Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Brevet på posten.

Publicerad 2013-05-09 11:15:44 i Allmänt

 
Det var ju kanske inte riktigt det här jag hade tänkt mej när jag sa att jag inte får någon tid med Fredrik.
Bara någon timme efter gårdagens inlägg kände jag hur det började tjockna i halsen samtidigt som kroppen blev svag och trött. Mycket riktigt så visade det sej sen att feber var på besök,
 
Dock i liten dos; det känns som att jag har mer, men när jag mäter  ligger jag precis på den där jobbiga gränsen som gör att man hela tiden ifrågasätter om det verkligen är något att bry sej om. Samtidigt så känner jag mej jufaktiskt matt, så man ska inte bara stirra sej blind på febertermometern. Men det är ju alltid lättare att motivera sej att vara hemma när den visar mer.
 
Jag bestämde mej i alla fall för att stanna hemma från gårdagens pass och nu är jag i valet och kvalet angående hur jag ska göra idag. Får se hur dagen utvecklar sej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela