Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Mycket på tapeten.

Publicerad 2012-09-17 22:02:00 i Allmänt

 
Det är onekligen en hel del som hänt i min lilla tillvaro den senaste veckan. I torsdags fyllde som bekant Fredrik år och det blev ett himla lyckat kalas! Var dock väääldigt trött efteråt, det tar på krafterna att vara husmor! Haha.
Det blev mat till ett helt kompani över, men det är ju ingen katastrof. Otroligt skönt att slippa laga mat i några dagar!
 
Det bästa med att han fyllde år att jag nu inte behöver oroa mej för att försäga mej angående hans present. Han ska nämligen få en resa till Polen! I början av november åker vi till Krakow och bor på ett femstjärnigt lyxhotell i tre nätter, vilket ska bli obeskrivligt skönt. Och han är så värd det! (Jag med, visserligen.) Hösten kommer nog inte kännas lika lång när man har nåt sånt att se fram emot.
 
Men att hösten skulle gå långsamt är nog ingenting som jag behöver oroa mej för, tvärtom. Dessutom är hösten så himla vacker just nu att det inte ens går att oja sej över att sommaren är förbi.
 
I lördags till exempel, när det var dags för Stockholms Halvmarathon, var det inte en människa som kunde klaga. En fantastisk dag blev det! Och jag är väldigt stolt att jag lyckades ta mej igenom hela banan. Det tvivlade jag visserligen inte på, men man vet ju aldrig när man inte sprungit så långt tidigare och när stukningen fortfarande gör sej påmind vissa stunder. Det gjorde den dock inte i lördags; det gick bättre än jag hade väntat mej och nu känner jag mej visserligen trött och lite sliten i benen, men har inte det minsta ont i foten. Skönt! Hade, som jag skrev här i förra inlägget, som mål att ta mej runt på mindre än två timmar men det lyckades tyvärr inte. 2:01:36 stannade klockan på, men jag kan med handen på hjärtat säga att jag är ganska nöjd ändå. Och nästa år vet jag att jag kommer greja det!
 
Idag fick jag besked om vilket distrikt jag kommer att hamna i under aspiranten. Södertörn blir det! Visserligen var det mitt fjärdehandsval så jag är kanske inte supernöjd, men ändå lättad över att jag inte hamnade i Arlanda eller Södertälje. Det hade blivit alldeles för långa avstånd. Har tre områden att välja mellan i Södertörn; Huddinge, Haninge och Botkyrka och jag är rätt säker på att jag kommer välja det förstnämnda. Idag är det exakt fyra månader kvar tills vi står uppradade i Blå hallen och skakar hand med justitieministern och Rikspolischefen. Ofattbart...
 
En annan väldigt rolig sak som sprider ljus i livet just nu är att Helena och jag äntligen har dragit igång vårt duoprojekt! Förra veckan hade vi vårt första rep och imorgon är det dags för nummer två. Ikväll har jag skrivit min första låttext på över åtta år (!). Är så himla glad över att vi kommit igång! Musiken är min första och största passion, och det är därför inget annat än skamligt att jag inte ägnar den mer tid. Men nu blir det andra bullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela