Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Ett konstaterande.

Publicerad 2012-06-02 23:27:01 i Allmänt

Vet ni vad jag är så fullkomligt less på?
Att gå ut. Det ger mej absolut INGENTING längre.
Jag träffar gärna mina kompisar, men då vill jag göra det hemma hos någon. Eller på en restaurang. Eller över nån öl på en uteservering (vilket iofs inte är aktuellt nu när vi har det kallare i juni än vad det var i december). Handen på hjärtat - HUR många gånger dom senaste åren har jag varit ute och haft ens hälften så roligt som på förfesten? Varje gång slutar det med att jag är på väg hem och tänker på hur onödigt det var att man prompt skulle fortsätta kvällen på nåt uteställe.
Dessutom är jag trött på alkohol. Eller snarare, trött på att bli berusad. Det känns sämre och sämre, och framför allt onödigare, för varje gång.
Jag tror säkert att många tycker att jag är tråkig. Och på ett vis är jag väl det. Men jag har aldrig varit en minglare, aldrig fått ut särskilt mycket av att inleda samtal bara för samtalets skull. Och när jag väl pratar med nya människor, då vill jag kunna PRATA. Inte låtsas höra vad någon säger/sluddrar för att sedan säga något oengagerat tillbaka. Så istället för att försöka övertala mej själv att det kanske BLIR roligt just den här gången så tänker jag börja lyssna på mej själv mer. Jag kan tycka att det är dags att göra det när man är 27 år. :)
Så, ja. Många tycker säkert att jag är tråkig, som sagt. Men det är ett pris jag är mer än villig att betala. Särskilt ikväll. Jag har fått egentid och tystnad och jag kommer vakna upp utvilad imorgon. Tråkigt, men otroligt jävla skönt!
Natti, natti!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-06-03 10:30:40

Jag tycker inte alls att du är tråkig Caroline

du har bara kommit till en vettig insikt.

Utelivet ger "ingenting" i längden.Tycker att

du resonerar klokt...som alltid. Kramizar till dej!

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-06-03 23:46:39

Håller verkligen med dig. Vi håller nog på att bli lite vuxna trots allt. :) Har inte tyckt d varit så kul att gå ut på bra länge. Men visst är d skillnad i småstad o storstad oxå. Fast ytligheten är nog densamma överallt. Sigges-premiären kan vara kul nån gång om man avslutar en rolig förfest i stort sällskap där kanske. Tur man har den inställningen nu när man blivit mamma. Att man inte saknar d. Såg för mkt elände när jag körde taxi tror jag. Körde förbi G-dagarna förra helgen o kände bara hur skönt d var att åka hem t sängen ist. Vuxenpoäng. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela