Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Hej då 2010.

Publicerad 2010-12-29 20:54:37 i Allmänt

Ja, snart är ett av mina bästa år någonsin slut. Eller kanske rent av det allra bästa. Ja, så är det nog. Kan 2011 toppa detta? Det är jävlarimej inte dåligt i så fall.

Här kommer en liten sammanfattning genom en årslista jag snott. 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerade mej. Två gånger! :D Bäääästa!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, jag försökte ha så roligt som möjligt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope!
4. Dog någon som stod dig nära? Tack och lov inte.
5. Vilka länder besökte du? Tunisien. TYVÄRR.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Kärlek.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 1 mars, 1 maj, 18 maj, 29 maj och 15 november.
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag kom in på Polishögskolan!
9. Största misstaget? Känner inte att jag gjort nåt jag ångrar särskilt djupt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej. (Peppar, peppar!)
11. Bästa köpet? Får jag svara "mina tatueringar"? ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Nöjen/uteliv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, hela ansökningsprocessen har gjort mej glad och gett mej otroligt mycket energi hela året. Oslagbar känsla! Dessutom blev min 25-årsfest en av dom roligaste nånsin! :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Från och med du, Gubben i lådan, Waka waka, Ambitions, The Anger, Hang with me och många fler...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket, mycket gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sjungit, träffat familjen.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit socker? Haha.
18. Hur tillbringade du julen? I samma hus som jag alltid firat i. Med massor av kärlek och god mat!
19. Blev du kär i år? Nej. :P
20. Favoritprogram på TV? Dexter! (Fast jag har iofs dvd-marathon och följer det inte på teve.) Lite sällskap var en favorit också. :)
21. Bästa boken du läste i år? Ingen tar skit i de lättkränktas land av David Eberhard och Faller fritt som i en dröm av Leif GW Persson.
22. Största musikaliska upptäckten? Omöjlig fråga. P3 får bli mitt svar! Är förbannad på mej själv att jag inte blev en trogen lyssnare förrän i år.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En dammsugare och finbestick! (Här är vi wild and crazy, hahaha.)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, jag kunde faktiskt inte ha fått det bättre.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Hade världens skönaste slappardag och spenderade kvällen med min älskade Isabelle.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det säkert, men i det stora hela har jag faktiskt ingenting att klaga på.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Flickig och sportig i en hääärlig kombination.
29. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner och min beslutsamhet.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ola Salo. ALLTID Ola Salo!
31. Vem saknade du? Pappa.
32. De bästa nya människorna du träffade? Svårt att rangordna.
33. Årets sötaste? Alde och Junie, utan någon som helst konkurrens!
34. Årets hetaste? En kille från i somras som jag sent skall glömma.
35. Årets största kärlek? Se "Årets sötaste".
36. Årets besvikelse? Att vänskap, historia och gamla relationer tydligen inte är det minsta heligt för vissa.
37. Årets bästa? JAG för att jag lyckades! (Och för att jag är så ödmjuk? Haha.)
38. Årets snällaste? Tomten.

Take a bite of my heart tonight.

Publicerad 2010-12-28 16:25:13 i Allmänt

När jag bilade från Gislaved till Göteborg tidigt på juldagsmorgonen lyssnade jag på ett program i P3 som var en slags sammanfattning av musikåret 2010. Där sa dom medverkande att detta året är det bästa Sverige haft i musikväg på evigheter. Kanske nånsin. Och jag är benägen att hålla med. HERREGUD vad mycket bra som skapas i vårt lilla land!

Men det är inte bara i vårt land som det svämmar över av bra musik, det känns som att det händer överallt. Upptäcker nya älsklingar varje dag. Idag är det Animal med Neon Trees som har förstaplatsen. Blir så peppad och glaaaad!

Eller gladare, kanske jag ska säga. Det börjar bli ordning och reda på alla grejer och det viktigaste som ska fixas är ordnat; elbolaget är kontaktat, internetabonnemanget är uppsagt och hyrbil är bokad. Heja, heja!

Love actually.

Publicerad 2010-12-27 23:47:37 i Allmänt

Kanske den bästa kärlekskomedin nånsin. Den visas på teve just nu och trots att jag har den i bokhyllan och redan sett den hur många gånger som helst kan jag inte låta bli att titta.

Och jag kan inte låta bli att bli avundsjuk! Jag vill också vara kär!
Jag vill ha pirr i magen, längt i hjärtat och bli lika glad som Sarah när hon dansar med Carl första gången och han pillar i hennes hår.

Tycker minsann att det ska bli min tur snart.

Annandagsmonstret.

Publicerad 2010-12-26 10:57:02 i Allmänt

Är inte särskilt sugen på att åka iväg till jobbet och spendera 21 timmar där, men med tanke på hur lugnt och trevligt det var på mitt pass igår så ska det nog gå bra.

Kändes jättetrist att lämna familjen igår, men istället för att sitta hemma själv och hänga läpp bestämde jag mej för att gå ut på kvällen. Hade tro det eller ej ganska kul!

Dock får jag nästan lite panik över hur jag behandlat min kropp den senaste veckan. Maten och godiset struntar jag i för det hör till och jag tänker inte ha tramsnoja för att jag unnar mej goda saker i jul. Dock har det blivit lite väl mycket alkoholhaltiga drycker den här månaden. Och det fullkomligt river i mej av träningslängt.

Så imorgon ska det kickas igång ordentligt med långpromenad och boxpass! Sen blir det zumba på tisdag! :D

Nedräkning.

Publicerad 2010-12-22 23:30:52 i Allmänt


Idag är det inte bara dan före dan före dopparedan utan även precis en månad kvar tills jag packar ihop och styr kosan mot mitt nya liv.

Visst, julen i all ära (för jag älskar verkligen den här tiden på året) men den får hemskt gärna vara överstökad ganska snabbt. För nu längtar jag så mycket att jag kan spricka och det mesta fram tills 22 januari känns uppriktigt sagt som tomgång.

Men hela den längtiga grejen får mej samtidigt att fundera lite; jag var precis lika spänd och förväntansfull för lite drygt sex år sen när jag skulle flytta till Göteborg och börja läsa på socionomprogrammet. Det var ett nytt liv jag ville ha då också. Sen kom nya drömmar och nya mål. Det kanske är så att jag helt enkelt aldrig blir nöjd. Visserligen kan man ju välja ifall man ska se det som nåt bra eller dåligt.

Dock ska man komma ihåg detta - jag var 19 år då. På något vis vill jag ändå tro att jag har lite mer koll nu. Och att jag är en gnutta tryggare i mej själv.

Oavsett så är min magkänsla bättre än någonsin. Det räcker för mej!

För en gångs skull...

Publicerad 2010-12-21 18:53:03 i Allmänt

...har det kommit ett par BRA jullåtar i år. Dom flesta nya som kommer är ju bara rent trams, som ni vet.

Har knåpat ihop en julig spellista på Spotify och faktum är att det bränner till lite i ögat på det där sköna, vemodiga sättet som bara en bra och lite sorglig jullåt kan frammana.

Så lyssna på Christmas lights med Coldplay och Maybe this Christmas med Sarah Dawn Finer.

Jag kan vara mer än nog för mej.

Publicerad 2010-12-20 10:43:45 i Allmänt

Tänka sej, att tillvaron faktiskt SKULLE ordna sej så att jag kan åka till Gislaved och fira jul utan en massa frågetecken.

Helgen i Stockholm blev precis så bra som jag hade hoppats och nu har jag äntligen sett var jag ska bo. Mina nya kvarter i mitt nya kapitel. Det kommer börja alldeles, alldeles snart!

Lägenheten var lååångt över förväntan. Som sagt, ifall allt det här är en dröm så sover jag mer än gärna en stund till...

Snart dags att lägga in sista växeln och göra ett ryck med alla telefonsamtal som ska ringas och saker som ska ordnas. Men först tar jag som sagt en välförtjänt paus från allt fix och åker till familjen. :)

Som på räls?

Publicerad 2010-12-17 07:34:00 i Allmänt

Ja, vi får väl se hur/om SJ klarar biffen idag. Ishalka känns ju inte som den bästa förutsättningen att anlända till Stockholm i utsatt tid. Meeeen jag ska hålla tummarna.

På tal om halkan så vurpade jag rätt rejält igår, vilket endast resulterade i två små skrubbsår och ett lite blåtonat knä. Kunde lika gärna brutit ett ben och fått den perfekta tillvaron krossad. Men jag hade tur!

Trots vurpan och trots att halsen verkar fundera på att kasta in handduken tänker jag fortsätta vara nöjd och glad. Det finns Bafucin, liksom.

Det här kommer bli den mest spännande helgen på mycket, mycket länge. :D

Sprider kärlek på en gata.

Publicerad 2010-12-16 11:07:58 i Allmänt

För en tjej som bor hos oss börjar allting lösa sej; hon har en lägenhet på g, praktikplats verkar finnas inom räckhåll och den ekonomiska situationen ser ut att snart bli ordnad.

Massa bra saker på en gång, och vårt råd till henne igår var bara att ta vara på den positiva känslan, njuta och inte ifrågasätta.

Och det är ett råd jag ger mej själv hela tiden också. Jag vågar nämligen knappt tänka på hur bra allting är precis just NU, av rädsla för att allt ska skita sej. Men jag måste våga! Man ska inte ta ut glädje i förskott, säger vissa.

JO, det ska man! tänker jag då. Annars kanske man aldrig tar vara på den. "Tar man ut glädjen i förskott får man i alla fall vara glad EN gång" är en väldigt bra devis.

Långt nattpass idag, sen lite långledighet! :D Imorgon vid lunchtid åker jag upp till Stockholm! Det blir kvalitetstid och utgång med Vicki, inspaning av mitt framtida boende och allmänt inkännande av min blivande stad. Fabulous!

Tillbaka till Göteborg är jag på söndag igen och då tänker jag ha en riktigt bra kväll innan det är måndag och dags att åka och starta julfirandet i Småland.

Med andra ord; just idag, 16 december 2010, är mitt liv alldeles, alldeles perfekt.

Och Jag hoppar och trampar på ditt hjärta med Little Marbles är den bästa låten till allt detta perfekta.

Allt faller på plats?

Publicerad 2010-12-12 08:25:23 i Allmänt

Ja, jag skriver dit ett frågetecken. För jag vågar inte riktigt ropa "hej" än.

Men onekligen börjar tillvaron se ganska bra ut; vill det sej riktigt väl kommer saker ordna upp sej och jag kan fira in julen och det nya året med ro. Hoppas!

Har hittat en tjej som ska hyra min lägenhet under tiden jag är borta och hon verkar riktigt bra. Nu ska bara min hyresvärd godkänna henne också, vilket jag hoppas blir väldigt snart!

Och igår var Vicki och Jimmy och tittade på en lägenhet i Sollentuna åt mej. Den fick tummen upp av dom och nästa helg när jag är i huvudstan ska jag träffa tjejen som har lägenheten nu och, förhoppningsvis, fixa alla detaljer.
Men som sagt, jag vågar inte riktigt ta ut nånting i förskott, för det känns liiite för bra för att vara sant.

Är det det? Eller är det helt enkelt så att allting för en gångs skull bara passar? Typ "Caroline, du har några riktigt crappy år bakom dej, men om du tyckte att 2010 var fantastiskt så är det bara en försmak inför vad som komma skall. Det är din tur nu!" Är det vad livet har att säga mej?

Jag kan låtsas att det är så i alla fall. :D

Det drar ihop sej.

Publicerad 2010-12-11 11:21:46 i Allmänt

Den här helgen jobbar jag mitt näst sista dygnsmonsterpass. Man skulle kunna tro att jag känner ett slags vemod, men då tror man fel. Är ganska övertygad om att jag inte kommer sakna jobbet alls. Vissa människor, ja. Men i det stora hela är jag så redo att gå vidare som man kan bli.

Vemod känner jag dock inför att lämna min älskade lägenhet som jag trivs så bra i, och det hugger till lite i hjärtat när jag blir påmind om att Isabelle kommer att befinna sej så långt bort från mej och att kvällar som den vi hade igår kommer bli ganska sällsynta.

Men varken mitt hem eller umgänget med henne kommer försvinna, allt blir bara satt på paus ett tag. Så jag ska försöka att inte låta vemodet ta överhanden alltför mycket!

Jobb på g, alltså. Och imorgon kommer mamma och Anna-Lena! Det blir toppen, tror jag. Ska fixa värsta lussemyset här! :)

Do, do, do, what you wanna do!

Publicerad 2010-12-08 13:15:21 i Allmänt

Idag har det blivit officiellt att The Ark lägger ner. Jag borde egentligen vara ledsen och besviken men istället tycker jag, efter att ha tänkt på det en stund, att dom tar helt rätt beslut.

För jag älskar att mitt favoritband fortsätter att göra helt rätt ända in i mål. Att dom vågar sluta när dom är på topp, att dom vågar gå sina egna vägar och pröva sina vingar. Vingar som, åtminstone i Olas fall, kommer fortsätta att sväva högt, högt ovanför alla andra. Och även om det är otroligt vemodigt att få reda på att sagan snart är slut så är jag så glad och tacksam för att dom en dag för snart elva år sen kom och satte färg på min gråa tonårstillvaro. Färg som aldrig nånsin kommer blekna.

Och riktigt slut är det faktiskt inte än. Lång avskedsturné i vår och sommar väntar. Då vet jag vem som ska stå längst fram för femtonde, sextonde och kanske sjuttonde gången och än en gång känna hur varje ord träffar rakt in i hjärtat.



En evighet sen.
Världens bästa band, för alltid i mitt hjärta!

Jag blir beklämd.

Publicerad 2010-12-08 01:12:44 i Allmänt


Eftersom min lägenhet är väldigt datorlös blir det, tyvärr, en del teve nuförtiden. Och idag tittade jag på Efter tio. Bara programledaren är ju en anledning att bli upprörd, för jag är fullständigt förbryllad över det faktum att Malou von Sivers får ha ett eget program. Är det INGEN i ledningen på Tv4 som lägger märke till nivån på hennes "journalistik"?

Nåja. Det är ett inlägg för sej. Idag blev jag mest upprörd över en av gästerna. Temat var nämligen singlar och deras dejtande och en av gästerna var Marie Hagberg som tydligen är dejtingkonsult (bara den titeln får mej att undra vad fan det är frågan om egentligen) och expert i kärlek. Självutnämnd, tydligen. Malou hade imponerande nog den goda smaken att fråga hur man kan vara expert i nåt sånt varpå Marie svarade "Ja, men jag har ju studerat människor och deras beteenden i kärleksrelationer sen jag var sju år..." På riktigt, det var hennes svar.

Okej. Jag har studerat samma sak sen jag var fyra, vad är jag då, ett jävla orakel? Herregud. ALLA människor observerar och studerar andra, det är liksom lite det allting går ut på. Men inte nog med detta. Marie hade (som alla viktiga människor) ett eget namn på sitt förhållande. Hon har nämligen ett distansförhållande och 99.9 % av alla andra som lever i en sådan situation skulle benämna sej själva som "särbo". Men inte Marie, inte! "Kärbo" heter det naturligtvis i hennes värld. Det är så man kan spy.

Och var man inte illamående förr så blev man det definitivt när man fick reda på vad hon tar för att dela med sej av sin expertis. "Du kostar ju ganska mycket?" (Malou ställer som bekant aldrig några riktiga frågor, hon konstaterar bara saker.) "Ja, men vad är kärleken värd?" kontrade då Marie, allas vår expert, innan hon berättade att hon säljer ett paket på tre lektioner a' 45 min. För varje lektion ska den kärlekskranka singeln punga ut med 1200 kr. "Men då är det verkligen fullspäckade 45 minuter!"

Jag undrar fortfarande om det här var på riktigt. Får sånt här fortgå? Borde hon inte anmälas?

 



Tack, men nej tack.
Då är jag fan hellre singel.

Listigt.

Publicerad 2010-12-07 15:43:31 i Allmänt

Längesen nu! Snor denna från Vickis blogg!

1. Hur gammal är du om fem år?
30! Herregud.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ingen, förutom mina pepparkaksfigurer (helvete, vilket slitgöra.)
3. Hur lång är du?
174 cm brukar jag säga, men egentligen är det bara 173,5. :P
4. Vilken var den senaste filmen du såg?
Såg Vera Drake med gänget på jobbet i förra veckan.
5. Vem ringde du senast?
Lotta, men hon är på jobbet!
6. Vem ringde dig senast?
Jag minns inte. :(
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Det säger jag inte, men det gjorde mej lättad.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom var gifta ända tills pappa gick bort.
10. När såg du senast din mamma?
För lite drygt tre veckor sen.
11. Vilken ögonfärg har du?
Bluuue!
12. När vaknade du i dag?
Halv nio. Vilket är sjukt sent för att vara jag.
13. Vilken är din favoritjulsång?
Fairytale of New York, såklart. Men jag älskar julsånger överlag.
14. Vilken är din favoritplats?
Har ingen. Överallt där jag känner mej lugn och glad.
15. Vilken plats föredrar du minst?
Tvättstugan är ju allt annat än charmig.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag hoppas att jag befinner mej på en plats som verkligen känns som hemma. Förhoppningsvis har jag funnit mej tillrätta i rollen som polis och trivs väldigt bra med det jag gör. Troligtvis är jag hundförare och har därmed en fyrbent bästis som jag får spendera all min tid med. Har jag riktigt tur har jag vid det laget även hittat nån på två ben som jag tycker om och som tycker om mej tillbaka.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Overklighetskänslor.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Nån kommentar som Dexter fyrade av i avsnittet jag tittade på igår.
19. Hur stor är din säng?
120 cm.
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Ingen alls, eftersom det tydligen inte är meningen!! Men i teorin har jag en bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Oftast utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två.
23. Hur många landskap har du bott i?
Två där också!
24. Vilka städer har du bott i?
Gislaved, Sävedalen och Göteborg. Om vi ska vara snälla angående vad som kan definieras som "stad",  haha.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor! Mammas stickade raggisar. <3
26. Är du social?
När jag vill. Men är nog mest ensamvarg.
27. Vilken är din favoritglass?
COOKIE DOUGH!
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Allt med choklad. Eller, vad fan. Allt.
29. Tycker du om kinamat?
Ingen favvis.
30. Tycker du om kaffe?
Ja, det är gott.
31. Vad dricker du till frukost?
Ingenting. Men har mjölk på gröten.
32. Sover du på någon särskild sida?
Nej, jag bryr mej inte så mycket.
33. Kan du spela poker?
Hjälpligt.
34. Tycker du om att mysa/kela?
Oh, ja!
35. Är du en beroendemänniska?
När det gäller socker och träning, ja. Annars är jag ganska fri.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej, men jag vet några stycken.
37. Vill du ha barn?
Jag vet verkligen inte.
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska. Och danska. :)
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, och det hoppas jag verkligen att jag slipper i framtiden med.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på?
God mat och upplevelser. (Hej, jag är gammal.)
42. Äger du dyrbara smycken?
Nej.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Det går ju i stort sett bara skit på teve, men Så mycket bättre är asbra. Och i stort sett allt med Filip & Fredrik.
44. Kan du rulla med tungan?
Yes!
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Omöjlig fråga.
46. Sover du med gosedjur?
Nej, inte längre!
47. Vad har du för ringsignal?
Ambitions med Donkeyboy. :D
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, mamma har en del.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En stol.
50. Flirtar du mycket?
Lätt! :)
51. Kan du byta olja på bilen?
Nej, det kan jag nog inte längre. Och det måste det bli ändring på BUMS! En snut ska kunna sånt.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Icke.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Har fortfarande inte tagit mej igenom Blonde, kommer alltid saker emellan. :P
54. Läser du någon dagstidning?
Sällan. Slökollar Aftonbladet som alla andra.
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Amelia.
56. Dansar du i bilen?
Det kan hända ibland, ja. Yaaaaay!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3. Alltid P3!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Ett telefonnummer.
59. När var du i kyrkan senast?
När Junie döptes.
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet?
Ivano var ganska fantastisk.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Nästan en vecka. Kommer KNAPPAST hända nån mer gång. Haha.

I vått och torrt.

Publicerad 2010-12-06 18:58:51 i Allmänt

När man står inför stora livsförändringar, som jag gör just nu, blir man extra medveten om hur mycket värt det är att ha ett nätverk. Hur skönt det är att veta att man aldrig är ensam och aldrig blir lämnad i sticket.

Den vetskapen har jag dock alltid. Och bland alla fantastiska människor är jag extra tacksam mot en speciell.

För det är nämligen så att när något jobbigt hänt blir det lite mindre jobbigt när jag fått berätta det för Lotta. Och när något roligt inträffat är hon den första jag vill berätta det för. Ibland känns det faktiskt till och med som att saker inte riktigt räknas innan hon fått reda på det.

Och som att det vore den mest självklara sak i världen erbjuder hon och Tomas sej att avsätta en hel helg så att jag kommer iväg med flyttlasset till Stockholm ordentligt. Jag skulle naturligtvis gjort detsamma för dom, men det värmer ändå så himla mycket i hjärtat när man blir påmind om vilken fin familj man har.

"Nu ska jag göra mej vackeeeer!"

Publicerad 2010-12-04 07:33:07 i Allmänt

 

 

I förrgår när Catta och jag var på Rusta och gick bananas på julgrejer till jobbet fick jag syn på något som fick den där nostalgisträngen i hjärtat att slå an som aldrig förr. Trolltyg i Tomteskogen! På dvd!

Helt magiskt. Ska vänta med att titta på den tills jag kommer hem till jul, har en känsla av att det kan finnas fler intresserade.

Inatt drömde jag väldigt bra saker, det var nästan så att jag inte ville vakna upp; jag träffade världens finaste man på uppropsdagen på skolan och Ola Salo bjöd in Sofie, Vicki och mej på efterfest i Globen (?).

Men vaknat har jag, minsann! Och nu är det bara några timmar kvar tills jag slutar. Tjohoo! Ska iväg och låta min värkande kropp simma en stund, hoppas det blir lite bättre av det. I eftermiddag kommer Sofie, vi ska ha en "farväl på ett tag, Göteborg"-festkväll som heter duga!

Förresten. Läsare i Gislaveds-trakten kan kolla in Värnamo Nyheter idag. Där har yours truly en gästkrönika publicerad. Läs och  begrunda! :)

En snabbis.

Publicerad 2010-12-03 21:02:21 i Allmänt

Som sagt, ingen dator för tillfället. Men jag uppdaterar snabbt för att tala om att jag lever.

Vilket iofs är med nöd och näppe. Igår var jag nämligen på ett kettlebells-pass och det var fanimej det sjukaste jag varit med om på länge. Har ni provat? Kände mej misshandlad när jag gick ut därifrån (fast på ett bra sätt, går det?) och idag har jag sån träningsvärk i ryggen att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.

Längesen jag kände att jag verkligen tog ut mej så. Ett sånt pass i veckan och Beach 2011 kan bli nåt i hästväg.. Haha.

Men nu är det JUL 2010 och jag njuter mest av tillvaron trots att jag har tusen saker i huvudet.

Hoppas ni också har det bra.

Hej hej!

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela