Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Lycka.

Publicerad 2012-10-28 11:40:08 i Allmänt

 
Trots att jag är lite sliten och trött efter en lång vecka med mycket på agendan känns det just nu som att det bara är positiva känslor i luften.
 
I torsdags blev jag helt klar med mitt examensarbete och med tanke på hur mycket tid jag faktiskt lagt ner på det känns det otroligt skönt. "Helt klar" är visserligen en sanning med modifikation, för jag har skickat in det till min handledare och hans synpunkter kommer ju vara avgörande för om det ska ändras eller läggas till något. Hoppas inte. Haha.
 
Veckan har dock inte bara innehållit skola och pluggande. I fredags kväll blev det en utflykt till Rosersberg där vi hälsade på Johanna, Alex och underbara lilla Charlie. Himla trevligt sällskap och mycket god mat! Kvällen kryddades ju dessutom med det fina beskedet jag skrev om igår.
 
Även gårdagen innehöll trevlig samvaro, vi var hemma hos Annika som hade födelsedagskalas och bjöd på vin och en massa gott småplock. Låtlistan på Spotify blev bara bättre och bättre och när Doctor Jones och Snälla, rara, söta Anna dök upp fram på småtimmarna var succén ett faktum.
 
Något sliten nu, som sagt, men vad gör det när man har en underbar vecka framför sej. Har lektionsfritt ett par dagar nu, så jag passar på att åka till Gislaved imorgon och bekanta mej med den nya familjemedlemmen. Gud, vad jag längtar! Bussresan kommer ägnas åt att fixa dom skoluppgifter som ska göras så att jag kan slappna av och vara helt ledig när jag väl är framme. Känns riktigt skönt! Och som om inte allt detta vore nog så är det ju alldeles snart dags för Polen-resan också. Åker tillbaka till Stockholm på onsdag kväll, är i skolan en sväng på torsdag och på fredag förmiddag åker Fredrik och jag iväg till Krakow! Ska bli så OBESKRIVLIGT skönt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela