Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Framsteg.

Publicerad 2013-03-27 08:14:00 i Allmänt

 
Egentligen var det meningen att jag skulle jobba sent kvällspass och sluta kl 02 både måndag och tisdag, men i måndags ringde min handledare och frågade om jag hade möjlighet att ändra om i schemat. Hon hade nämligen ett väldigt bra erbjudande till mej. Eftersom jag känt att jag har en hel del att öva på vad gäller bilkörningen hade hon lovat mej att ordna så att jag skulle få extra stöd. Det finns en kille på stationen som tidigare jobbat som instruktör på utryckningskursen, han är med andra ord proffs på området. Min förhoppning var att få möjlighet att åka med honom i några timmar vid något tillfälle, men i två hela dagar (!) har jag fått utbildning. Känns helt fantastiskt. Det hade blivit luckor i hans schema och därför fanns det plats till mej. I förrgår körde vi omkring i hela länet och igår höll vi oss mest i innerstan där det blev massor av parkering och backning. Nu har jag äntligen kommit över min spärr och en bra bit på väg.  
 
Det kändes skönt att höra att han inte ser "några som helst problem" efter utveckligen dom här två dagarna och att jag bara behöver lite självförtroende för att allt ska fortsätta flyta. Jag är alltså inte ett hopplöst fall, vilket jag många gånger har trott. Haha.
 
En annan sak som är väldigt bra med schemaändringen är att jag fick spendera dom här kvällarna ihop med Fredrik. Det är en ganska häftig känsla att uppleva att någonting hela tiden blir bättre och bättre, och jag tycker verkligen att det är så med oss. Mitt hjärta!
 
Nu är jag ledig fram till fredag natt. Jobbar även påskaftons natt och ser fram emot att kavla upp ärmarna. (Eller kavla ner kanske, det är ju fortfarande svinkallt ute...)
 
Idag är det mycket som ska ordnas. Vi skulle ha städat och påskpyntat redan igår egentligen, men orken fanns inte riktigt efter två dagars full koncentration. Så idag ska här bli skinande rent och rena rama färgexplosionen. Dessutom ska det inhandlas proviant till morgondagens Skärtorsdagsmys med Vicki och Stefan. Ska även träffa Hanna för lite uppdatering av dom senaste veckorna.  
 
Träning också, naturligtvis. Idag blir det tabata, men först ska frukosten smältas en stund till. Tur att jag har en alldeles ny Amelia att krypa upp i soffan med.
 
Fan vad gött allting är just nu!
 
 
  

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2013-03-27 13:13:29

Du är värd allt gött i livet, sötis! Jag är så glad att det börjar släppa med bilkörningen. Allt sitter ju i skallen på dig! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela