Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

En efterlängtad period.

Publicerad 2014-04-08 11:04:00 i Allmänt

 
Över en vecka av min månad är redan förbi, så det är faktiskt hög tid för ett inlägg. 
Har sett fram emot april extra mycket i år, ovanligt många roliga saker är inplanerade. 
 
En stor anledning till att den varit extra efterlängtad är att jag har ett fantastiskt bra schema. Eftersom jag jobbade natt under helgen som var så är den här veckan väldigt lugn med endast tre schemalagda pass. Jag hade dock en massa plustimmar, så jag planerade bort morgondagens pass. Dagtid torsdag och fredag är därför det enda som ska avverkas i arbetsväg den här veckan, varav torsdagen är en planeringsdag. Det kan man leva med. :)
 
Och nästa vecka är det ju påskvecka (äntligen, äntligen!) och då jobbar jag bara måndag och tisdag (17 till 02) eftersom jag har tagit semester. Dessutom fick jag lyckligtvis igenom semester på min födelsedag - hade inte känts jättekul att jobba 14-23 den dagen nämligen. 
 
Det gör så himla mycket att ta lite strödagar då och då. Känns som ett bra drag, och jag har verkligen "råd" att göra så eftersom jag bara ska ha två veckors sommarsemester i år. Resten sparas till bröllopsveckan och, framför allt, bröllopsresan. Den som spar han har. ;)
 
Kan tänka mej att det är oerhört intressant att bekanta er med mitt schema, men nu har jag tyvärr inte mer sådan spännande information att delge!
 
Känner mej väldigt bortskämd med bra saker just nu. På fredag är det äntligen dags för IsabelleAndreas och Charlie att komma hit. Ska bli så mysigt! :) Visserligen blir det bara en natt, för dom ska slå två flugor i en smäll och passa på att hälsa på kusinen som bor i Stockholm också, men jag tror att vi kommer hinna med en hel del tjatter ändå. 
 
Något som inträffar redan ikväll är 112-kryssningen! Den mentala förberedelsen pågår för fullt, känns lite halvmysko att parta loss på en tisdag, men det ska nog gå bra. Flera timmar kvar att peppa upp på... Kommer hursomhelst bli superkul! Ska dela hytt med Jonna och Hanna, världens snyggaste poliser! Hade tänkt undvika att stressa iväg i eftermiddag, så det är lika bra att jag sätter igång med det jag tänkt hinna med. 
 
Nummer ett på listan: Träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela