Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

2013!

Publicerad 2013-01-04 15:14:20 i Allmänt

 
Jag tänkte först publicera en lista med dom bästa låtarna, serierna, böckerna och filmerna från 2012 men det kändes lite futtigt nu såhär flera dagar in på det nya året. Så vi skippar det.
 
Och det har ju onekligen hänt en del sen sist. Inte bara jul- och nyårsfirande utan min halvbrors begravning, ettårsdag med Fredrik och ett besök i Ullared. Stort och smått alltså. Precis som livet.
 
Istället för att skriva ett mastodontinlägg använder jag mej istället av lite bilder för att sammanfatta förra årets sista dagar.
 
 
Linnéa åkte hem dagen innan nyårsafton för att fira med sina kompisar, men några dagar fick vi med henne i alla fall. Här är vi på Tomas kalas. Tänk att jag är moster till någon som vilken dag som helst växer om mej!
 
 
Ser ut som att vissa hade konfererat med varandra gällande vissa saker.
 
 
Alde fick (bland mycket annat) en verktygslåda i julklapp och ville visa Bond hur man ska göra med den. Alla älskar vi Bond, men Alde gör det nog allra mest.
 
Och det verkar bestämt som att Junie hittat en favorit också.
 
 
Och så kom nyårsafton och på morgonen började bestyren!
 
 
För vissa lockade "paddan" mest.
 
 
Nyårspeppad!
 
 
Och här var en till!
 
 
Maten var fantastiskt god. Varmrätten stod värdparet (dvs Lotta och Tomas) för.
 
 
Fredrik och jag stod för servetterna (lägg märke till den stiliga "kardinalhatten"!) och Lotta fixade namnskyltarna. Hon kan, hon!
 
 
Tutor hade vi också såklart.
 
 
Flickorna...
 
 
...och pojkarna!
 
 
Fiskdamm!
 
 
Ostbomb!
 
 
Hoppas att ni alla har haft en bra start på det nya året. För mej kommer den stora förändringen ske redan nu i januari; examen och aspiranten närmar sej med stormsteg. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela