Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Så enkelt är det.

Publicerad 2012-01-30 22:00:02 i Allmänt

Ni kanske undrar varför jag är uslare än vanligt på att skriva.
Well...
Jag har gått och blivit kär.
Kär = vara med honom nästan hela tiden = spendera allt mindre tid framför datorn = minimalt bloggande.
Jag berättar mer en annan dag!

Inga ord.

Publicerad 2012-01-23 18:54:48 i Allmänt


Jonas Gardell har sagt väldigt många bra saker. Bland annat;

"Hur finner man orden som tröstar?
...vad SKULLE det kunna vara för ord?"

Och precis så är det.

För vad kan man möjligen säga till någon som man älskar som sin egen syster och som man skulle gå igenom eld och vatten för när någon har släckt ljuset och det verkar så himla, himla svårt att få det att lysa igen?

Det finns ingenting jag kan säga som får henne att må det allra minsta bättre, det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag alltid kommer finnas där, att hon kan ringa när hon vill och att jag kommer på studs om hon behöver mej. Livet blir inte ett dugg mindre orättvist för det.

Det var alltid Sofie och André. Hade alltid varit. Trots att dom inte varit ett par i den bemärkelsen på flera år så var dom liksom varandras livskamrater. Varandras axel. Det var liksom så självklart, för alla runt omkring. Och även om jag är ledsen för min egen del också, även om hjärtat hoppar över ett slag när jag tänker på att jag aldrig mer kommer få träffa honom, är jag mest orolig över hur hon mår.

Tänker på dej hela tiden, min fina, fina pärla.

And if you would fall, you know I will catch you
Yeah, I'll stick around, I'll be right beside you.

Snabbis.

Publicerad 2012-01-17 11:36:03 i Allmänt


Är hungrig som en varg efter 30 min crosstrainer och 15 min stavmaskin så egentligen borde jag äta. Och sen plugga. Men först tänkte jag bara uppdatera lite snabbt.

Ja, jag lever. Men det finns annat som känns bra mycket viktigare än att blogga just nu. Och i vanlig ordning tror jag att ni överlever!

Nu blir det kycklingsoppaaa!

Uppror.

Publicerad 2012-01-12 13:59:30 i Allmänt


Igår morse fick min mage för sej att börja strejka. Märkte det direkt när jag inte var sugen på min havregrynsgröt (minskad matlust är det säkraste tecknet på att något inte står rätt till) och några timmar senare kom magknipet som ett brev på posten. Känns sådär roligt. Jag mår visserligen inte dåligt i övrigt, men det är inte jättemysigt att veta att varje tugga man försöker ta leder till en ännu argare mage och x antal toalettbesök.

Tur att det finns drickyoghurt och te. Och blåbärssoppa! Det ska jag köpa idag. :)

Förutom magupproret är allting faktiskt väldigt bra. (Varför säger man "faktiskt" så ofta? Det är ju som att man inte väntade sej att det skulle vara så från början, typ "det här var gott, faktiskt!" Vad väntade man sej då, en kräkmåltid? Haha.)

Nu är det tentatider också, imorgon är det en vecka kvar tills vi skriver oss ur termin två och in i termin tre. Hoppas jag har koll på allt!

70 %.

Publicerad 2012-01-09 23:50:41 i Allmänt


Förstår inte riktigt vart den här lediga dagen tog vägen. Det var hursomhelst alldeles jättebra att få spendera den med Isabelle. Och om det vill sej väl dröjer det inte alltför lång tid innan vi ses igen!

Det blev en sväng i Sollentuna centrum idag, vi promenerade dit och var lagom uppvärmda och peppade inför lite shopping. Hittade en jacka för 120 kronor!! Är löjligt nöjd. Hittade även lite annat smått och gott som jag också blev nöjd med. Blir en runda på stan imorgon. Jag hämtade inte ut decemberlönen från muséet förrän idag och det känns så skönt att ha lite marginaler och kunna göra spontaninköp om jag nu skulle vilja det. Den som spaaar han haaar.

Nu säger jag godnatt. Imorgon ska förundersökningsprotokollet lämnas in, äntligen. Det kändes väääldigt långt borta när vi satte igång 22 november. Men nu är det gjort!

Bättre sent än aldrig.

Publicerad 2012-01-05 22:50:44 i Allmänt


Trots att människor fortfarande envisas med att säga "god fortsättning!" kors och tvärs så har ju det nya året faktiskt kommit igång. 1/52 avklarad ju. ;)
Och jag skulle ju som bekant sammanfatta mitt 2011. Vilket iofs känns ganska överflödigt, för alla som känner mej vet väl redan hur mycket det året påverkade mej.

Det bästa med året, naturligtvis, är skolan. Ibland måste jag fortfarande nypa mej i armen när jag tänker på vad min sysselsättning är och - inte minst - kommer vara om ett år. Förutom att jag hamnade precis där jag vill fick jag även en massa fina nya bekantskaper. Nu känns det till exempel helt overkligt att jag inte ens visste vilka Jonna och Caroline var för ett år sen. Dom har blivit så självklara inslag i mitt liv och jag är så glad över allt roligt vi gör och kommer att göra tillsammans.

Något annat som har varit helt fantastiskt med 2011 är att bo nära Vicki igen. På tal om självklara inslag i livet så har det trots långa avstånd aldrig varit någon tvekan om att vi alltid är på varandras sida. Det känns därför extra fint att nu även kunna vara VID varandras sida igen.

Mindre roligt är att jag inte har Isabelle i min vardag längre. Men jag måste ändå säga att vi faktiskt klarat den här distansen med bravur; även om vi inte kan ta en spontanfika längre så känner jag inte alls att vi glidit ifrån varandra. (Faktum är att vi kommer ses redan ikväll och det är jag oerhört glad över! Hon är på weekend med sin lillasyster och kommer stanna en natt extra för att hinna träffa mej ordentligt. Så imorgon blir det uppdatering på hög nivå!)

Det enda som kastar en skugga över det här året är slutet av sommaren. I augusti grät jag så mycket att jag nästan började tro att det kunde vara skadligt. Nu såhär i efterhand kan  jag inte riktigt förstå varför, men det är tur att man glömmer hur ont det gör när man i ett enda svep går från att vara sprudlande kär till totalblåst. Och det är tur att man glömmer hur det känns att vakna varje morgon och veta att det där som gjorde en så lycklig bara var på låtsas.

"Aldrig mer" sa jag då. Att man glömmer hur stark den där övertygelsen var, det är också tur. För annars hade man inte vågat. Och man måste våga. "Annars är man ingen människa utan bara en liten lort", som en mycket klok dam skrev en gång i tiden.


Nu har det alltså gått en vecka på det nya året och jag måste säga att jag hittills inte är det minsta besviken.

Så det så.

Publicerad 2012-01-03 05:41:26 i Allmänt


Hade ju tänkt sammanfatta mitt 2011, men just nu känner jag mej för upptagen med annat. Det kommer.
Tror ni överlever tills dess!

Idag står förhörsanalys på schemat och sen ska vi vara figuranter till ettorna som har prov i bastaktik. Det är samma prov som vi hade i slutet av första terminen. Galet vad fort tiden går...

Mycket som är galet just nu. Men på ett bra vis.

Ska snart bege mej mot skolan. Årets första tabatas-pass väntar! Tjoho!

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela