Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Min examen.

Publicerad 2013-01-20 17:49:00 i Allmänt

 
Jag var lite väl optimistisk när jag trodde att det skulle finnas tid för ett inlägg till i onsdags kväll. Det hade nog inte kommit nåt vettigt ändå.
 
Nu är det söndag, det har gått tre dagar sen vår pampiga avslutning i Blå Hallen och känslorna har hunnit lägga sej lite. Framförallt har tröttheten hunnit komma; det var längesen jag kände mej så utmattad och slutkörd. Trots lång sovmorgon idag. Kanske inte så konstigt, det är en stor anspänning som släppt samtidigt som en ny hunnit byggas upp. Det är ju inte "slut" på något vis, det är ju nu som det faktiskt börjar på allvar. Redan imorgon!
 
Det ska bli riktigt roligt att lära känna min station och mina kollegor. Har en känsla av att det kommer bli väldigt bra!
 
 
Här var overklighetskänslan ganska hög. På väg ut från Stadshuset, efter ceremonin.
 
 
Hemma samlade jag ihop allt fint jag fick under dagen. Blommor från Sofie och hennes familj, Fredriks föräldrar, min familj och Anna-Lena och Niklas. Av Fredriks föräldrar fick jag dessutom Polishandboken, precis det jag hade önskat mej! "Droppen" som står i mitten är inget mindre än priset för bästa examensarbete som jag lyckades vinna. ;)
 
 
Och den här finingen var faktiskt tvungen att få en egen bild. Äntligen en ny gitarr! Tack
Fredrik, mamma, Carina, Jonas, Lotta, Tomas, Cilla och Tomo!
 
 
Dagen till ära bjöds det på hembakad prinsesstårta!
 
 
Förutom pokalen vann jag ett presentkort på Akademibokhandeln. Idag använde jag halva summan för att införskaffa dessa små pärlor, vilket jag tycker var ett klokt val.
 
Som sagt, vilka dagar det har varit!
Söndagens sista timmar ska användas till att vila, vila och vila. Behöver inte ens laga mat eftersom det finns massor kvar från i torsdags.
 
Tack igen, alla ni som gjorde min dag precis så fantastisk som jag hade hoppats!
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2013-01-20 18:55:42

Tack fina Caroline för att jag fick vara med o dela din dag.Det var så fint o stämningsfullt i Blå Hallen,lika fint var det på festen med god mat o tårta.Hoppas att du hunnit vila lite iaf.innan allvaret börjar...tack än en gång o lycka till i morron o framöver...va rädd om dej.Hälsa o tacka Fredrik oxå...är så glad för din skull...Kramar <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela