Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Väldans trevlig tisdag.

Publicerad 2013-07-16 23:37:52 i Allmänt

 
Och vips, så gick den här dagen också. Och vilken bra dag, sen!
 
Det var redan planerat att jag skulle hänga med Vicki till hennes gym för att provträna där och uppdatera mej på lite styrketräning (som jag typ aldrig ägnar mej åt). Vår träningsdejt blev dock till en heldag för efter lunch drog vi till Långholmen och spenderade hela eftermiddagen där. Efter det blev det en snabbis till Gallerian, där jag hämtade upp min telefon som varit på service, följt av en kaffe på söder. Kvällen avslutades med det senaste avsnittet av Dexter. Med andra ord; en perfekt bästisdag!
 
Nu ska jag faktiskt krypa till kojs, det får inte bli en vana att vara uppe halva nätterna... haha. Dessutom ska jag gå upp i vettig tid imorgon och hinna städa och handla innan Cilla och gänget kommer hit imorgon. Ska bli mysigt! Inte att städa och handla, men att dom kommer. :)
 
Hörni. Nu kan man ju nästan säga att jag bloggar regelbundet igen. Nästa grej att satsa på vore kanske att lägga upp lite bilder då och då. En blogg är ju, hur mycket text som än publiceras, ganska död utan bilder. Det får bli mitt nästa mål!
 
Natti, natti!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela