som helst hänsyn till röda dagar. Åtminstone inte för någon annan än cheferna.

Oj, jaså, fick du jobba julafton i år igen? Ja, hehe, det är ju lite penibelt förstås, men nån åker ju alltid på det va, och det är ju så att säga inbakat i lönen.

Vet ni, jag bryr mej knappt ens om vem som eventuellt läser detta. Som sagt, min blogg, mina åsikter, andras val att läsa.

Caroline - Mördarbackarna i Kortedala 1-0

Publicerad 2009-05-19 20:20:14 i Allmänt

Fy FAN vad skönt!

Äntligen, äntligen vågade jag se sanningen i vitögat och testa hur mycket sämre min kondition blivit efter att inte ha sprungit min runda sen i höstas.

Resultatet - håll redan efter första kilometern och blodsmak i munnen i backarna från helvetet i slutet av spåret, men jag stannade inte en enda gång och sprang "bara" fem minuter långsammare än vanligt! Det är faktiskt godkänt.

Och känslan när man kommit innanför dörren och lägger sej ner på köksgolvet med endorfinrusch i skallen, den är rätt oslagbar. Kan inte fatta att jag nästan hade glömt den. Men nu vet jag att jag fortfarande KAN och det ska bli en sommar med massa löpträning det här året också. :D

"Men hur var helgen då?" kanske ni undrar.
Well... avstånd är slitigt. Och man blir på något vis vana vid varandra fast man inte träffas. Det var väl så det kändes, ungefär. Tror både han och jag är lite besvikna. Men snart är det sommar och då kommer vi åtminstone för en tid att kunna umgås lite mer normalt. Hoppas att det kommer kännas bättre då...
Men tycker man om varandra så tror jag att det går!

Okej, nu ska jag duscha, få i mej lite mat och sen belöna mej själv med det lilla som finns kvar av Jamaican me crazy för att jag varit så duktig.

(Förresten... köpte festivalbussen-biljetter till Sweden rock idag... Billigt och bra, skönt att slippa tänka på det. 16 dagar kvar, Pearlie! Dom där jävla njurstenarna ska NOG vara utrotade tills dess!)

Dåligt!

Publicerad 2009-05-19 12:35:39 i Allmänt

Jag känner inte för att blogga (!), men gör en uppdatering ändå så att det inte ska gå skamligt många dagar emellan. Det har det redan gjort iofs. Vad är det som händer??

Ibland har jag världens bästa jobb.

Publicerad 2009-05-14 23:33:54 i Allmänt

Att se två tjejer som varit med om så mycket skit borra ner näsorna bakom en hästs öron, minnas doften dom längtat efter och spricka upp i världens största leenden, att se hur lyckliga dom ser ut på hästryggen och att efteråt få en kram för att man fixat detta åt dom, det är stunder som gör att man pallar med allt annat. Och inte ens bryr sej när man senare på kvällen plötsligt får höra av en annan boende att man är dum i huvudet.

Jag må vara dum i huvudet, men jag är även glad. Och har jävligt ont i röven.

Haha.

Jag blev faktiskt också lycklig av dagens utflykt. Blir det när jag är bland djur. Peyr (uttalas Fejr) var superdupersnäll. Lite seg, men väldans fin. Och jag galopperade! Ska tänka på det varje gång jag sätter mej ner och grimaserar av smärta dom närmsta dagarna, att det faktiskt var värt det! Jag har inga stora drömmar, inte en massa saker jag "måste" göra innan jag dör. Egentligen har jag bara en enda dröm, och det är att bo på landet. Med hundar som kan springa fritt, nån katt som stryker omkring och massa andra djur i närheten. Nån gång hoppas jag att det kommer bli så!

Men just nu bor jag i en stad. Och borde verkligen gå och lägga mej, för tidigt imorgon ska jag flyga till en annan stad. En liten en, långt bort. Om typ tolv timmar får jag krama min baby! :D

Natti!

Trodde ni inte, va!

Publicerad 2009-05-14 10:02:05 i Allmänt

Lyssnar på Beyoncé och blir sur på mej själv för att jag inte var och såg henne nu i veckan när hon var i Sverige.

JA, jag tycker om henne. Väldigt mycket. Förutom att man blir förbannad för att hon sjunger så jävla bra så är hon lätt en av dom  vackraste kvinnorna i världen. Vad har hon inte, liksom? En snygg pojkvän har hon inte iofs...haha.Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Inga krafter.

Publicerad 2009-05-13 20:58:37 i Allmänt

Jag är så trött idag. Fick kämpa för att inte blunda på handledningen. Och jag ville verkligen gå till boxningen, men jag pallade bara inte. Hade inte kunnat prestera bra, men jag har ändå dåligt samvete. Eller det är fel ordval...Jag är besviken på att jag inte orkade. Känner mej stressad också, helt utan anledning. Nu är klockan nio och jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mej.

Imorgon vill jag vara pigg, för då är det dags att rida islandshäst! Hoppas jag får en snäll en.

Bästa dagen.

Publicerad 2009-05-12 09:16:59 i Allmänt

Min profetia om den här veckan tycks stämma. Hittills iaf. Det är ju lite kaxigt att säga så när det bara är tisdag morgon, men jag hade en SÅ bra dag igår.

Kom hem från jobbet på morgonen, städade lägenheten och hann dessutom vila mej ordentligt innan det var dags för träning. Och om jag förra måndagen lämnade lokalen med världens största känsla av uppgivenhet var det raka motsatsen igår. Jag var tvungen att gå en halvtimme tidigare eftersom Lotta skulle komma hit, men innan jag gick blev jag stoppad av min favorittränare som frågade om jag inte ville följa med till en annan klubb han antagligen ska börja i. Jo, jo, JOOO! Han berömde mej dessutom, så mycket att jag började skratta, och jag fortsatte le som en nyförälskad 13-åring hela vägen hem.

Det känns faktiskt som att jag hittat det jag verkligen brinner för att göra. Visserligen har jag alltid haft sången, och har det fortfarande, men det är en så självklar del av mej att jag knappt ens reflekterar över det längre. Och även om jag naturligtvis kan utvecklas på det området också, är det just nu betydligt mer spännande att fokusera på träningen. Skitsamma att nya klubben ligger en bit bort; jag får fortsätta med detta och det finns folk som tror att jag har potential.
Fatta vad jag ska jobba hårt för att bli riktigt bra! :D

Och som sagt, Lotta kom igår kväll vilket alltid är så mysigt. Vi åt hönökakspizza (tack för tipset i din blogg, Emina!), ananasglassen jag hypade upp för några inlägg sen och av ingen anledning alls fick jag en present - Mia och Klaras bok! Blev jätteglad!

Nu har hon åkt iväg till sin kurs och jag ska göra mej i ordning för att åka in till stan. I eftermiddag ska vi mötas upp igen.

Sigge.

Publicerad 2009-05-11 11:33:41 i Allmänt

Ringde Sara på väg hem från jobbet och möttes av en lycklig röst i andra änden.
Grattade, bestämde att jag kommer till Jönköping och hälsar på över dagen nästa gång jag är hemma och ställde en massa frågor.

Bland annat den oundvikliga. Hur ont gjorde det egentligen...?

"Caroline, det gjorde fruktansvärt ont. Fruktansvärt. Det var värre än jag hade kunnat föreställa mej."

Och det är ju inte alls roligt att höra att någon man bryr sej så mycket om lidit så, men samtidigt var det "skönt" att få sanningen istället för en massa svammel om att det "inte var så farligt". Ehh... det fattar väl vem som helst att det är?

Men nu är Sigge här (en vecka gammal idag!) och Sara är nog världens lyckligaste morsa. Känns typ som det var igår hon fick sms:et där Mattias tyckte att dom faktiskt kunde bestämma att dom var ihop. Och jag kan inte riktigt fatta att det är fem år sen hon satt i cafeterian och lyckligt berättade att dom nu hade varit tillsammans i två veckor (eller "en halv månad", haha...söööt!).

Jag blir så glad när dom jag älskar är glada! :D

Inte en sekund för tidigt.

Publicerad 2009-05-11 00:53:05 i Allmänt

Äckliga vecka 19 2009 är borta och kommer aldrig mer igen! YES.

Som tur var blev avslutningen bästa tänkbara; har haft en riktigt trevlig dag på jobbet. Ingen irritation, inga tärande konflikter, inget tjat... bara trevligt umgänge. Ibland är det som att alla bara behöver ta en paus från allt som är jobbigt och trivas ihop en stund. Glad att man får vara med vid dom tillfällena...

På pappret kommer vecka 20 bli betydligt bättre - imorgon kommer Lotta till stan, jag jobbar bara två dagar, på torsdag ska jag rida islandshäst (på arbetstid, med lön!) och på fredag åker jag till Staffan.

Nu blir det soffan, gonatt!

Rätt så nöjd.

Publicerad 2009-05-10 10:19:54 i Allmänt

Måndag: Boxning, 90 min
Tisdag: Promenad till jobbet, 90 min
Onsdag: Löpband 30 min, styrketräning 20 min
Torsdag: Aerobic 45 min, Step-up 45 min
Fredag: Boxning, 90 min
Lördag: Promenad till jobbet 90 min

Och nu är det söndag så jag ska promenera till jobbet igen. Snart är den här förbannade veckan slut, yaaay!

Tillbakablick.

Publicerad 2009-05-09 23:24:41 i Allmänt

När jag stod och lagade mat på jobbet idag var reprisen av Så ska det låta på i bakgrunden. Roger Pontare rev av När vindarna viskar mitt namn (vad annars?) och jag flög tillbaka till gymnasietiden och framför allt till alla stunder med Lovisa. Tänkte på att nyss nämnda låt hade en plats på din "En skiva i Adolfssons namn" och hur vi skrattade,dels åt skivtiteln, dels åt din inlevelse när introt kom. Mindes tillbaka på den fina inspelningen du hade gjort och som du spelade för oss när vi åkte på studentflaket. Log när jag tänkte på helgen i Falkenberg; dom stulna trädgårdsmöblerna, jakten efter tändaren och hur du kastade ner en äcklig manet i min bikini-topp. Det var sjukt roliga år, det där.

Läser på din blogg att jobbet nästan äter upp dej, men jag hoppas att du håller fast vid din nya filosofi.

Tänkte bara säga att jag saknar dej och tycker att vi borde ses snart!

500 dagar om året.

Publicerad 2009-05-09 20:21:18 i Allmänt

Det är titeln på Tomas Ledins nya låt. Han inkräktar i rutan med sin bredbenta "jag skriver samma låt i 30 år"-rock mitt i min kvällsmacka.

Varför kan han aldrig ge upp?

Sensation.

Publicerad 2009-05-08 22:32:32 i Allmänt

Det är fredag kväll och det är inte en enda godisbit i sikte i det Engströmska hemmet. Jag ska låta bli det imorgon också, och det känns inte ens som att det kommer bli svårt. Har tränat duktigt den här veckan och då blir det genast mer motiverande att äta rätt. Har fortfarande inte vågat testa att springa min långa runda, för efter hösten och vintern har jag fått för mej att jag tappat en massa i kondition. Men egentligen så har jag nog inte det. Snart ska jag prova! :)

Boxades idag, "fri träning" på schemat vilket översatt betyder "extra roligt". Försökte att inte tänka på att jag snart inte kommer kunna träna där längre, utan fokuserade på att ha kul.

Förutom träningen ikväll har veckan faktiskt varit ganska usel. Det var som att den dåliga sömnen natten till i måndags la ribban för vad jag kunde vänta mej. Onödighet och irritation, ungefär. Känns som att inget har gått min väg dom här dagarna, men egentligen kan jag inte peka på nåt konkret (förutom beskedet om boxningen då). Det är mer en känsla.

Nästa vecka ska bli bättre!

Nu ska jag äta ananas. Skittråkigt att skala, men fy helvete vad gott.

Just nu...

Publicerad 2009-05-07 23:54:10 i Allmänt

...så känns det som att jag skulle kunna leva ett fullgott liv ensam i den här lägenheten, parkerad i den här soffan, iklädd mina mjukisbyxor och ullstrumpor, tittandes på ett oändligt Vänner-marathon.

Mmmm.

Publicerad 2009-05-07 14:49:21 i AllmäntSorbet med ananas och passionsfrukt. Och betydligt "nyttigare" än dom vanliga sorterna.
Kom till mej, bli min vän.

En tanke.

Publicerad 2009-05-06 13:10:29 i Allmänt

Alltså, det här med att älska sina barn...

Jag undrar när det gick från att vara en självklarhet till något man basunerar ut. Som att man skulle få cred för det, eller vadå?

I lördags när Sofie och jag var ute blev vi raggade på av en 39-åring (lycka till) som på något konstigt vis lyckades inrymma i varje mening att han 1) inte ville sabba vår kväll 2) hade bott utomlands och 3) att hans dotter betydde allt för honom.

JAHA?!

Det är ofta ensamstående män (för du hör knappast kvinnor "skryta" om sina känslor för sitt barn) konstaterar att barnen alltid kommer vara nummer ett i livet. Vad är grejen? Det SKA dom vara! Väntar männen sej att kvinnorna dom raggar på ska bli imponerade av detta? Eller att någon slags tävlingsinstinkt ska väckas till liv?

Överhuvudtaget blir jag väldigt tveksam till människor som måste skylta med saker hela tiden. Envisas man med att tala om för alla att ens barn är nummer ett i livet tolkar jag det lite som att man nog egentligen har ganska dåligt samvete över nåt och vill rättfärdiga sej själv. Och när någon har ett omättat behov av att förklara för hela omvärlden hur kär han/hon är och hur fantastisk partnern i fråga är blir jag ganska misstänksam. Vem behöver bli övertygad, liksom?


Ibland blir jag så trött på människor alltså. Haha.

Jaha, adjö då.

Publicerad 2009-05-04 22:07:54 i Allmänt

Paul: Caroline, hörde du att vi lägger ner föreningen?

Jag:  Va..?

Paul: Vi kör maj ut, sen lägger vi ner.

Jag: ...för alltid?!

Paul: För alltid.


När jag hittat nåt som är min alldeles egna grej, nåt som jag blir genuint lycklig av och hela tiden utvecklas i, då försvinner det.

Har tappat lusten för allting nu. Vill inte ens ha tröstgodis.

Lord, have mercy.

Publicerad 2009-05-04 06:37:09 i Allmänt

Planerade att lägga mej "tidigt" efter Söndagsparty med Filip & Fredrik, vilket jag också gjorde.
Men tji fick jag, det tog nästan en timme att somna och när jag väl hade uppnått nåt slags sömnstadie vaknade jag i full panik och rusade upp i lägenheten med den värsta jag-har-glömt-nåt-känslan på väldigt länge. Gick in på toaletten, försökte komma på vad jag sysslade med men lyckades inte klämma fram en enda vettig tanke. Tog några steg ut i hallen igen och kom till slut fram till att det nog, som vanligt, inte var nåt. Lyckades somna om ganska snabbt, men vaknade flera gånger under natten, härligt klibbig av svett. När jag väl sov drömde jag om min dagmamma, att jag bråkade med mamma och att jag träffade pappa.

Härligt att man laddat sina batterier såhär på måndagsmorgonen!

Lite bilder från igår.

Publicerad 2009-05-03 15:32:37 i Allmänt

Fattar inte vart kvällen tog vägen, känns inte som att jag hann prata ordentligt med nån. Men det verkar som att dom flesta hade trevligt, tur det!Alla samlade, utom Cattis som kom lite senare.Andy-Pandy!Jonatan
is having a blast.Jonathan också...Pekka, festens grymmaste man. Och Marie, min fina kollega!Och den bästa av alla.
Tack för ditt sällskap i helgen, för alla asgarv, för att jag kan slappna av till 100 % i ditt sällskap, för att vilket ord som helst blir sjukt kul när vi gör det till vårt och för att du är min pärla!


"Den bortglömda kakan är nooog inte bortglömd."

"Jag önskar att den här sekvensen hade blivit filmad."

En gång för alla!!

Publicerad 2009-05-02 10:47:24 i Allmänt

Tog med Sofie till Dancin dingo igår, vilket var lite pinsamt eftersom jag talat väl om det stället hur länge som helst och beskrivit hur bra musik det alltid spelas där, och hur mycket folk som dansar. Igår, i sviterna efter Valborgsfirandet, stod tjugo människor i en bar och lyssnade på Jump med Van Halen

Vi  gjorde vårt bästa för att ha kul ändå och dansade. Och naturligtvis inträffade det som alltid händer när jag är ute och vistas i offentliga miljöer där alkoholhaltiga drycker serveras. Jag fick "dra-upp-smilbanden"-gesten av en kille.
Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar den. Antingen får jag den, eller så är den nån jävel som kommer fram och har synpunkter på att jag ser så  himla sur/otrevlig ut. 

JAG SER UT SÅHÄR, JAG FÖDDES SÅ OCH MIN AVSLAPPNADE MIN ÄR INTE ETT ASGARV SOM FASTNAT, JAG BER SÅ HEMSKT MYCKET OM URSÄÄÄÄKT!

Vad är det med folk egentligen? (Känns som att jag kan ställa den frågan tio gånger om dagen nuförtiden.) Jag skulle aldrig drömma om att gå fram till en vilt främmande människa och anmärka på hur roligt han/hon ser ut att ha.
Inte heller skulle jag få för mej tala om för nån jag inte känner (inte till nån jag känner heller, för den delen) att man är naiv som har ett distansförhållande.

"Jag kan tala om för dej att det inte kommer hålla särskilt länge."

Den där barstolen du sitter på lär inte heller hålla särskilt länge, jävla flubbo.

Men jag ska inte vara förbannad nu. Sofie är som sagt här, solen skiner och ikväll kommer en massa bra människor hit och har trevligt med oss. Hoppas det blir lyckat!

Pepp!

Publicerad 2009-05-01 13:00:30 i Allmänt

När sommaren kommer måste  "Go for the show" med The Facer spelas. Fy faan vilken bra skiva!

Och vilken nostalgi. Miss you, Vicki!

(Varför bloggar jag? Jag har massvis att göra!)

Nästanfestival.

Publicerad 2009-05-01 06:38:49 i Allmänt

Idag kommer Sofie och det blir asfint väder. Vi har öl i kylen, cigg i väskan, Spotify på min älskade dator och en nypimpad balkong.

Och det är typ bara en månad kvar till Sweden rock.

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela