Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Till mosters lilla gos.

Publicerad 2012-10-31 17:57:16 i Allmänt

 
 
 
 
När hösten var som mörkast och vinden blåste kall
Satt en liten flicka och väntade i livets stora hall
Alla längtade och undrade när hon skulle stiga in
Och till slut var flickan redo att göra världen till sin
Nu har hon äntligen kommit och kvar är höstens brus
Men i våra hjärtan är det sommar, för hon har så mycket ljus
Aldrig ska hon tvivla på hur mycket hon är värd
All vår kärlek och värme ska hon få på livets färd

Lycka.

Publicerad 2012-10-28 11:40:08 i Allmänt

 
Trots att jag är lite sliten och trött efter en lång vecka med mycket på agendan känns det just nu som att det bara är positiva känslor i luften.
 
I torsdags blev jag helt klar med mitt examensarbete och med tanke på hur mycket tid jag faktiskt lagt ner på det känns det otroligt skönt. "Helt klar" är visserligen en sanning med modifikation, för jag har skickat in det till min handledare och hans synpunkter kommer ju vara avgörande för om det ska ändras eller läggas till något. Hoppas inte. Haha.
 
Veckan har dock inte bara innehållit skola och pluggande. I fredags kväll blev det en utflykt till Rosersberg där vi hälsade på Johanna, Alex och underbara lilla Charlie. Himla trevligt sällskap och mycket god mat! Kvällen kryddades ju dessutom med det fina beskedet jag skrev om igår.
 
Även gårdagen innehöll trevlig samvaro, vi var hemma hos Annika som hade födelsedagskalas och bjöd på vin och en massa gott småplock. Låtlistan på Spotify blev bara bättre och bättre och när Doctor Jones och Snälla, rara, söta Anna dök upp fram på småtimmarna var succén ett faktum.
 
Något sliten nu, som sagt, men vad gör det när man har en underbar vecka framför sej. Har lektionsfritt ett par dagar nu, så jag passar på att åka till Gislaved imorgon och bekanta mej med den nya familjemedlemmen. Gud, vad jag längtar! Bussresan kommer ägnas åt att fixa dom skoluppgifter som ska göras så att jag kan slappna av och vara helt ledig när jag väl är framme. Känns riktigt skönt! Och som om inte allt detta vore nog så är det ju alldeles snart dags för Polen-resan också. Åker tillbaka till Stockholm på onsdag kväll, är i skolan en sväng på torsdag och på fredag förmiddag åker Fredrik och jag iväg till Krakow! Ska bli så OBESKRIVLIGT skönt!!

Äntligen!

Publicerad 2012-10-27 11:36:32 i Allmänt

 
 
Igår klockan 18.38 tittade äntligen den lilla bebben ut!
 
En liten flicka blev det, vilket jag hela tiden visste. ;)
 
Nu är jag alltså fembarnsmoster. Inte illa, om jag får säga det själv!
 
 

Snart bebisdags!

Publicerad 2012-10-18 20:43:00 i Allmänt

 
 
Inte för mej då, alltså. Haha. Utan för Cilla och Tomo! Närsomhelst nu blir Junie storasyster (beräknat förlossningsdatum var igår) och det får gärna hända väldigt snart eftersom vi åker till Gislaved imorgon.
Skulle kännas så himla tråkigt att inte hinna träffa bebben. :(
 
Men vi får hoppas på det bästa!
 
Oavsett så ska det bli himla fint att träffa familjen. NÄSTAN alla kommer vara samlade, bara Linnéa som fattas. I övrigt är klanen komplett och det är ju som redan konstaterat väldigt sällsynt.
 
Och på lördag är det dags för Medeltidsgille! Tomas ordnar, tillsammans med två kompisar från lajvet, fest med vikingatema och det kommer nog bli riktigt bra! Utklädda ska vi vara förstås, och jag har lämnat mitt maskeradöde åt Mia som ska fixa utstyrsel till mej. Har sagt att jag hellre vill vara tuff än fin dam. Ska bli riktigt spännande att se vad det blir!
 
Har skrivit på examensarbetet ikväll igen och jag börjar faktiskt närma mej slutet. Om jag lägger manken till så ska jag nog kunna färdigställa det redan nästa vecka och det hade varit gudomligt.
 
Två saker ska dock färdigställas redan nu, två av dom värsta sakerna som finns; dammsugning och packning. Yuck.

Hässelbyloppet!

Publicerad 2012-10-15 08:50:31 i Allmänt

 
Före!
 
 
Efter!
 
Nu blir det inga fler lopp för i år, men jag hoppas att det går att springa utomhus ett bra tag till. Löpbandet är verkligen inget som lockar!

Härlig höstdag!

Publicerad 2012-10-13 21:49:57 i Allmänt

 
 
 
Lotta och Tomas är i stan i helgen och idag följde jag med dom på en liten utflykt till Hagaparken. Här står vi utanför slottets grindar. Tyvärr var dom vi kom dit för att träffa inte hemma så vi får ta det en annan gång. Jobbigt  när kompisar dubbelbokar och glömmer bort, men man får ha lite förståelse för småbarnsföräldrar!
 
 
Hösten är, som jag redan konstaterat, min absoluta favoritårstid. Det finns inget vackrare. Bilden gör tyvärr inte färgerna rättvisa, så multiplicera den här vyn med hundra så förstår ni hur fint det var idag.  
 
 
Gustav III ville ha en utomhusmatsal när det begav sej och det kan man väl förstå. Det var han väl värd, stackarn. Inte kan man väl trängas allihopa inne i ett sånt där pluttigt litet slott.
 
 
Senare på dagen var jag och tittade på min fina och duktiga  Fredrik som uppträdde med sin kör i Stefanskyrkan. Väldigt stämningsfullt!
 
På kvällen mötte vi upp Lotta och Tomas igen innan det var dags för dom att gå och se världens bästa artist i världens bästa musikal. Vi avnjöt en fantastisk trerättersmiddag på Strykjärnet. SÅ värt!
 
Imorgon är det dags för Hässelbyloppet. Vi får väl se om vi springer eller rullar fram...
 
 

Hurra!

Publicerad 2012-10-08 22:56:58 i Allmänt

 
 
Ikväll var det premiär för teveversionen av Torka aldrig tårar utan handskar och jag är så glad att den inte gjorde mej besviken!  Faktum är att den gjorde boken väldigt stor rättvisa och rollerna, särskilt Paul, är fantastiskt bra spelade av skådisarna. Och som vanligt när det gäller Gardell så är resan mellan humor och tragik väldigt kort. Längtar redan till nästa måndag!

Klappat och klart.

Publicerad 2012-10-06 11:50:25 i Allmänt

 
För några dagar sen fick jag besked om att jag kommer göra min aspirantutbildning i Haninge. Dessutom har jag gjort flyttanmälan till Skatteverket och är nu folkbokförd i Årsta. Nästa månad tömmer vi lägenheten i Göteborg.
 
Det känns som att mycket faller plats just nu. Väldigt, väldigt skönt.
 
Annars är det, förutom mycket skolarbete, längt efter familjen som präglar tillvaron. Därför känns det väldigt skönt att veta att jag träffar dom om två veckor! (Och Lotta och Tomas träffar jag redan nästa helg, wohooo!)

Ursäkter, ursäkter...

Publicerad 2012-10-01 22:03:21 i Allmänt

 
Jag ska inte ens börja bortförklara det faktum att det här tycks ha blivit en veckoblogg, trots att det är väldigt lockande.
 
Istället publicerar jag lite bilder från helgen! Det var ju dags för Fredriks och Stefans 55-årsfest! Glädjande nog blev den väldigt lyckad. Baksidan av det hela är att det inte blev särskilt mycket eller bra sömn och att varken kropp eller hjärna är på topp efter allt jobb. MEN såhär i efterhand var det ju helt klart värt det och det verkar som att alla festdeltagare också var nöjda. Fina grejer!
 
 
Här var det några timmar kvar tills gästerna anlände och det verkade som att läget äntligen var under kontroll.
 
 
Ursäkta den taskiga skärpan, men man kan i alla fall ana dekorationerna som undertecknad var ansvarig för och som sattes upp tillsammans med Vicki och tjugosju hekto tålamod. Spana in det mysiga stjärndraperiet!
 
 
Kvällens huvudpersoner!
 
 
Lena Philipsson och Lady Gaga var också där!
 
 
Ibland tappade Luigi sin mössa...
 
 
...men oftast satt den på!

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela