Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

30.

Publicerad 2015-05-06 06:57:55 i Allmänt

Födelsedagen kom och gick och nu är jag alltså vuxen på riktigt; 30 bast. Trodde ärligt talat att det skulle vara en större omställning än det faktiskt är. Lite perspektiv får jag dock när jag går tillbaka i den här bloggen och läser om hur det var när jag fyllde 21 (!!). Det blir nästan övermäkigt att tänka på hur mycket mitt liv har förändrats sen 2006. 
 
Tack gode Gud för det, kan jag tillägga, för då var faktiskt inte livet särskilt bra. 
 
Festen i lördags blev lyckad och jag fick en massa fina presenter. Roligast var att folk verkligen hade gått in för 90-talstemat! Dock flög allt förbi så snabbt, precis som det alltid gör. Tröttheten efter all tid och energi som lades ner på festen signalerar om att det kommer dröja ett bra tag innan jag anordnar en större tillställning igen. Det närmsta i tiden blir väl dopet för lilla Äpplet. 
 
Äpplet är för övrigt arbetsnamnet på vår bebbe (vilket ni säkert räknade ut). Dock har det den senaste veckan blivit ett missvisande namn, för nu är den lika stor som en mango. Mango klingar dock inte riktigt lika bra som Äpplet, så jag vill nog hålla fast vid sistnämnda ett tag till. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela