Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Snart bebisdags!

Publicerad 2012-10-18 20:43:00 i Allmänt

 
 
Inte för mej då, alltså. Haha. Utan för Cilla och Tomo! Närsomhelst nu blir Junie storasyster (beräknat förlossningsdatum var igår) och det får gärna hända väldigt snart eftersom vi åker till Gislaved imorgon.
Skulle kännas så himla tråkigt att inte hinna träffa bebben. :(
 
Men vi får hoppas på det bästa!
 
Oavsett så ska det bli himla fint att träffa familjen. NÄSTAN alla kommer vara samlade, bara Linnéa som fattas. I övrigt är klanen komplett och det är ju som redan konstaterat väldigt sällsynt.
 
Och på lördag är det dags för Medeltidsgille! Tomas ordnar, tillsammans med två kompisar från lajvet, fest med vikingatema och det kommer nog bli riktigt bra! Utklädda ska vi vara förstås, och jag har lämnat mitt maskeradöde åt Mia som ska fixa utstyrsel till mej. Har sagt att jag hellre vill vara tuff än fin dam. Ska bli riktigt spännande att se vad det blir!
 
Har skrivit på examensarbetet ikväll igen och jag börjar faktiskt närma mej slutet. Om jag lägger manken till så ska jag nog kunna färdigställa det redan nästa vecka och det hade varit gudomligt.
 
Två saker ska dock färdigställas redan nu, två av dom värsta sakerna som finns; dammsugning och packning. Yuck.

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-10-18 23:46:16

Om du bara kunde hållit dig borta igår så skulle jag ha dammsugit! ;) det är inte ditt jobb! Men tack, älskling! Du är så duktig i allt du gör!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela