Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Märk mina ord.

Publicerad 2012-05-21 15:07:26 i Allmänt


Det här med att fortfarande gå i skolan när man är 27, det är ingen hit kan jag meddela. Nu råkar det ju iofs vara så att jag går på världens roligaste skola, men det är ändå en massa pluggande, det kommer man inte ifrån.

Och jag börjar liksom... kunna det här nu. Först nio år i grundskolan, följt av tre år på gymnasiet. Därefter var det ett direkt hopp till universitetet och plugg i ytterligare tre och ett halvt år innan jag fick min socionomoexamen. Sen, hör och häpna, jobbade jag och fick ordentlig LÖN i och kunde leva ett NORMALT liv i tre år innan jag bestämde mej för att jag ville bli potatisgris. Och gå tillbaks till plugg och csn igen.

Missförstå mej inte. Att sadla om var utan tvekan det bästa beslut jag någonsin tagit. Men i januari när jag lämnar skolans grindar... då får det fan vara BRA med studier! Okej, hjärnan?!

Ska inte klaga egentligen. Även om det är riktigt segt att skriva hemtenta när solen skiner så är det inte så farligt. (Den är bra mycket lättare än merparten av alla hemtentor jag skrivit genom åren.) Det är bara...tråkigt.

Så tråkigt att jag bloggar trots att jag inte har något speciellt att blogga om. (Förutom det faktum att jag ska göra skolarbete och därmed inte borde blogga!)

Nåååja. Det här blir nog en bra dag i slutändan ändå. I eftermiddag är det informationsträff på muséet, vi ska få höra vad som är på gång inför sommaren och veta mer om den sprillans nya Säpo-utställningen. Kul! Dessutom får man alltid så himmelskt goda mackor på dom där mötena. Mmm.

Och efter det är det raka spåret till världens bästa kille som skämmer bort mej varje dag. Igår putsade han mina uniformskängor t.ex. Inte för att jag frågade om han kunde göra det, utan för att han ändå hade putsat sina skor och frågade om han skulle ta mina. Det, mina vänner, är kärlek, det. Ingen, förutom mamma, har gjort såna saker för mej. Och nu glänser dom likt inga andra kängor på Sörentorp!

Kommentarer

Postat av: Dan

Publicerad 2012-05-21 18:17:28

Hör och häpna! Jag klarade Matte C-kursen. Det är ingen liten bedrift för en klarade B-kursen efter 5 försök. Och nu kommer jag alltså att vara behörig till den 3-åriga utbildningen som jag sökt. 27 år och plugga? Pfft... testa 34! :D

Postat av: Caroline

Publicerad 2012-05-21 19:19:56

Grattis! Men jag har lite svårt att smälta det här. Matte C liksom! Vi kämpade med B-kursen samtidigt, kommer du ihåg det? Minns att jag satt och väntade på mitt "sista chansen, annars blir det sommarkurs"-prov och du kom till cafeterian och var glad över att just ha klarat ditt prov. Sen visade det sej att jag fick exakt samma, hahaha! Det var tider, det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela