Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Önskelista!

Publicerad 2014-04-14 12:17:00 i Allmänt

 
Eftersom det snart är min födelsedag och några redan börjat fråga vad jag önskar mej i födelsedagspresent tänkte jag vara lite smart och publicera min önskelista här på bloggen. Har faktiskt kommit på en massa saker jag behöver/vill ha (markant skillnad, haha). Här är lite tips, utan inbördes ordning:
 
Nya löparskor! Mina har efter lång (ganska) och trogen (väldigt) tjänst blivit lite väl slitna, så nu är det dags för lite ny studs. Presentkort på löparskor är därför ett hett tips. Det är mycket troligt att skorna  jag  i så fall köper kommer se ut såhär. Mitt favoritmärke, samt mina favoritfärger. :)
 
 
 
Jag älskar Lill-Babs! Skulle bli superglad för den här boken (som dessutom är sjukt fin)!
 
På Glitter har dom väldigt mycket hårattiraljer just nu, bland annat en himla massa blomsterkransar. En del är lite väl plastiga, men den här önskar jag mej. 
 
En sån här är jag nyfiken på att prova, kan bli riktigt coola håruppsättningar. Hårlasso kallas det, och finns också på Glitter. 
 
 
Så kallade "crossfitstrumpor" är jag sugen på att testa. Inte för att jag håller på med crossfit, utan för att det är superskönt med höga strumpor när man tränar. Strumporna på bilden är bara ett exempel, märke spelar ingen roll och både enfärgat och mönster går bra. (Svart, rosa och lila är heta färgtips!) Gärna strumpor med kompression. 
 
 
På tal om att inte behöva...Jag behöver egentligen ingen ny parfym, men den här luktar så ljuvligt att jag önskar mej den ändå. 
 
 
Sådärja, det var lite tips!
 
Härligt med påskvecka, förresten! I övermorgon ska jag äntligen gå bananas och pynta huset med allt påskigt jag införskaffat den senaste tiden, samt det jag hade sen tidigare. Ska bli så kuuul!
 
På onsdag kväll kommer hela Skåne-gänget hit också, längtar verkligen efter att få fira en familjehögtid i vårt hus. Igår var Fredrik och jag iväg och storhandlade, nu har vi nästan, nästan allt vi behöver inför firandet. Dock är det viktigaste - godiset - inte inhandlat än. Det fixar jag idag innan jobbet. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela