Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Häringe slott.

Publicerad 2014-05-21 21:57:21 i Allmänt

 
Tänkte bjuda på några bilder från lördagen som spenderades på Häringe slott. Skönaste dagen på länge!
 
 
Hit kommer vi med all säkerhet åka igen. Sen var vi ju inte direkt ledsna över att det var årets hittills finaste dag.
 
 
Jag lekte tittut i en del av trädgården!
 
 
Och i en annan del av trädgården fanns en hundkyrkogård. Inte alls så läskigt som det låter, bara himla fint.
 
 
Vi satt vid vattnet och hade det gött.
 
 
Det hade vi även inomhus.
 
 
Puss-selfie!
 
 
Vi må vara sämst i världen på biljard men vi är jävlarimej bäst på att mysa.
 
 
Svettas kan vi också.
 
Slutet av maj redan. Vad är det som händer? Nu är det mindre än fem månader kvar tills vi gifter oss! Inbjudningskorten är lagda på lådan och detaljslipningen är i full gång. 

Härliga torsdag!

Publicerad 2014-05-15 15:08:21 i Allmänt

Inatt jobbade jag veckans enda pass. Ja, det är galet! Skäms nästan för att jag har det så lyxigt. Det är dock inget ihållande så skammen blir inte alltför stor; anledningen till att jag kunde frigöra dagar är ju för att jag (fortfarande) har så mycket plustimmar i min planering. Det kontot måste vara nere på noll när jag byter tjänst och med tanke på hur svårt det är att friplanera under sommaren så blev det lite manana, manana den här veckan. (Jag orkar inte hitta dom där spanska n-en). 
 
Äh, här ska inte skämmas, bara njutas. För fy FAEN vad skönt det är att vara ledig!
Det var en hel del att göra inatt, men nu är jag utvilad. Nu ska jag städa huset, dra igång lite tvätt och rensa i trädgården. Efter det ska jag unna mej ett varmt bad och hoppas att klockan är så pass mycket att Fredrik snart kommer hem. Återseende efter tre dygn, äntligen! 

Bara för att jag kan.

Publicerad 2014-05-13 01:29:24 i Allmänt

 
När man är ledig från jobbet, och gräsänka därtill eftersom kärleken är i Finland , så kan eftermiddagen och kvällen se ut enligt följande:
 
Fixa med inbjudningskorten till bröllopet, surfa runt på recept, lyssna in sej på låtar till bandet, dansa zumba, handla lite på vägen hem, gosa en stund med fosterkatten, äta kvällmat, titta på Sex and the city och njuta av det faktum att jag kan sova exakt hur länge jag vIll imorgon, 
 
 

Ny blogg!

Publicerad 2014-05-08 21:38:36 i Allmänt

 
Anledningen till att det inte blivit några inlägg här den senaste tiden är - förutom besök, bilköp och livets alla inslag - att Vicki och jag har satt igång med ett gemensamt bloggprojekt. Det är hur kul som helst och vi har storslagna planer!
 
Dock är jag inte riktigt redo att ge upp den här bloggen än, den är trots allt min lilla bebis som jag haft i åtta (!) år.
 
Så den får leva ett tag till. 
 
Kolla in den nya bloggen på http://blogg.improveme.se/mindyourownyou 

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela