Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Att sakna sin älskling.

Publicerad 2013-05-08 11:28:58 i Allmänt

 
Den här veckan ser jag nästan inte Fredrik alls och det känns faktiskt lite jobbigt. Jobbade sent i måndags och igår samt idag och imorgon kör jag från 17 till 02 vilket betyder att vi går om varandra hela tiden. Och tidigt på fredag åker jag iväg till Gislaved över helgen. 
 
Vi skulle egentligen ha lunchat tillsammans idag men inatt fick jag jobba över i två timmar och var inte hemma förrän halv fem så det blev ändrade planer. 
 
Nåja. Imorgon får vi i alla fall lite tid tillsammans eftersom han är ledig från jobbet. 
 
Känner mej lite fånig och jag överdriver nog egentligen, men det känns lite sorgligt att gå och lägga sej och veta att han måste gå upp snart, samt åka till jobbet innan han ens har kommit hem. 
 
Tur att det inte är såhär för jämnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela