Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Flyttframsteg.

Publicerad 2012-07-03 08:46:22 i Allmänt

 
Igår när jag hade en ledig dag från jobbet passade jag på att göra ett ordentligt flyttryck. Eftersom Fredriks föräldrar är iväg på semester har vi tillgång till bil, vilket underlättar betydligt. Det betydde dock att jag skulle få köra från Årsta till Sollentuna och tillbaka helt ensam. Vilket visserligen inte är så himla märkvärdigt, men med tanke på min obefintliga regelbundenhet vad gäller körning så var det ett ganska stort orosmoment att inte ha någon bredvid som kunde guida. MEN det gick helt klart över förväntan, och det var faktiskt inte ett dugg svårare att köra här än i Göteborg. Kanske till och med lite lättare, för skyltningen är inte alltid särskilt logisk på västkusten om man inte vet precis vart man ska. 
 
Fick en hel del gjort, och är så himla glad över det! Rensade ut och slängde ännu mer grejer och flyttade alla toalett/hygienprodukter och alla kläder. Inte illa! Och nu är det mesta lagt på plats; världens bästa har fixat ny förvaring till mej och efter ett besök på IKEA och Jula i helgen för lite kompletteringshandling kommer allt vara finfint och i ordning. Skönt! Nu är det viktigaste flyttat, kvar är lite hushållsprylar, prydnadssaker och grejer i förrådet. Men det kommer att räcka med ett lass. Sängen ska visserligen därifrån också, men det är som tur är den enda möbel vi behöver flytta. 
 
Det känns så himla bra att bo här nu. Även om den första känslan när jag fick veta att jag var tvungen att lämna lägenheten i Sollentuna var missnöje över att vi inte fick "välja" själva när vi skulle flytta ihop, så är den väldigt långt borta nu. Snarare känns det som att det här var den bästa lösningen; nu slipper vi fixa med flytt när jag är mitt uppe i examenstider och aspirantförberedelser. 
 
Dessutom - när någonting i livet för en gångs skull känns väldigt rätt och väldigt enkelt, då är det lika bra att låta det få vara det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela