Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Tunt.

Publicerad 2013-01-13 23:02:04 i Allmänt

 
Ja, det är tunt på bloggfronten nu och det kommer nog så förbli den närmaste veckan; det är skolans sista dagar, förberedelser inför examensdagen på torsdag och en himla massa firande som ska hinnas med innan dess.
 
Imorgon är det examensfest och på tisdag träffas vi med klassen. Ser faktiskt mest fram emot sistnämnda, kanske framförallt för att jag inte knutit några starka band till någon i dom andra klasserna. Många bekantskaper har det blivit, och flera riktigt fina, men ingen som jag kommer ha någon kontakt med i framtiden. Därför känns det inte lika angeläget att fira med dom. I klassen finns det däremot många människor jag uppriktigt sagt kommer sakna när vi går skilda vägar.
 
Men det hör livet till, på något vis. Man träffar människor man tycker om, befinner sej i samma sammanhang som dom för en tid, och sen går man vidare på varsitt håll. Det betyder inte att man tycker mindre om dom för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela