Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Plötsligt händer det!

Publicerad 2013-03-05 13:26:00 i Allmänt

 
 
 
 
 
I fredags kl 15 skrev Fredrik och jag på ett kontrakt som innebär att vi senast den 20 maj kommer att bo i den här finfina villan i Trångsund. Det är helt otroligt att saker och ting kan hända i en sån rasande fart, från att ha googlat på hus i brist på vettiga lägenheter till att åka och titta "för skojs skull" och sen börja buda och VINNA budgivningen. Allt på mindre än en vecka. Vi hade inte ens diskuterat hus på allvar än, och så plötsligt står vi här och har tagit ett jättekliv.
 
Lyckligtvis så är det utan någon som helst ånger. Visst har jag mer än en gång tänkt tanken ifall vi verkligen har gjort rätt, men då gäller det ekonomi och det faktum att allt faktiskt gick så himla fort. Inte huruvida det verkligen är det här jag vill, för det är det. Och vad gäller dom andra aspekterna, så tror jag verkligen inte att vi tagit oss vatten över huvudet.
 
Jag känner på riktigt att Fredrik är kärleken i mitt liv och jag hoppas -  och vågar faktiskt tro - att vi kommer leva med varandra för alltid. Det är vad jag hoppas mest av allt.
 
Det kommer bli mycket jobb, men vi kommer göra det tillsammans och det kommer bli VÅRT hem. Med massor av kärlek i.

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2013-03-05 16:28:50

Som kärleken i ditt liv så vill jag bara säga att jag vill vara med dig hela mitt liv!
Frågan som kommer härnäst är om du verkligen ska köpa ett par lyxiga mysbyxor eller om det finns ett större behov av ett par snickarbrallor istället?! ;)

Postat av: Lovisa

Publicerad 2013-03-05 17:15:26

Hääääääärligt!! Vilken känsla!! Så himla roligt för dig, eller ER rättare sagt!!!! Ha det gott!

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-03-06 02:31:33

Båda kanske? Jag är ju statligt anställd nu och borde väl ha råd, eller hur var det nu igen?

Tack, Lovisa! Nu är det minsann nedräkning till er stora dag, ska bli så kul att vara med!

Postat av: Lovisa

Publicerad 2013-03-08 15:10:20

Jajjemennsan, det börjar verkligen närma sig, i takt med att min nervositet stegrar=) Häromdagen träffade vi kantorn för o bestämma ingångsmarsch å så, jag typ dog av bara det, så vi får väl se om jag vågar gå in!!;) Hoppas verkligen att vi kan ses snaaaart! Jävla full agenda nu bara! Kul o se (och höra) Lex Feranda på FB!! (Vågar jag tro att jag hörde rätt när jag hörde en inspelad verision av Shadows????) :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela