Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Inte det minsta korvigt.

Publicerad 2007-01-30 12:32:41 i Allmänt

Allt bara strular. Jag är så jävla trött. Det nya moderkortet har FORTFARANDE INTE kommit, trots att Komplett påstår att det blev skickat i torsdags. Suck. Och kurslitteraturen från ad libris har inte ens skickats än, trots att det är tio dagar sen jag beställde den. Det börjar bli minst sagt panik med pluggandet. Dubbelsuck. Och som om inte det vore nog ringde dom från Studiefrämjandet i morse och sa att dansen blir uppskjuten en vecka eftersom ledaren åkt på vinterkräksjuka. Trippelsuck.

Allt det här betyder alltså att jag inte kommer göra ETT SKIT ikväll. Tack så mycket, tack tack.

P3 Guld.

Publicerad 2007-01-25 10:48:53 i Allmänt

Japp, jag tittade på P3 Guld-galan igår och blev nästan överväldigad. Allting inleddes med att Mando Diao (som senare under kvällen vann två välförtjänta priser) spelade Long before rock 'n' roll och bättre kan det ju knappast bli. Trodde jag. För sen visade det sej att en av kvällens prisutdelare var Brett Anderson, min första kärlek! Helt knäppt. Det gör ingenting att han snart är 40 bast, Brett är ju alltid Brett liksom. Och snart släpper han sin första soloskiva, det ska bli mycket spännande. Längtar!

Och inte nog med det. För världens bästa The Ark framförde sin nya underbara låt, och just när jag trodde att kvällen inte kunde toppas spelade Timbuktu sin nya singel Karmakontot.

Inse hur mycket bra musik som kommer släppas inom en väldigt snar framtid!

Tyvärr händer det inte så ofta längre, men ibland väcks den där riktiga musiknörden till liv inom mej. Jag önskar på ett sätt att jag var sådär superengagerad och insatt som när jag var 15-16.

Musik är ju trots allt det bästa jag vet.

Nu ska jag läsa en stund innan det är dags för föreläsning.

Hej svej!

Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Publicerad 2007-01-22 19:50:58 i Allmänt

Sitter vid älsklings dator och väntar på att maten ska bli klar. Det ska bli mycket gott, och ännu godare ska det bli med choklad efteråt. :)

Idag är en riktigt bra dag. Jag har fått praktikrapporten av min handledare, så imorgon kommer allt vara inlämnat och klart vilket betyder att jag kan släppa praktiken och helt fokusera på min nuvarande kurs (som jag tror kommer bli riktigt bra, för övrigt). Dessutom har jag anmält mej till nybörjarkurs i afrikansk dans som drar igång nästa vecka! :D Det ska bli superkul, jag längtar! Jag är verkligen i behov av en hobby, och jag tror att detta kommer passa perfekt. Både roligt och nyttigt på samma gång, inte ofta nåt är det!

Skolstart.

Publicerad 2007-01-20 10:08:19 i Allmänt

Igår var det introduktion på mastodontkursen och... tja, det kommer minst sagt bli en upptagen vår. Å andra sidan kommer jag bara läsa om sånt jag är superintresserad av, så jag tror faktiskt att det ska gå bra.

Datorn hemma funkar fortfarande inte, men visa kamrater har kommit fram till att det förmodligen är moderkortet eller minnena som är paj, så nu har jag äntligen skickat tillbaka dom till komplett.se. Hoppas, hoppas, hoppas att allt fixar sej nästa vecka.

Nästa vecka kommer för övrigt att välkomnas med öppna armar då ett extra stort studiemedel samt två löner rullar in på mitt konto. Yay!

Oj då.

Publicerad 2007-01-12 23:38:55 i Allmänt

Det är ganska mycket nu, så det finns inte mkt tid för bloggande. Bara för sakens skull gör jag en liten uppdatering.

På måndag gör jag min sista dag på praktiken. Det är med blandade känslor. Å ena sidan kommer det bli lite vemodigt att inte träffa alla varje dag, å andra sidan känns det inte så jobbigt eftersom jag kommer fortsätta som timvikarie. Det konstigaste blir nog att inte längre ha en regelbunden struktur i vardagen; nu är det återigen sovmorgnar och eget planerande som gäller. Det gäller verkligen att ha disciplin nu, eftersom schemat för den kommande 15-veckorskursen är fullspäckat. Med lite tur hinner jag kanske t.o.m. andas mellan varven...

Har sagt upp mej från Preem, förresten! Äntligen! :D Fanns liksom ingen anledning att jobba kvar, nu när jag fått så mycket extrajobb genom praktiken och dessutom blivit lovad sommarjobb där. Så helgen v. 7 blir min sista, det känns så sköööönt! Kommer bli helt underbart att bara vara hemma och ledig när jag åker till Gislaved. Jag kommer hinna göra allt det där jag aldrig gör annars, som att umgås med familjen och vännerna där.

I övrigt ser jag just nu mest fram emot att åka till Ullis (Ullared, för er som inte hänger med) med Lotta!

2007!

Publicerad 2007-01-02 23:51:09 i Allmänt

Hur gick det där till egentligen? Det kan man verkligen fråga sej. 2006 har (precis som alla andra år dessförinnan) gått skrämmande fort. Nåväl... eftersom det är ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg här tänkte jag snabbuppdatera med hjälp av lite bilder av hur jul och nyår var. Som ni vet pajade min dator, och det har varit ett herrans strul med att få igång den nya. Varför är ett mysterium. Om det vill sej riktigt illa kan jag ha förlorat så gott som alla mina bilder trots att vi förde över dom till en annan hårddisk. Helt sjukt. Och det svider en del, minst sagt. Massa bilder på barnen, minnen från studenten.... allt. :/ Men det finns ett litet hopp kvar så jag ska inte sörja än. Nog snackat, här kommer den där uppdateringen!62179-52

Det bästa med julen.

62179-53

Det sämsta med julen? Alla försöker vara intresserade av Kalle Anka, men det slutar med att alla utom pappa och jag somnar. ;)

62179-54

Såhär bråttom har en hårt arbetande tomtenissa när hon delar ut paket!
 
62179-51

Nyår firades hos Gabriel och Frida, som här står och piffar på toaletten!

62179-50

Och på festen var även min älskade Sara!

62179-49

Och hennes Mattias.


Det nya året känns lite spännande och skrämmande på samma gång. Spännande eftersom man aldrig riktigt vet vad som väntar, skrämmande för att det här är det sista året jag lever inom skolans skyddade värld. Om nästan exakt ett år ska jag ut i verkligheten och bli vuxen på riktigt! Det om något är overkligt.
Även om jag hade en jättebra jul-och nyårsvecka känns det lite tråkigt att jag inte hann träffa varken Vicki, Sofie eller Johanna, som planerat. Förhoppningsvis blir det ändring på det snart.Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela