Salacious

"...och jag skattar mej lycklig som körde fel när jag vet hur rätt det blev."

Rättelse.

Publicerad 2012-02-27 20:15:35 i Allmänt

"Mina djur" är Jonnas benämning på mina vantar. Haha. Hon gillar inte päls, även om det bara är fusk (kan tillägga att jag aldrig skulle drömma om att använda riktig). Tur att man har vänner som håller reda på en när man är en slarvmaja.

Batongprovet idag gick bra. Eller "bra" är fel ord, det gick. Med förbehållet att jag måste öva jättemycket, vilket alla som hittills klarat sej fått höra. Och det är inte så konstigt, vi har haft orimligt lite tid för att lära oss handskas med den där mojängen. Så nu gäller det att träna på egen hand, vilket jag definitivt kommer att göra.

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket vettigt kan jag tala om, förutom att läsa en rapport om narkotika inför morgondagens kursstart.

Fast jag tycker visserligen att det är ganska vettigt att drunkna framför Spotify och hitta en massa låtar man trodde att man glömt, ha The Ark på högsta volym och sjunga med som en blådåre. Mår man bra av det är det vettigt, det är min devis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline

Växte upp i Gislaved, skapade min egen tillvaro i Göteborg och har nu hamnat i Stockholm. Tre platser, tre bitar att dela mitt hjärta i. Det är mycket som ryms där; musik, träning, Fredrik, familjen och vännerna, hundar och film är några av sakerna. Skulle kunna inreda hela hemmet med Marilyn Monroe om jag fick, älskar Ola Salo och Markus Krunegård och tycker att livet inte vore värt att leva utan choklad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela