Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Snaaart.

Publicerad 2012-07-11 15:21:20 i Allmänt

 
Idag är det onsdag, vilket betyder att det snart är fredag. Vilket i sin tur betyder att det bara är en vecka kvar tills jag åker till Gotland! Det kommer att bli en fantastiskt start på min sommarledighet, dels för att jag alltid velat åka dit, men främst för att helgen kommer tillbringas med Isabelle, Jonna och Caroline! Kompislängt är en alldeles speciell typ av längt, en väldigt fin sådan. Och nu stegras den!
 
Ett annat längt som alltid är stort är det efter min familj, och ikväll får jag träffa delar av den. Imorgon flyger nämligen Cilla, Tomo och Junie till Kroatien men dom är på väg till Stockholm redan nu så att dom slipper ta den långa bilresan på samma dag och istället hinner umgås lite med oss. Det blir iofs bara en snabbis men på hemvägen sen kommer dom stanna några dagar. Mys!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela